Yakuza 1 & 2 HD برای Wii U تایید شد. 5 انحصاری از سری Sonic

RattleSnake

کاربر سایت
91965183230315685607.jpg

درهمایش Nintendo Direct امروز آمریکا تعدادی از بازی‌های فصل تابستان Wii U تایید شد.

آپدیت: John Cheng رئیس Sega آمریکا:"
سری Sonic the Hedgehog همیشه در کنسول‌های Nintendo موفقیت زیادی داشته‌اند و ما خوشحالیم که این همکاری بلند مدت را با Nintendo ادامه دهیم. و به جز 2 بازی فعلی تایید شده فعلی با 3 بازی انحصاری دیگر برای Wii U و Nintendo 3DS از سری Sonic را در هفته آینده رونمایی خواهیم کرد.

Satoru Iwata مدیرعامل Nintendo تایید کرد که بازی جدید سری Sonic the Hedgehog در انحصار Nintendo خواهد بود. Sonic Lost World که در سبک action-adventure platforming است برای Nintendo 3DS و Wii U به صورت انحصاری عرضه خواهد شد و در E3 نمایش خواهد داشت.
Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games که اولین بازی از سری Mario & Sonic برای Wii U می‌باشد با امکانات اسکی و اسنبورد و ورزش‌های زمستانی در خود دارد و از Wii Remote Plus controller و Wii U GamePad پشتیبانی می‌کند برای Wii U تایید شد.

رئیس بخش اروپا و تهیه و تنظیم محصولات Nintendo اروپا Laurent Fischer در صبحت‌های خود گفت:"
ما خوشحالیم که همکاری خوبی با SEGA داریم و قرار است بازی جدید از سری فرنچیز Sonic the Hedgehog را برای کنسول‌های Nintendo عرضه کنیم. ما امیدواریم در E3 طرفداران با اطلاعات جدید بازی خوشحال تر شوند."
"

همچنین Sega نیز بازی‌های قدیمی کنسول سابق خود یعنی SEGA Game Gear را برای 3DS عرضه خواهد کرد که شامل:
Sonic Blast
Sonic Drift 2
Sonic Labyrinth
Sonic the Hedgehog
Sonic the Hedgehog 2

همچنین Yakuza 1 & 2 HD برای Wii U در ژاپن عرضه خواهد شد. این اولین بار است که سری Yakuza از انحصار کنسول‌های سونی خارج می‌شود.

منتظر اخبار جدید در E3 باشید.

اولین تصویر از Sonic: Last World:

منبع:
1
2
3

آخرین ویرایش:
سونی یک انحصاری دیگه هم از دست داد

من گفتم که نینتندو شرکتیه که توی صنبعتی که بزرگانی مثل sega و atari حذف شدن باقی مونده، راه و چاه رو بلده، شاید حمایت غرب رو نداشته باشه اما حمایت بازار ژاپن رو 100% می گیره

سونیک دقیقا فرانچیزی هست که در حال حاضر فقط به درد پلتفرم های نینتندو می خوره

آخرین ویرایش:

من گفتم که نینتندو شرکتیه که توی صنبعتی که بزرگانی مثل sega و atari حذف شدن باقی مونده، راه و چاه رو بلده، شاید حمایت غرب رو نداشته باشه اما حمایت بازار ژاپن رو 100% می گیره
>:)
حالا تازه یاکوزا 1و2 رو دارن میدم تابرسه به یاکوزا 6 که رو ps3اومد احتمالا یاکوزا 20 عرضه شده

Yakuza 1 & 2 برای PS2 بودن! هنوز یاکوزاهایی که برای PS3 اومدن انحصاری موندن! در نتیجه برای جشن گرفتن و مرگ سونی خونخوار به خاطر این ضربه هولناک! خیلی زوده!

یعنی Yakuza 1 & 2 HD فقط برا Wii U عرضه میشه یا نسخه ی PS3 هم داره؟ اگه برا PS3 نیاد که خیلی بده :(

دلمونو خوش کرده بودیم آخر نسلی دوباره نسخه ی HDـشونو بازی میکنیم...

سونیک دقیقا فرانچیزی هست که در حال حاضر فقط به درد پلتفرم همی نینتندو می خوره

اتفاقا بیشترین wii رو تو همون امریکا فروخته ... اتفاقا به نظرم بیشترین ضرباتی که خورده به خاطر سیاست های اشتباهش بوده ... وقتی wii داشت مثل نقل و نبات میفروخت و 4 سال بیشتر از عمرش نگذشته بود اومد wii u رو معرفی کرد و به فروش جفتش گند زد ... وگرنه تا قبل این کار تو امریکای شمالی هم بیشترین فروش رو داشت

اتفاقا بیشترین wii رو تو همون امریکا فروخته ... اتفاقا به نظرم بیشترین ضرباتی که خورده به خاطر سیاست های اشتباهش بوده ... وقتی wii داشت مثل نقل و نبات میفروخت و 4 سال بیشتر از عمرش نگذشته بود اومد wii u رو معرفی کرد و به فروش جفتش گند زد ... وگرنه تا قبل این کار تو امریکای شمالی هم بیشترین فروش رو داشت

شما متوجه منظور من نشدی، من منظورم بازیسازان بود نه خریداران

منظورم این بود که بازیسازان ژاپنی رو هرجوری شده به سمت خودش می کشونه

سونیک......اونم توی WiiU ..... انحصاری........!!!!!1
نه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
:((:((:((
Dam`n you SEGA with your friend،Nintendo
آقا آخر سر این روابط خفن نینتندو و سگا کار دست منم داد.یا باید این سونیک مثل Rayman legends مولتی شه یا من WiiU می خرم یا میرم خودمو دار میزنم.
یاکوزا هم که.......!!!!!!
:((:((:((
ببین اسکرین شات رو،:xکی سونیک از این دنیا رنگارنگ ها داشته??(جواب دست خودمه،Sonic colors که اونم تو انحصار نینتندوئه)

یعنی Yakuza 1 & 2 HD فقط برا Wii U عرضه میشه یا نسخه ی PS3 هم داره؟ اگه برا PS3 نیاد که خیلی بده :(

دلمونو خوش کرده بودیم آخر نسلی دوباره نسخه ی HDـشونو بازی میکنیم...

دیگه کم کم باید بری زیر پرچم نینتندو ;;)
:)) :دی

نه برای PS3 هم عرضه می شه و الان نسخه WII U تایید شد:d
مطمئنی؟ یادمه فقط شایعش بود دیگه خبر ندارم تایید شد یا نه :دی اگه اینجوری باشه خدا کنه نسخه ی غربی هم بدن :دی نسخه ی ژاپنی عملا قابل بازی نیست :دی
دیگه کم کم باید بری زیر پرچم نینتندو ;;)
:)) :دی
امکان نداره :-l :دی

مطمئنی؟ یادمه فقط شایعش بود دیگه خبر ندارم تایید شد یا نه :biggrin1: اگه اینجوری باشه خدا کنه نسخه ی غربی هم بدن :biggrin1: نسخه ی ژاپنی عملا قابل بازی نیست :biggrin1:
فکر کنم من هم به شک انداختی حتی یک سری تصاویر هم ازش اومده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or