Yahoo: خداحافظ PSP

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
beautyshot1.jpg

Yahoo Games تحلیلی برای کنسول PSP دارد و معتقد است که این کنسول دوام چندانی نخواهد داشت. در زیر گوشه‌ای از آن را می‌خوانیم:

برای PSP چه اتفاقی افتاد؟ کنسولی که سونی آن را به عنوان" واکمنی برای قرن 21" در نظر گرفته بود، به سرعت ازبین مردم ناپدیدی می‌شود و از یاد می‌رود.

در ماه نوامبر، Nintendo DS توانست فروش خود را نسبت به سال گذشته به میزان 20 درصد افزایش داده و به رقم شگفت‌انگیز 1.5 میلیون نسخه فقط در US به برسد در حالی که این رقم برای PSP تنها 421,000 بود، یعنی 27 درصد کاهش، آن هم در ماهی که به عنوان یکی از ماه‌های تعیین کننده صنعت بازی است.

در ضمن این کنسول از نظر پشتیبانی از نرم‌افزار‌ها و بازی‌های مختلف نیز در حال تحلیل رفتن می‌باشد. علی‌رغم اینکه این کنسول حدود 13 میلیون یوزر دارد، در سال 2008 فقط 6 بازی این کنسول توانستند امتیازی بیشتر از 80 درصد را در review‌ها از آن خود کنند در حالی که این میزان برای DS به تعداد 16 بازی است. دلیل منطقی‌ای برای این موضوع وجود دارد:‌ کسی برای PSP بازی نمی‌سازد زیرا به جز یکی دو عنوان محبوب، مثلا FFVII:CC در امسال، کسی آن بازی‌ها را نمی‌خرد. این موضوع در سال آینده وخیم‌تر نیز خواهد شد زیرا عنوان GTA که در بین کنسول‌های دستی در انحصار PSP بود، در سال آینده برای DS نیز عرضه می‌شود.

واقعا باعث تعجب است. PSP کنسولی قدرتمد است که کارایی‌های بسیار بالایی دارد. از پخش موزیک، ویدئو تا وب‌گردی و اتصال به PS3 و ... در حالی که DS به زحمت یک تصویر 3D ارائه می‌کند.

در مرحله بعد اگر PSP را در کنار iPhone و یا iPod‌های لمسی قرار دهیم، که هر دو از برندگان بازی‌های دستی در سال گذشته بودند، سخت افزار PSP قدیمی به نظر می‌رسد. touchscreen این کنسول کجاست؟ این همه دکمه و آنالوگ ناکارآمد برای چیست؟ و چرا در زمانی که فلش مموری‌ها اینقدر ارزان هستند بازی‌های این کنسول باید بر روی UMDهای گران قیمت، کند و حجیم عرضه شوند؟ احتمالا iPhone بزودی در کنسول‌های دستی جای PSP را خواهد گرفت.

Source

آخرین ویرایش:
متاسفانه از وقتي psp هك شد روي نزول افتاد . وقتي بازي هاي psp فروش نره خب مسلما ديگه شركت ها براش بازي نميسازن در نتيجه چون psp يك كنسول بازي هست و علي رقم تمام كارايي هاي فوق العادهاش چون براي گيم ساخته شده فروشش كم ميشه .
چند تا مثال از فروش بازي قبل و بعد از هك شدن psp براتون ميزنم .
metal gear solid portable ops قبل از هك شدن 1 ميليون و 200 هزار نسخه فروخت ولي metal gear solid portable ops plus به زحمت به 200 هزار نسخه رسيد .
medal of honor heros 1 قبل از هك شدن 850 هزار نسخه فروخت و medal of honor heros 2 بعد از يك سال تنها 120 هزار نسخه فروش رفت
need for speed most wanted قبل از هك شدن 1 ميليون و 500 هزار نسخه فروخت در صورتي كه prostreet به زحمت 350 هزار نسخه فروش رفته .
از اين مثال ها زياده و به راحتي ميتونيد از سايت www.vgchartz.com ببينيد . پس وقتي شركت ها ببينن بازي هاشون فروش نميره قطعا ديگه بازي نميسازن .
به نظر من كه با پايان 2009 يا اوايل 2010 به بعد ديگه كلا بازي براي psp نياد .
البته اين قضيه براي 360 هم صادقه الان ملت داغن ولي نميدونن هر كنسولي كه هك ميشه عمرشم به سر ميرسه . دو ساله ديگه هم 360 به وضعيت psp دچار ميشه

حالا یه سوال اینجا پیش میاد اینکه آیا مایکروسافت دیوانه است که داره( DMD(Digital Media Download رو روی لایو گسترش میده؟ نه قطعاً نیست این همه DLC و این همه فیلم و TV Show ومهمتر از همه netflix برای همینه که عمر کنسول کم نشه... من معتقدم DMD توی بازارای جهانی حتی روی فروش blu-ray هم تاثیر میزاره پس درسته که X360 کرک شده ولی DLC و فیلم های هالیوود (On demand(HIGH Definition قابل کرک شدن نیستند...و تا حدودی تضمین کننده ی عمر کنسول میشن...

واقعا معلوم نیست سونی چی کار داره میکنه!!! هر سال یه psp جدید ولی همون قبلی! به جای اینکه سرمایه گزاری کنه بازی ساز ها رو وادار کنه واسش بازی بسازن!!!
امیدوارم resistance یه تکونی بهش بده!

متاسفانه از وقتي psp هك شد روي نزول افتاد . وقتي بازي هاي psp فروش نره خب مسلما ديگه شركت ها براش بازي نميسازن در نتيجه چون psp يك كنسول بازي هست و علي رقم تمام كارايي هاي فوق العادهاش چون براي گيم ساخته شده فروشش كم ميشه .
چند تا مثال از فروش بازي قبل و بعد از هك شدن psp براتون ميزنم .
metal gear solid portable ops قبل از هك شدن 1 ميليون و 200 هزار نسخه فروخت ولي metal gear solid portable ops plus به زحمت به 200 هزار نسخه رسيد .
medal of honor heros 1 قبل از هك شدن 850 هزار نسخه فروخت و medal of honor heros 2 بعد از يك سال تنها 120 هزار نسخه فروش رفت
need for speed most wanted قبل از هك شدن 1 ميليون و 500 هزار نسخه فروخت در صورتي كه prostreet به زحمت 350 هزار نسخه فروش رفته .
از اين مثال ها زياده و به راحتي ميتونيد از سايت www.vgchartz.com ببينيد . پس وقتي شركت ها ببينن بازي هاشون فروش نميره قطعا ديگه بازي نميسازن .
به نظر من كه با پايان 2009 يا اوايل 2010 به بعد ديگه كلا بازي براي psp نياد .
البته اين قضيه براي 360 هم صادقه الان ملت داغن ولي نميدونن هر كنسولي كه هك ميشه عمرشم به سر ميرسه . دو ساله ديگه هم 360 به وضعيت psp دچار ميشه

این نظر شما اشتباهه , در نسل قبل کنسول ps2 با اینکه کپی شد رکورد فروش کنسول رو تو دنیا شکست !
تو این نسل هم Wii به راحتی هک شد ولی بیشترین آمار فروشو داره , بعد از اون هم 360 که اونهم به نوعی هک شده . باتوجه به نظر شما چرا کنسول ps3 که هک نشده فروشش از اون دو تای دیگه کمتره ؟ ;)

از اولشم به psp اعتقادي نداشتم ولي از اينكه شركت محبوبي مثل سوني توي بحرانه متاسفم.
حتما بايد تغيير و تحولات اساسي رو psp ايجاد بشه و گرنه امسال سال آخر خواهد بود.
يكي از دلايلش هم فكر كنم هزينه هاي زياد جانبي از لحاظ بازيش و غيره باشه.
همين مشكلي كه مثلا ps3 توي ايران داره.

خوب این کاملا مشخصه هر کنسولی یک عمری داره و بعد از مدتی باید بره کنار تا کنسول جدید تر و پیشرفته تر جاشو بگیره PSP هم خیلی وقته عرضه شده و مطمئنا تا 1 یا 2 سال دیگه کنسولی به اسم PSP 2 یا PSPphone جاشو می گیره این که دیگه بحث و تحلیل نداره

دوست من اگه دقت کنید دوستان هم گفتن که مسئله سر همین هک و کپی هستش. درسته همه قبول دارن حتی خود یاهو که PSP قدرت فوق العاده ای نسبت به DS داره، DS ی که به سختی میتونه حتی به بازی 3D اجرا کنه. اما این مسئله هک و اینا واقعا بغرنجه. (آخرین کلمه درست بود؟ :دی )
خب کاری نداره همه umd orginal بگیریم :biggrin1: کلمه اخرم نه

ديشب اخبارش رو صفحه اول ياهو بود... خيلی انگاری قضيه جديه ...

البته من همه دوستام که اونور هستم DS دارن... گفتم چرا psp نميگيريد ؟ ميگه اين DS خيلی حال ميده ... خيلی fun هست ....

نينتندو واقعاً کولاک کرده!

ديشب اخبارش رو صفحه اول ياهو بود... خيلی انگاری قضيه جديه ...

البته من همه دوستام که اونور هستم DS دارن... گفتم چرا psp نميگيريد ؟ ميگه اين DS خيلی حال ميده ... خيلی fun هست ....

نينتندو واقعاً کولاک کرده!
دقیقا باهاش موافقم. من خودم PSP گرفتم فقط به خاطر دیدن فیلم و خوندن PDF. بازی های PSP اکثرا کیفیت خوبی ندارند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or