XOne قابلیت اجرای همزمان 4 برنامه را دارد

Celebrimbor

Vae Victus
کاربر سایت
01299092526241491766.jpg

مایکروسافت در جریان TGS امسال کنسول XOne خود را به نمایش گذاشته و تعدادی از قابلیت های چند کاره و همزمان این کنسول را تایید کرد.

طبق گزارشات، آقای Albert Penello توانایی این کنسول در اجرای همزمان 4 برنامه (application) را نشان داده است. البته مشخص است که در مورد بازیها، تنها می‌تواند در یک زمان، یک بازی را اجرا کند.

رفتن از برنامه ای به برنامه دیگر (سوییچ کردن) نیز همانند عملکرد موبایل موبایل بوده (اما وظایف چند کاره ای که XOne توانایی انجامش را دارد، هنوز در گوشی های هوشمند و تبلت ها قابل اجرا نیست) و دارای سیستم عاملی است که امکان انتخاب از بین جعبه های مربعی که نمایانگر برنامه ها یا بازی ها هستند و رفتن به home screen را دارید. برای مثال، با قابلیت Snap، شما می‌توانید همانند کاری که در ویندوز انجام می‌دهید، دو برنامه را همزمان و در دو پنجره مختلف باز کنید.

39592205034174676103.jpg

Xbox One از وارد شدن (sign-in) چند نفره پشتیبانی می‌کند که تا 6 نفر همزمان جا دارد و کینکت با توجه به شخصی که کنترلر کنسول را در دست دارد، تعیین می‌کند که چه کسی لیدر باشد. همچنین، کینکت صدای شما را از بین بقیه افراد در اتاق، شناسایی کرده و تنظیمات و سیو بازیهای شما را اجرا می‌کند.​

علاوه براین، کینکت به شما این اجازه را می‌دهد تا با حرکت دادن دست خود، وارد شوید(Sign-in) و به طور خودکار، اطلاعات پروفایل و سیو هایتان را از سیستم Cloud وارد کنسول می‌کند.

منابع
1
2

به عنوان یک فرد علاقه مند به تکنولوژی که هر روز دارم اتفاق ها رو دنبال می کنم، دیگه کم کم دارم از خبرهای مربوط به X1 خسته میشم! همیشه بی اهمیت ترین موارد از سوی مایکروسافت یا منابع خبری به پررنگ ترین خبرها تبدیل میشه و طوری هم برای تبلیغ کردن کنسول اون خبر رو دُرشت جلوه میدن که اینگار تمام مشکلات کنسول رو حل کردن!! اجرا شدن همزمان چند نرم افزار برای کنسول 8 هسته ای چیز عجیب و غیر قابل پیش بینی هست که مــا باید از انجام شدنش تعجب بکنیم!؟ نیاز یک گیمر برای بازی با کنسول اجرا شدن همزمان چند اپلیکیشن هست!؟ اگر می خوان کنسول رو به PC ها نزدیک کنن، باید عرض کنم در این زمینه کنسول بازی هرگز نمی تونه جای PC رو بگیره، پس از سازنده ها می خوایم که با دادن خبرهائی مرطبت با بـازی کـردن با کنسول مارو خوشحال کنن، نه این موارد بچه گانه که بدون شک برای بازار گرمی هست!
مضحک ترین خبری هم که توی این مدت درباره این کنسول خوندم، خبر متصل شدن PS4 به XB1 بود که به شدت برای جوّ دادن و داغ کردن بساط بازار بود! چون اگر خبر رو می خوندی می دیدی این روش چقدر بدون کاربرد و بی حساب کتاب هست!
امیدوارم همه چی سر جای خودش قرار بگیره!

گوشی من همین الان هم با CPU ـه 2 هسته ای 1 گیگا هرتز، با سیستم عامل ویندوز فون 8 هم میتونه همین کار رو بکنه :| حالا اینکه هیچی، گیم هم بصورت همزمان میتونم اجرا کنم تو بک گراند و بینشون سویچ کنم :|

گوشی من همین الان هم با CPU ـه 2 هسته ای 1 گیگا هرتز، با سیستم عامل ویندوز فون 8 هم میتونه همین کار رو بکنه :| حالا اینکه هیچی، گیم هم بصورت همزمان میتونم اجرا کنم تو بک گراند و بینشون سویچ کنم :|

گیمو اپلتهای گوشی از نظر نیاز به قدرت پردازش با گیم و اپلتهایی که روی X1 اجرا میشه قابل مقایسه نیست مضافا اینکه 100% از تکنولوژی ای که تو ویندوز فون استفاده کردن برای سیستم عامل X one هم استفاده شده که از ریسورسهای سیستم اینقدر خوب استفاده میکنه.

