YAKUZA 5 رسما تاييد شد!

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
Yakuza-5_05-22_Scan_02.jpg

خب امروز شركت SEGA رسما سري پنجم بازي محبوب ياكوزا را تاييد كرد.طبق اطلاعات منتشر شده اين عنوان داراي پنج كاراكتر قابل بازي با نام هاي زير خواهد بود :

Kazuma Kiryu
Taiga Saejima
Shun Akiyama
Haruka
Tatsuo Shinada

كه دو كاراكتر بيشتر از عنوان آخر اين سري خواهد بود.Haruka دختر كوچكي است كه طي عنوان اول شما آن را نجات ميدهيد كه در اين بازي قابل بازي كردن خواهد بود.البته هنوز نحوه ي گيم پلي مربوط به اين كاراكتر مشخص نشده است.كاراكتر ديگر Tatsuo Shinada يك بيسبال كار است كه طي حوادثي كه در آن هيچ نقشي نداشته از اين مسابقات محروم شده است.

داستان بازي از پايان عنوان چهارم ادامه خواهد داشت و عنوان Spin Off اخير يعني Yakuza: Dead Souls در آن نقش نخواهد داشت.

عنوان كامل بازي در ژاپن Ryu ga Gotoku 5: Yume Kanaeshi Mono خواهد بود كه ترجمه آن Yakuza 5: Person Who Fulfills Dreams است.

مصاحبه انجام شده از Famitsu نشان گر آن است كه زمان ساختن اين بازي دوبرابر بيشتراز هر عنوان قبلي از اين سري است و داستان آن دراماتيك ترين در سري خواهد بود.

اما بزرگترين پيشرفتي كه شما در اين عنوان خواهيد ديد گرافيك آن است.Toshihiro Nagoshi تاييد كرده است كه اين بازي با استفاده از موتور كاملا جديدي در حال ساخت است.Nagoshi عنوان كرده است كه Yakuza: Dead Souls خاتمه عناوين قبلي است و شما ميتوانيد از YAKUZA 5 به عنوان ياكوزاي جديد با انجين جديد ياد كنيد.

70 درصد از مراحل ساخت بازي تكميل شده است و بازي در زمستان سال جاري در ژاپن انحصارا براي PS3 عرضه خواهد شد.

منبع :

ممنون بابت خبر
بعد از مدتها میخوایم یه بازی داستانی باحال بزنیم تو رگ
دلم برا کازوما تنگ شده خیلی ...

به 1000تا بازی چرتی که تو این سال ها اومدن می ارزه اشکان جان
بیشتر بازیهای بزرگی که الان میان اینجورین:
بزن برو جلو بزن برو جلو یه دسته بکش برو جلو غول آخرو بکش و تمام
این بازی جزء بهترین های منه
به نظر من از نظر داستانی هیچ کدوم به شماره اول نمیرسن
من تو شماره اول ترکیدم:d
هیچ وقت شماره اولو فراموش نمیکنم

یادش بخیر :
کازوما از زندان اومده بود نمی دونست موبایل چیه ! دی

اتفاقا اشکان به نظر من خیلی عنوان شاخیه :d

امیدوارم برای اروپا و آمریکا هم عرضه بشه و فقط انحصاری ژاپن نباشه

خوب این بازی به سلیقه شما نمیخوره اما الان خیلی ها هستن که برای شماره جدیدش لحظه شماری میکنن .

پس لطفا انقدر قاطع نظر نده . به خاطر این که این بازی خیلی سلیقه ای هستش شما باید با فرهنگ ژاپن حال کنی که برای مثال اون بخش آوارز خوندن و .... باهاش حال کنی وگرنه برای افرادی که فرهنگ ژاپن و نمیدونن مسخره میاد.

یا سبک دیالوگ های بازی که واقعا آدم رو یاد بازی های قدیمی میندازه .

شرمنده اشکان جان ولی :

53635195571380361813.gif

به دل نگیر ولی این بازی برای ژاپنی پسند ها عالیه ! عالی !

ممنون بابت خبر
بعد از مدتها میخوایم یه بازی داستانی باحال بزنیم تو رگ
دلم برا کازوما تنگ شده خیلی ...

به 1000تا بازی چرتی که تو این سال ها اومدن می ارزه اشکان جان
بیشتر بازیهای بزرگی که الان میان اینجورین:
بزن برو جلو بزن برو جلو یه دسته بکش برو جلو غول آخرو بکش و تمام
این بازی جزء بهترین های منه
به نظر من از نظر داستانی هیچ کدوم به شماره اول نمیرسن
من تو شماره اول ترکیدم:d
هیچ وقت شماره اولو فراموش نمیکنم
ای بابا.:dخوب اینکه معلومه به سلیقه من نمیخوره.چون به نظر من عنوان مسخره ای هستش.بازیش نه داستان داره نه گیم پلی نه گرافیک درست و حسابی.گرافیک بازی در حد بازی های PS2 هستش.به نظر منکه این بازی به درد همون ژاپنی ها میخوره.به عنوان مثال همین نسخه قبلی بازی که باید زامبی و از این چرندیات میکشتی.اخه من نمیدونم یاکوزا چه ربطی به زامبی داره!!:dحالا این بازی چی داره که شماها اینقدر شیفتش هستین خدا داند!!

ای بابا.:dخوب اینکه معلومه به سلیقه من نمیخوره.چون به نظر من عنوان مسخره ای هستش.بازیش نه داستان داره نه گیم پلی نه گرافیک درست و حسابی.گرافیک بازی در حد بازی های PS2 هستش.به نظر منکه این بازی به درد همون ژاپنی ها میخوره.به عنوان مثال همین نسخه قبلی بازی که باید زامبی و از این چرندیات میکشتی.اخه من نمیدونم یاکوزا چه ربطی به زامبی داره!!:dحالا این بازی چی داره که شماها اینقدر شیفتش هستین خدا داند!!
نگو پسرم داستان سریش که خیلی خوبه !
همین زامبی کشی ! چرا بدت میاد چون عادت کردی چند تا اسلحه ی خفن بدن بهت بری یه لشکر زامبی رو نفله کنی 2 ساعت کیفور بشی و بعد بازی رو شوت کنی یه وری ! ولی وقتی همین میاد با یه داستان بهتر نسبت به زامبی ترور گیم های دیگه ارائه میشه واکنش منفی نشون میدی ! چرا ؟ چون حس و حال دنبال کردن یه ماجرای طولانی تر رو نداری (شکلک خنده)

اشکان داستان بازی بی نهایت قشنگه و تا آخر بازی جذبت میکنه :دی ( همونطوری که دوستان گفتن نسخه یک توی این زمینه بهترین بود )

در ضمن گیم پلی بازی هم شاید با سلیقه تو جور نباشه ولی من خیلی ازش لذت میبرم :دی

نگو پسرم داستان سریش که خیلی خوبه !
همین زامبی کشی ! چرا بدت میاد چون عادت کردی چند تا اسلحه ی خفن بدن بهت بری یه لشکر زامبی رو نفله کنی 2 ساعت کیفور بشی و بعد بازی رو شوت کنی یه وری ! ولی وقتی همین میاد با یه داستان بهتر نسبت به زامبی ترور گیم های دیگه ارائه میشه واکنش منفی نشون میدی ! چرا ؟ چون حس و حال دنبال کردن یه ماجرای طولانی تر رو نداری (شکلک خنده)

اشکان داستان بازی بی نهایت قشنگه و تا آخر بازی جذبت میکنه :دی ( همونطوری که دوستان گفتن نسخه یک توی این زمینه بهترین بود )

در ضمن گیم پلی بازی هم شاید با سلیقه تو جور نباشه ولی من خیلی ازش لذت میبرم :دی
من از اکثر بازی های انحصاری PS3 خوشم میاد ولی نمیدونم چرا از این عنوان هرکاری میکنم خوشم نمیاد.نسخه 3 بازی رو گرفتم و بعد از اینکه یه 1 ساعتی بلزی کردم به خودم فحش دادم که چرا اصلا این بازی رو خریدم و حیف پولی که دادم.:dدیالوگ های بازی که هم طولانی هستش هم خسته کننده.داستان بازی هم که چنگی به دل نمیزنه.گیم پلی هم که زود تکراری میشه.پس این بازی چی داره اخه!!:|

نسخه ی اول که اصلا فوق العاده بود.
اون زمان PS2 که نسخه ی 1 رو بازی کردم ، انقدر داستانش سینمایی و احساسی و جذاب دنبال میشد که اون زمان میتونم بگم بی نظیر بود! بدون اغراق میگم اون زمان که Yakuza 1 بازی میکردم واقعا کُرک و پرم ریخته بود :دی!
فعلا می تونیم تا یاکوزا 5 با Sleeping Dogs سرگرم بشیم که دارم له له می زنم تا بیاد و بازیش کنم :biggrin1: !
فکر کنم Sleeping Dogs فرزند خلف Yakuza و GTA بشه :دی

تا الان هر چی یاکوزا امده اول تو ژاپن ریلز شده و بعد از 6 ماه کل دنیا پس نگران نباشید تا یکساله دیگه در دسترس همه است.
Kenzan :((:((:(( ! ژاپنیش هم اومدم بازی کنم بدلیل دانش و تسلط بیش از اندازم به زبان ژاپنی همون اولای بازی گیر کردم !

آخرین ویرایش:
Kenzan :((:((:(( ! ژاپنیش هم امدم بازی کنم بدلیل دانش بیش از اندازم به زبان ژاپنی همون اولای بازی گیر کردم !

اين يكدونه معلوم نشد چرا از دستشون در رفت.انصافا منم از اين يكي خيلي خوشم اومده بود.

آخرین ویرایش:
Kenzan :((:((:(( ! ژاپنیش هم اومدم بازی کنم بدلیل دانش و تسلط بیش از اندازم به زبان ژاپنی همون اولای بازی گیر کردم !
منم با این اوضاعم تو کف ـشم ! یعنی چیزایی که ازش دیدم رسماً گرخیدم قشنگ برگشته به اصالت یاکوزاها ! در واقع یاکوزا ها شکل امروزی همون سامورای های قدیم هستن ! داغش هم که به دلمون موند !
پ.ن : احسان تابستون برسونش تمومش کنم بشر ( شکلک خند و ماتم )
ok حله

آخرین ویرایش:
یکی از بهترین بازیهای عمرم ! هر چند بد موقعی افتاد و نتونستم تموم ـش کنم ولی تا همونجا هم بقدری روی داستان و شخصیت پردازی کار کردن که آدم کف و خون بالا میاره ! بازی مرکز اصلیش روی دیالوگ هاش و داستانش و روابط شخصیت ها پایه ریزی شده ، اگه حس و حال اینو ندارید و فقط دنبال بکش ، برو جلو هستین اصلاً سراغش نرید !

پ.ن : احسان تابستون برسونش تمومش کنم بشر ( شکلک خند و ماتم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or