YAKUZA 5 رسما تاييد شد!

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
Yakuza-5_05-22_Scan_02.jpg

خب امروز شركت SEGA رسما سري پنجم بازي محبوب ياكوزا را تاييد كرد.طبق اطلاعات منتشر شده اين عنوان داراي پنج كاراكتر قابل بازي با نام هاي زير خواهد بود :

Kazuma Kiryu
Taiga Saejima
Shun Akiyama
Haruka
Tatsuo Shinada

كه دو كاراكتر بيشتر از عنوان آخر اين سري خواهد بود.Haruka دختر كوچكي است كه طي عنوان اول شما آن را نجات ميدهيد كه در اين بازي قابل بازي كردن خواهد بود.البته هنوز نحوه ي گيم پلي مربوط به اين كاراكتر مشخص نشده است.كاراكتر ديگر Tatsuo Shinada يك بيسبال كار است كه طي حوادثي كه در آن هيچ نقشي نداشته از اين مسابقات محروم شده است.

داستان بازي از پايان عنوان چهارم ادامه خواهد داشت و عنوان Spin Off اخير يعني Yakuza: Dead Souls در آن نقش نخواهد داشت.

عنوان كامل بازي در ژاپن Ryu ga Gotoku 5: Yume Kanaeshi Mono خواهد بود كه ترجمه آن Yakuza 5: Person Who Fulfills Dreams است.

مصاحبه انجام شده از Famitsu نشان گر آن است كه زمان ساختن اين بازي دوبرابر بيشتراز هر عنوان قبلي از اين سري است و داستان آن دراماتيك ترين در سري خواهد بود.

اما بزرگترين پيشرفتي كه شما در اين عنوان خواهيد ديد گرافيك آن است.Toshihiro Nagoshi تاييد كرده است كه اين بازي با استفاده از موتور كاملا جديدي در حال ساخت است.Nagoshi عنوان كرده است كه Yakuza: Dead Souls خاتمه عناوين قبلي است و شما ميتوانيد از YAKUZA 5 به عنوان ياكوزاي جديد با انجين جديد ياد كنيد.

70 درصد از مراحل ساخت بازي تكميل شده است و بازي در زمستان سال جاري در ژاپن انحصارا براي PS3 عرضه خواهد شد.

منبع :

هر نسخه ای که ازین بازی میاد به تعداد کاراکتراش افزوده میشه مثلا نسخه ی دهمش 10 تا کاراکتر قابل بازی داره واقعا جالبه
بعد میگن چرا کار صنعت گیم تو ژاپن تو این نسل به اینجا رسیده معلوم نیست دنبال راضی کردن سلیقه ی خودشونن یا دنبال اینن که غربیارو راضی کنن خودشونم نمیدونن میخوان چی کار کنن

اووووووووووف بی صبرانه منتظرم ! این شماره که هاروکا هم مستقیم تو گیم پلی هست باید ببینم چه گلی به سر oji san میزنه (شکلک خنده)
پ.ن :جالبه کسایی از بازی انتقاد می کنن که سر و تهشون رو جمع کنی 5 دقیقه هم بازی رو تحمل نکردن ! LOOOOOOOOOOOOOL

آخرین ویرایش:
گیرم بخواد تو ژاپن عرضه بشه به صورت انحصاری.همچین عنوان شاخی نیست که ادم بخواد حسرت بازی کردنشو داشته باشه.

اتفاقا اشکان به نظر من خیلی عنوان شاخیه :d

امیدوارم برای اروپا و آمریکا هم عرضه بشه و فقط انحصاری ژاپن نباشه

گیرم بخواد تو ژاپن عرضه بشه به صورت انحصاری.همچین عنوان شاخی نیست که ادم بخواد حسرت بازی کردنشو داشته باشه.

خوب این بازی به سلیقه شما نمیخوره اما الان خیلی ها هستن که برای شماره جدیدش لحظه شماری میکنن .

پس لطفا انقدر قاطع نظر نده . به خاطر این که این بازی خیلی سلیقه ای هستش شما باید با فرهنگ ژاپن حال کنی که برای مثال اون بخش آوارز خوندن و .... باهاش حال کنی وگرنه برای افرادی که فرهنگ ژاپن و نمیدونن مسخره میاد.

یا سبک دیالوگ های بازی که واقعا آدم رو یاد بازی های قدیمی میندازه .

شرمنده اشکان جان ولی :

53635195571380361813.gif

به دل نگیر ولی این بازی برای ژاپنی پسند ها عالیه ! عالی !

ایول عجب خبری بود! خیلی خوشحال شدم.
اسم Haruka رو که دیدم رفتم تو فکر... یاد قدیم :دی
انصافا Yakuza خیل سری بازی قشنگیه. مخصوصا از نظر داستان و شخصیت پردازی. البته طوریه که با سلیقه ی هر کسی جور درنمیاد. ولی اگه کسی خوشش بیاد ازش ، عاشقش میشه. مثل خودم :دی
به احترام این سری بازی (به خصوص شماره 1) و شخص Kazuma Kiryu هنوز آواتارم عوض نشده :دی
اين بهنام كجاست؟:d
هنوز فرصت نشده تجربه اش كنم ولي بلاخره 3 4 5 رو باهم تجربه ميكنم:d
اومدم! :دی
حتما 3 و 4 رو بزن تو رگ :دی

ایول عجب خبری بود! خیلی خوشحال شدم.
اسم Haruka رو که دیدم رفتم تو فکر... یاد قدیم :دی
انصافا Yakuza خیل سری بازی قشنگیه. مخصوصا از نظر داستان و شخصیت پردازی. البته طوریه که با سلیقه ی هر کسی جور درنمیاد. ولی اگه کسی خوشش بیاد ازش ، عاشقش میشه. مثل خودم :دی
اومدم! :دی
حتما 3 و 4 رو بزن تو رگ :دی
پرچم Dragon of Tojo بالاس پسرم (شکلک خنده)

Dead Souls رو هنوز نتونستم تجربه کنم متاسفانه ؛ اما باقی شماره دارها و ندارها رو که بازی کردم عالی و فوق العاده بودن ...
این هم با یه سال تاخیر برای غرب عرضه می شه .
فعلا می تونیم تا یاکوزا 5 با Sleeping Dogs سرگرم بشیم که دارم له له می زنم تا بیاد و بازیش کنم :دی !

ممنون بابت خبر
بعد از مدتها میخوایم یه بازی داستانی باحال بزنیم تو رگ
دلم برا کازوما تنگ شده خیلی ...

به 1000تا بازی چرتی که تو این سال ها اومدن می ارزه اشکان جان
بیشتر بازیهای بزرگی که الان میان اینجورین:
بزن برو جلو بزن برو جلو یه دسته بکش برو جلو غول آخرو بکش و تمام
این بازی جزء بهترین های منه
به نظر من از نظر داستانی هیچ کدوم به شماره اول نمیرسن
من تو شماره اول ترکیدم:d
هیچ وقت شماره اولو فراموش نمیکنم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or