XCOM: Enemy Unknown | PC

xcom-enemy-unknown-pc-game_1.jpg

Developer : Fireaxis Games
Publisher :
2K Games
Genre :Turn-Based Tactics / Tactical Role Playing / Strategy
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date : 9 October 2012

XCOM: Enemy Unknown در واقع نسخه بازسازی شده (Remake) سال 1994 در سبک استراتژی کلاسیک خود به نام UFO: Enemy Unknown است. بر خلاف دیگر عنوان معرفی شده توسط 2K Marine، این بازی به ریشه های کلاسیک سری بازی های X-COM باز خواهد گشت.

داستان بازی در دنیای مدرن امروزه و در پی واکنش های بین المللی به حمله بیگانگان به زمین روایت خواهد شد. بازیکنان در نقش فرمانده پروژه محرمانه XCOM قرار خواهند گرفت، سازمانی متشکل از زبده ترین نیروهای نظامی و علمی در تاریخ بشریت، فعال در جنگی به ظاهر نا امید کننده در برابر دشمن ناشناخته فرازمینی با تکنولوژی برتر نسبت به انسان ها.

و اما گیم پلی بازی نیز همانند نسخه های قبلی این سری که یکی از دلایل مشهور بودن این سری نیز به شمار می رود، به صورت استراتژی کلاسیک خواهد بود. نسخه PC بازی شامل هوش مصنوعی تاکتیکی بر پایه موس خواهد بود.
المان های استراتژی بازی بر پایه دید جهانی "Geoscape" خواهد بود که بازیکنان به وسیله آن قادر خواهند بود موقعیت های مختلف در گوشه و کنار جهان را دنبال کنند و همچنین به تبادل منابع و مدیریت نیروها، از قبیل دستور دادن به فضاپیماهای خود برای حمله به نیروهای بیگانگان و یا اعزام سربازان خودی برای حمله مستقیم به بیگانگان بر روی زمین بپردازند.
بر خلاف نسخه اصلی (1994)، تنها یک مقر فرماندهی (XCOM) را در بازی می توان ساخت که محل های آن در ابتدای بازی مشخص شده هستند.

تمام مبارزات زمینی بازی به صورت نوبتی و ایزومتریک 3D و دیدی سوم شخص خواهد بود و شامل محیط هایی تخریب پذیر خواهد بود. بازیکنان به طور مستقیم کنترل جوخه ای 4 تا 6 نفره از سربازان انسان و یا نیروهای رباتی را در دست خواهند گرفت.
برخی دیگر از ویزگی های نسخه اصلی یا حذف شده اند و یا ارتقا یافته اند. سیستم واحد زمانی بازی، سیستم جعبه آیتم و سیستم نقشه همیه فعال از بازی حذف شده اند .
استفاده از آیتم ها و سلاح های مخصوص نیز توسط نوار ابزار اعمال فعال بر روی HUD صورت خواهد گرفت.
در حقیقت این عنوان مکانیزم های جدید و مختلفی را به همراه خواهد آورد که در این بین می توان به سیستم کاور گیری صریح تر و کارآمد تر بازی اشاره کرد.

این عنوان 18 مهر منتشر خواهد شد.

==================================
XCOM: Enemy Unknown - Gameplay Walkthrough

Hi-Res H.264 MP4 142.2MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 35.4MB Download

XCOM: Enemy Unknown - Comic-Con 2012 Stage Demo

Hi-Res H.264 MP4 207.5MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 50.5MB Download

تصاویر بازی X COM: Enemy Unknown

Last edited by a moderator:
سلام دوستان
من بازی xcom تا حالا اصلا بازی نکردم نمیدونم چجوریه شما کدومش پیشنهاد میدی بازی کنم؟؟؟
XCOM Enemy Within
XCOM Enemy Unknown
The Bureau XCOM Declassified
مرسی

اول Enemy Unknown رو بازی کن بعدش هم Enemy Within، اون اخری رو هم ولش کن، نمیخواد بازی کنی!:d

سلام!
خودم هنوز کامل بازی نکردم و تازه امشب نصبش کردم!
یکی دو روز دیگه کامل تفاوت هاش رو سیر تا پیاز اعلام می کنم!:d

دقیقا از نظر بزرگی مثل بسته توسعه های بازی Civilization یا Sezar in Gaul DLC Rome II یا Fall of Samurai Shugun 2 هست، اصول کلی گیم پلی مثل قبل هست. مقدار زیادی محتوا که شامل کلاس جدید سرباز و دشمنان جدید، توانایی ها، درخت تکنولوژی و آپگرید ها و تعدادی اسلحه جدید و یه منبع جدید به نام Meld، یه سری تاکتیک ها و مپ های جدید، کمپین جداگانه و بیس دیفنس (داخل بازی اصلی نبود) و ... میشه. در کل کاملا ارزش داره. امتیاز متاش هم در حد بازی اصلی هست.

دوستان من زبانم اصلا خوب نیست اگه بازی کنم به مشکل بر نمی‌خورم آخه آنقدر از بازی تعریف کردن آدم دلش نمیاد بازی نکه تنها نگرانیمم همینه که چون که زبانم خوب نیست تو بازی گیج بشم و نتونم بازی کنم برای همین ازتون میخوام یه راهنمایی بکنین

دوستان من زبانم اصلا خوب نیست اگه بازی کنم به مشکل بر نمی‌خورم آخه آنقدر از بازی تعریف کردن آدم دلش نمیاد بازی نکه تنها نگرانیمم همینه که چون که زبانم خوب نیست تو بازی گیج بشم و نتونم بازی کنم برای همین ازتون میخوام یه راهنمایی بکنین

نه نیاز آن چنان به زبان قوی نداره!
فقط باید ماموریت های اصلیتون رو تو بازی متوجه بشین که فکر کنم یه خط ترجمه کردن مشکل چندانی نداشته باشه!:d

رفقا برای این که ماموریت های اصلی رو بریم باید سیاره اسکن کنیم و این که از کجا بفهمیم ماموریت اصلیه یا فرعی ؟

ساختاری به شکل ماموریت فرعی و اصلی به شکل متداول وجود نداره. چون تمام ماموریت ها رندوم هست. شما باید طبق Objective هایی که براتون مشخص شده پیش برید.

سلام
من تنها بازی استراتژی که بازی کردم xcom enemy unknown بوده(البته اگه plants vs zombies رو حساب نکنیم!!!)
خیلی از این بازی خوشم اومد. دو تا سوال داشتم:
1 - کسی بازی دیگه ای شبیه این میشناسه بهم معرفی کنه؟
2 - این enemy within تغییراتش اونقدری هست که ارزش بازی داشته باشه؟

سلام
من تنها بازی استراتژی که بازی کردم xcom enemy unknown بوده(البته اگه plants vs zombies رو حساب نکنیم!!!)
خیلی از این بازی خوشم اومد. دو تا سوال داشتم:
1 - کسی بازی دیگه ای شبیه این میشناسه بهم معرفی کنه؟
2 - این enemy within تغییراتش اونقدری هست که ارزش بازی داشته باشه؟

نزدیک ترین بازی بهش شاید سری Civilazation باشه که باز هم شباهت چندانی ندارن!
راستشو بخواین کلین بازی تفاوتی نکرده و چنتا موارد جدید فقط بهش اضافه شده، ولی اگه هنوز از Enemy Unknown سیر نشدین برین و Within رو بازی کنین در غیر این صورت کاملا واستون تکراریه!

ببخشید دوستان شاید جاش اینجا نباشه ولی بازی که فضا سازیش و شخصیتهاش شبیه وارکرافت 3 باشه اگه میشناسین معرفی کنین ممنون

شبیه ترین بازی بهش یه بازی قدیمی به اسم Armies Of Exigo هست که نسبتا بازی خوبی بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or