YAKUZA 4 بهار آينده در غرب عرضه ميشود!

SaDrA-HhH

Loyal Member
YAKUZA4-LOgo.jpg

​
YAKUZA 4 بهار آينده در غرب عرضه ميشود!

سگا اعلام کرد اين بازی نيز در بهار آينده در خارج از ژاپن عرضه ميشود!
اين در حالي است که نسخه سوم مارچ امسال در خارج از ژاپن عرضه شد!

اين بازی در E3 نيز حضور خواهد داشت.

در اين نسخه شخصيت اصلی کازوما کيريرو کنار گذشته ميشود و سه کارکرتر جديد با داستان اختصاصی افزوده ميشوند!

• Like
Reactions: HL2-GF
تا اونجا که من اطلاع دارم YAKUZA 3 کاملا انگلیسی نبود . فقط زیر نویس انگلیسی داشت !!! نمیدونم دلیل دیر عرضه شدنش چی بود . ایشاا... این یکی کلا انگلیسی باشه
اینا هم که هی بلدن این بازی مزخرفشونو هی فرتو فرت بدن بیرون!
بله درسته خیلی مزخرف بود چی بود اصلا !!! یه مشت چشم بادومی !؟!؟ پیشنهاد میکنم تمام نسخه های بازیرو بازی کنی بعد نظرات شیرینتون رو تو تاپیک بفرستید!!

من که امروز تازه Yakuza 3 رو سفارش دادم ! تا بهار سال بعد طولش میدم تا بتونم پشت هم بازیشون کنم :d
من اعصاب ندارم دوستان ، خواهشا پشت سر Yakuza حرف مفت نزنید ! با تشکر از دهان بسته ی شما .

اینا هم که هی بلدن این بازی مزخرفشونو هی فرتو فرت بدن بیرون!

حواست باشه چی داری میگی:evil:فقط اینبارو گذشت میکنم درضمن اگر بازیو انجام ندادی خواهش میکنم نظر نده .بهتره;)

حواست باشه چی داری میگی:evil:فقط اینبارو گذشت میکنم درضمن اگر بازیو انجام ندادی خواهش میکنم نظر نده .بهتره;)
تو رو خدا خودتو کنترل کن

بابا کجای Yakuza بده بازی خوبی است ارزش یک بار بازی کردن را داره حداقل بازیش کنید اگر خوشتون نیامد بگین بده رو هوا حرف نزنید .

من که امروز تازه Yakuza 3 رو سفارش دادم ! تا بهار سال بعد طولش میدم تا بتونم پشت هم بازیشون کنم :d
من اعصاب ندارم دوستان ، خواهشا پشت سر Yakuza حرف مفت نزنید ! با تشکر از دهان بسته ی شما .

فقط میشه یه LOL به این جمله اضافه کرد:biggrin1:

من خودم نخریدم بازی رو اما بتاش رو که بازی کرده بودم عالی بود فقط یه بدی داشت ژاپونی بود بتای 3 ش حالا ببینم 4 ش چی میشه 4 ش رو شاید گرفتیم .:biggrin1:

در اين نسخه شخصيت اصلی کازوما کيريرو کنار گذشته ميشود و سه کارکرتر جديد با داستان اختصاصی افزوده ميشوند!

کنار گذاشته نشده، به غیر از کازوما 3 تا کاراکتر دیگه هم هستند که یه جورایی سرنوشت این 4 تا کاراکتر به هم ربط پیدا میکنه.
من خودم نزدیک 100 ساعت Yakuza 3 رو بازی کردم تا پلاتنیوم رو بگیرم، رسیدم به یکی از تروفی ها کلاً ناامید شدم :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or