Yakuza 4 در دست ساخت

Victarion

Loyal Member
504x_ryu4.jpg

شرکت SEGA به طور رسمی اعلام کرد عنوان دیگری از سری بازی‌های Yakuza در دست ساخت است.

این بازی که Ryu Ga Gotoku (Yakuza) 4: Heir to the Legend نام دارد، روال سری‌های قبلی Yakuza را ادامه می‌دهد و در ساخت آن از آهنگ‌سازان و بازیگران مشهور ژاپنی از جمله Hiroki Narimiya و Kenta Kiritani استفاده می‌شود.

به گفته سگا نه تنها از صدای بازیگران بلکه از مدل 3 بعدی آنها به وسیله تکنولوژی Motion Capture به عنوان شخصیت‌های بازی استفاده می‌شود.

بازی به صورت انحصاری برای PS3 در نظر گرفته شده است.

منبع

بازی در چه موردی هست؟
این بازی همونطور که از اسمش معلومه مربوط به موفیا ژاپنی است
مثل اینکه خیلی طرفدار داره...
من قسمت ذوم یا سومش با PS2 بازی کردم ولی اصلا خوشم نیومد

ای بابا تا کی باید منتظر نسخه انگلیسی این بازی باشیم دو تا نسخه رو ساختن تمام شد رفت حالا رفتن سراغ قسمت 4 ام ولی ما هنوز تو کفیم :(

واقعا در عجبم که یه منو و زیر نویس انگلیسی به بازی اضافه کردن و انتشارش تو اروپا و آمریکا مگه چقدر کار میبره که SEGA این کار رو انجام نمیده...

آخه کيوان... بازيش هم از اين بازی های اشغال هم نيست

میدونم من خودم طرفدارش هستم :دی
متاسفانه فقط تونستم نسخه اولش رو با PS2 بازی کنم، نسخه دومش رو گیر نیاوردم... نسخه Kenzen و سومش هم که فعلا فقط برای ژاپنه

آخرین ویرایش:
واقعا در عجبم که یه منو و زیر نویس انگلیسی به بازی اضافه کردن و انتشارش تو اروپا و آمریکا مگه چقدر کار میبره که SEGA این کار رو انجام نمیده...

آخه کيوان... بازيش هم از اين بازی های اشغال هم نيست

امتياز های خيلی خيلی خيلی خوبی گرفته بود...

واقعاً انگليسی کردن بازی چی ميشه !!!

میدونم من خودم طرفدارش هستم :دی
متاسفانه فقط تونستم نسخه اولش رو با PS2 بازی کنم، نسخه دومش رو گیر نیاوردم... نسخه Kenzen و سومش هم که فعلا فقط برای ژاپنه
من هم نسخه ي 1 وهم 2 شو با ps2 بازي كردم ولي 3 شو گير نياوردم .شماره يكش خيلي باحال بود .

چرا سگاه این بازی رو فقط واسه PS3منتشر میکنه ؟ مگه با ماکروسافت مشکلی داره؟

نخیر :biggrin1: چون از همون اولش بازی برای ps میومد :biggrin1: و مسائل دیگر :biggrin1:
من از شماره 2 خیلی خوشم اومد :biggrin1: هنوز نتونستم شماره جدیدش و بخرم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or