ASHKAN_FISHER کاربر سایت Dec 16, 2005 #1 سلام .. خسته نباشید..... می خواستم ببینم ه واقعا بازی 13 (2) آمده یا خیر XIII 2 ? :neutral:
Elvish Hero Channeling La Masia کاربر سایت Dec 16, 2005 #2 نه خیر این بازی نیومده.کاشکی اومده بود.ولی صحبتاش هست که بیاد مخصوصا با اون جمله ای که آخر بازی نوشت
B H Z کاربر سایت Dec 16, 2005 #3 سلام : بابا شما چه حالی دارید با این بازی اه اصلا خوشم نیومد از این بازی
qx_roham_xp کاربر سایت Dec 16, 2005 #4 آخرش چي نوشت؟؟؟ من تمومش نکردم آخهسيوهام پريد حال بازي مجدد نداشتم!!!
Behzad Come on it's time to go Administrator Dec 16, 2005 #5 آخرش چي نوشت؟؟؟ بیشتر... To be continue ... که میشه : ادامه دارد !
Behzadr کاربر سایت Dec 17, 2005 #6 سلام يكي از بازي هاي مورد علاقه من همين 13 بود...يه جوري بود و منم با سبكش خيلي حال كردم اميدوار بودم اين بازي ادامه داشته باشه
سلام يكي از بازي هاي مورد علاقه من همين 13 بود...يه جوري بود و منم با سبكش خيلي حال كردم اميدوار بودم اين بازي ادامه داشته باشه
MGS کاربر سایت Dec 17, 2005 #7 بازي قشنگي بود اما اخرش ما رو تو كفش گذاشت ديگه فعلا كه خبري از شماره ي بعد نيست
ASHKAN_FISHER کاربر سایت Dec 26, 2005 #9 نوشته بود to be countinu..... ای کانتینیو را من بلد نبیدم جییییییگر
ASHKAN_FISHER کاربر سایت Dec 26, 2005 #10 من تازگی تو گوگل عکس این بازی را دیدم که آرپیجی دستش بود یه نگاهی بکنید: 1----------------------------------------3 آخرین ویرایش: Dec 26, 2005
من تازگی تو گوگل عکس این بازی را دیدم که آرپیجی دستش بود یه نگاهی بکنید: 1----------------------------------------3
Khashayar کاربر سایت Jan 1, 2006 #11 بازي جالبي بود و داستان قشنگي داشت بازي جالبي بود و داستان قشنگي داشت ولي حيف كه نتونستم تا آخرش برم . اگر اومد خبرش رو به ما هم بديد.
بازي جالبي بود و داستان قشنگي داشت بازي جالبي بود و داستان قشنگي داشت ولي حيف كه نتونستم تا آخرش برم . اگر اومد خبرش رو به ما هم بديد.
test84 کاربر سایت Aug 23, 2006 #14 يكي از بهترين Cell Shaded هايي كه ديدم رو داشته. خدااا بود. حال ميكنم ميبينم غير از خودم كسي اين بازي رو حداقل ديده! دم همتون قييييييييژ
يكي از بهترين Cell Shaded هايي كه ديدم رو داشته. خدااا بود. حال ميكنم ميبينم غير از خودم كسي اين بازي رو حداقل ديده! دم همتون قييييييييژ