شما از PC یک سری کارها می کشی مثلا رفتن به فیس یا دیدن یوتیوب یا چک کردن سایتها و دیدن فیلم و گوش کردن موسیقی که شاید 90 درصد کارکرد شما با PC رو تشکیل میده ولی وقتی شما این ها رو بتونی روی XBOX ONE اجرا کنی خوب نیازت به کامپیتور کمتر می شه قبلا مقداری از این امکانات روی 360 هم وجود داشت ولی چون نمی شد چند برنامه رو هم زمان اجرا کرد زیاد کاربردی نبود ولی حالا در کنار بازی کردن هم میشه فیس رو چک کرد هم تو سایت های مورد نظر رفت هم موسیقی گوش داد و هزاران کار دیگه

من نمیگم اصلا کاربردی نداره ، ولی اصلا نمیتونه جایگزین PC باشه ! حرف من اینه !
اینا یک سری امکانات خوبه ولی نمیتونه جای PC رو بگیره !

منم گفتم نیازمون رو کمتر میکنه وگرنه خوب معلوم هست به PC نمیرسه مثلا بخوای کنورت کنی یا رایت کنی به PC نیاز هست

گوشی من همین الان هم با CPU ـه 2 هسته ای 1 گیگا هرتز، با سیستم عامل ویندوز فون 8 هم میتونه همین کار رو بکنه
:|
حالا اینکه هیچی، گیم هم بصورت همزمان میتونم اجرا کنم تو بک گراند و بینشون سویچ کنم

هر چیزی جای خودش رو داره این قابلیت الان روی کنسولها هست برای اونهای که نیازش دارن شما مشکلی داری باهاش..؟
مثلا من خودم همیشه فیسم با PC فعاله هم با 360 بازی میکنم اما همیشه مجبورم برای خواندن و جواب دادن به PM هام هی کنترل به دست پورتهای TV رو عوض کنم که کار کاملا اعصاب خوردکنی هست ولی حالا هم زمان می تونم تو XBOX ONE این کارو به همراه اجرا دو برنامه دیگه انجام بدم که بسیار عالی هست

================

من هنوز نمی فهمم چرا بعضی ها هر قابلیتی که روی XBOX ONE ترولش میکنن مشکل این قابلیت ها از سفارش پیتزا تا فضای رایگان ابری چیه..؟ آیا به غیر از اینکه کارو رو راحت می کنه..؟
واقعا باید ریشه یابی بشه مشکل از کجا هست

واسه من جای PC رو هم میگیره!!من دقیقا به خاطر همین چیزای ایکس باکس تو همین نسل هم شیفتش شدم یعنی APP ها و امکاناتی که داشت.حالا دیگه چه برسه به نسل بعد که کلا یه چیز خیلی بهتری رو دارن میدن بیرون

آخرین ویرایش:
منم گفتم نیازمون رو کمتر میکنه وگرنه خوب معلوم هست به PC نمیرسه مثلا بخوای کنورت کنی یا رایت کنی به PC نیاز هست

هر چیزی جای خودش رو داره این قابلیت الان روی کنسولها هست برای اونهای که نیازش دارن شما مشکلی داری باهاش..؟
مثلا من خودم همیشه فیسم با PC فعاله هم با 360 بازی میکنم اما همیشه مجبورم برای خواندن و جواب دادن به PM هام هی کنترل به دست پورتهای TV رو عوض کنم که کار کاملا اعصاب خوردکنی هست ولی حالا هم زمان می تونم تو XBOX ONE این کارو به همراه اجرا دو برنامه دیگه انجام بدم که بسیار عالی هست

================

من هنوز نمی فهمم چرا بعضی ها هر قابلیتی که روی XBOX ONE ترولش میکنن مشکل این قابلیت ها از سفارش پیتزا تا فضای رایگان ابری چیه..؟ آیا به غیر از اینکه کارو رو راحت می کنه..؟
واقعا باید ریشه یابی بشه مشکل از کجا هست

وان مگه v p n هم میخوره؟
برا رفتن به فیس باید با وی پی ان بری که برا اینکار نیاز داری پی سی رو روشن بزاری و اینترنت رو شر کنی بینشون.

وان مگه v p n هم میخوره؟
برا رفتن به فیس باید با وی پی ان بری که برا اینکار نیاز داری پی سی رو روشن بزاری و اینترنت رو شر کنی بینشون.
بله عزیز V-P-N هم میگیره البته مشکلاتی واسه این نسل بود ولی واسه نسل بعد امیدواریم بدون مشکل و مستقیم بشه کانکت شد

منظورتون با شر کردنه؟
عادی چجوری میشه؟

منظور من دقیقا با share کردن بود و واسه همین میگم مشکلاتی بود اما واسه X1 بدون share کردن هم احتمالا میشه و اینو خبر قطعی نیومده ازش ولی سیستم کانکشن و محیط داشبورد لایو X1 پیشرفت زیادی داشته و همین امیدوار میکنه که این موضوع واسه نسل بعد باشه.

منظور من دقیقا با share کردن بود و واسه همین میگم مشکلاتی بود اما واسه X1 بدون share کردن هم احتمالا میشه و اینو خبر قطعی نیومده ازش ولی سیستم کانکشن و محیط داشبورد لایو X1 پیشرفت زیادی داشته و همین امیدوار میکنه که این موضوع واسه نسل بعد باشه.

خوب وقتی شر میکنین به پی سی نیاز هست,چجوری میگین دیگه به پی سی نیازی نیست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or