باید تا الان ویدئو دوم رو هم میذاشتم ببخشید دیر شد ولی تا هفته دیگه ویدئو جدید حاضره اونم یکی از Badass ترین شخصیت های منفی دنیای گیم
مطمئن هستم یا جوکره (حالا دی سی دایرکت اش یا پلی آرتزش )
یا مجسمه ی واسه
یا تایرنتی چیزی
تنها چیزی که مطمئن هستم کاملا اینه وسکر نیست چون خودت گفتی هات تویز چیزی نداری و جز هات تویز یک شرکت فقط وسکر داده که پیدا کردن اون از پیدا کردن سیب بهشتی سری اساسینز تو دنیای واقعی سخت تره
نه من از جوکر چیزی ندارم فعلا تا هات تویز جدیدش بیاد بیرون که خب اون خداست اصلا. بتمن های پلی آرتز هم خوب از آب در نیومدن کلا پلی آرتز بدجوری تازگی ها داره خراب میکنه با texture هاشون!
اومد بیرون هیث لجرش
ولی بین محصولات جدید پلی آرتز من اگه می تونستم ریدن (مال متال گیر رایزینگ) و سالیدوس اسنیک رو می خریدم
فیگور جدید گرفتم این فیگور تا اینجا میشه گفت گرون تر فیگوری هست که خریدم.
آره راست میگی نمیدونم فکر کنم اواخر ویدئو یخورده قر و قاطی شدش. من چون هنوز با برنامه خیلی آشنا نیستم خیلی ابتداییه بعضی کار هام! حتما بهش توجه میکنم از این به بعدیا یکم موزیک رو کمرنگ تر کنی :d
لطف داری مرتضی جون حتما زان داتسو رو حاضر میکنمشهاب کارت خیلی خوبه ادامه بده :biggrin1: از همه ویدیو ها مخصوصا ویدیوی Akuma لذت بردم :biggrin1: Unboxing و انتخاب آهنگ ویدیوی Akuma هم خیلی خوب بود :biggrin1: