XCOM: Enemy Unknown | PC

xcom-enemy-unknown-pc-game_1.jpg

Developer : Fireaxis Games
Publisher :
2K Games
Genre :Turn-Based Tactics / Tactical Role Playing / Strategy
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date : 9 October 2012

XCOM: Enemy Unknown در واقع نسخه بازسازی شده (Remake) سال 1994 در سبک استراتژی کلاسیک خود به نام UFO: Enemy Unknown است. بر خلاف دیگر عنوان معرفی شده توسط 2K Marine، این بازی به ریشه های کلاسیک سری بازی های X-COM باز خواهد گشت.

داستان بازی در دنیای مدرن امروزه و در پی واکنش های بین المللی به حمله بیگانگان به زمین روایت خواهد شد. بازیکنان در نقش فرمانده پروژه محرمانه XCOM قرار خواهند گرفت، سازمانی متشکل از زبده ترین نیروهای نظامی و علمی در تاریخ بشریت، فعال در جنگی به ظاهر نا امید کننده در برابر دشمن ناشناخته فرازمینی با تکنولوژی برتر نسبت به انسان ها.

و اما گیم پلی بازی نیز همانند نسخه های قبلی این سری که یکی از دلایل مشهور بودن این سری نیز به شمار می رود، به صورت استراتژی کلاسیک خواهد بود. نسخه PC بازی شامل هوش مصنوعی تاکتیکی بر پایه موس خواهد بود.
المان های استراتژی بازی بر پایه دید جهانی "Geoscape" خواهد بود که بازیکنان به وسیله آن قادر خواهند بود موقعیت های مختلف در گوشه و کنار جهان را دنبال کنند و همچنین به تبادل منابع و مدیریت نیروها، از قبیل دستور دادن به فضاپیماهای خود برای حمله به نیروهای بیگانگان و یا اعزام سربازان خودی برای حمله مستقیم به بیگانگان بر روی زمین بپردازند.
بر خلاف نسخه اصلی (1994)، تنها یک مقر فرماندهی (XCOM) را در بازی می توان ساخت که محل های آن در ابتدای بازی مشخص شده هستند.

تمام مبارزات زمینی بازی به صورت نوبتی و ایزومتریک 3D و دیدی سوم شخص خواهد بود و شامل محیط هایی تخریب پذیر خواهد بود. بازیکنان به طور مستقیم کنترل جوخه ای 4 تا 6 نفره از سربازان انسان و یا نیروهای رباتی را در دست خواهند گرفت.
برخی دیگر از ویزگی های نسخه اصلی یا حذف شده اند و یا ارتقا یافته اند. سیستم واحد زمانی بازی، سیستم جعبه آیتم و سیستم نقشه همیه فعال از بازی حذف شده اند .
استفاده از آیتم ها و سلاح های مخصوص نیز توسط نوار ابزار اعمال فعال بر روی HUD صورت خواهد گرفت.
در حقیقت این عنوان مکانیزم های جدید و مختلفی را به همراه خواهد آورد که در این بین می توان به سیستم کاور گیری صریح تر و کارآمد تر بازی اشاره کرد.

این عنوان 18 مهر منتشر خواهد شد.

==================================
XCOM: Enemy Unknown - Gameplay Walkthrough

Hi-Res H.264 MP4 142.2MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 35.4MB Download

XCOM: Enemy Unknown - Comic-Con 2012 Stage Demo

Hi-Res H.264 MP4 207.5MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 50.5MB Download

تصاویر بازی X COM: Enemy Unknown

Last edited by a moderator:
نقدای بازی که عالی بودن و امسال کلی GOTY هم از مجلات مختلف گرفته ولی چرا تاپیک بازی اینقدر سوت و کوره !؟
بازی مشکل خاصی داره که اینقدر کم استقبال شده !؟؟؟

خیر بازی چون استراتژیه ،افراد خاصی میرن سمتش.
مثلا خود من ،با استراتژی زیاد حال نمیکنم ولی این بازی(xcom) طوری بود که عاشق بازیهای استراتژی شدم
بازی اصلا ایراد نداره و بسیار جذاب و قشنگه.مخصوصا اینکه تو بعضی جاها(تیراندازی-دویدن از یه نقطه به یه نقطه دیگه) دوربین حالت سوم شخص پیدا میکنه که به نظرم خیلی زیباست
خلاصه اینکه اگه با بازیهای استراتژِی حال میکنی در گرفتنش شک نکن

خیر بازی چون استراتژیه ،افراد خاصی میرن سمتش.
مثلا خود من ،با استراتژی زیاد حال نمیکنم ولی این بازی(xcom) طوری بود که عاشق بازیهای استراتژی شدم
بازی اصلا ایراد نداره و بسیار جذاب و قشنگه.مخصوصا اینکه تو بعضی جاها(تیراندازی-دویدن از یه نقطه به یه نقطه دیگه) دوربین حالت سوم شخص پیدا میکنه که به نظرم خیلی زیباست
خلاصه اینکه اگه با بازیهای استراتژِی حال میکنی در گرفتنش شک نکن

بالاخره اینجا بازیسنتره و بعید می دونم طرفدارای استراتژیک کم باشه نمونش یه سر به تاپیک استارکرافت بزن !
با اینهمه موفقیتی که بازی به دست آورده حتی نقد بازی هم توسط تحریریه سایت منتشر نشده !

سلام دوستان من دراجرای بازی یه مشکل داشتم موقعی که میخوام بازی رو اجرا کنم این ارور رو میده:The procedure entry point InitOnceEscuteOnce could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll

سلام دوستان من دراجرای بازی یه مشکل داشتم موقعی که میخوام بازی رو اجرا کنم این ارور رو میده:The procedure entry point InitOnceEscuteOnce could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll

سلام
کرکو از این سایت بگیر ببین درست میشه؟
nodvd.net

واقعاً بازی قشنگی هست ، من معمولاً از اکشن نوبتی خوشم نمیاد ولی در این بازی خیلی خوب کار شده ...
اگه یه کم داستان عمیقتر و کمی شخصیت پردازی به بازی اضافه میشد بی شک با یه شاهکار تمام عیار رودررو بودیم !
ولی در هر حال خیلی اعتیاد آوره و در برخی از ماموریتها واقعاً باید فسفر بسوزونید تا بدون تلافات ماموریت رد بشه ...

یه سوال هم دارم اگه کسی بازی را انجام داده بگه : من کشور مکزیک را با یه اشتباه از دست دادم حالا آیا راهی هست که دوباره بتونم بدستش بیارم !؟

واقعاً بازی قشنگی هست ، من معمولاً از اکشن نوبتی خوشم نمیاد ولی در این بازی خیلی خوب کار شده ...
اگه یه کم داستان عمیقتر و کمی شخصیت پردازی به بازی اضافه میشد بی شک با یه شاهکار تمام عیار رودررو بودیم !
ولی در هر حال خیلی اعتیاد آوره و در برخی از ماموریتها واقعاً باید فسفر بسوزونید تا بدون تلافات ماموریت رد بشه ...

یه سوال هم دارم اگه کسی بازی را انجام داده بگه : من کشور مکزیک را با یه اشتباه از دست دادم حالا آیا راهی هست که دوباره بتونم بدستش بیارم !؟

نه دیگه هیچ راهی نداره,کلا از دست رفته!!
اگه تو حالت ironman بازی نمکینین بازی رو از قبلترش میتونین لود کنین و اجازه ندین از دست بره!!

نه دیگه هیچ راهی نداره,کلا از دست رفته!!
اگه تو حالت ironman بازی نمکینین بازی رو از قبلترش میتونین لود کنین و اجازه ندین از دست بره!!

نه از وقتی که از دستش دادم خیلی گذشته دیگه امکان لود نیست !
حالا این از دست دادن آخر بازی چه ضرری میزنه !؟

نه از وقتی که از دستش دادم خیلی گذشته دیگه امکان لود نیست !
حالا این از دست دادن آخر بازی چه ضرری میزنه !؟

نه اتفاق داستانی چیزی که قرار نیست,ضررش تو منابع مالی و اینا هست فقط که یکم بازی مشکلتر میشه!!
فقط اگه 8 تا کشور رو از دست بدین دیگه بازی رو تموم شده بدونین!!

نه اتفاق داستانی چیزی که قرار نیست,ضررش تو منابع مالی و اینا هست فقط که یکم بازی مشکلتر میشه!!
فقط اگه 8 تا کشور رو از دست بدین دیگه بازی رو تموم شده بدونین!!

خوب حالا بازی کی قرار تموم بشه من یه 14-15 ساعتی بازی کردم هنوز خبری نیست ... :دی

خوب حالا بازی کی قرار تموم بشه من یه 14-15 ساعتی بازی کردم هنوز خبری نیست ... :دی

زمان بازی کامل دست خودتونه!!:d
هرچی کارهای اصلی رو که بهتون میده زوتر انجام بدین زودتر هم تموم میشه,هرچی لفتش بدین و کارهای دیگه انجام بدین دیرتر!!:d

زمان بازی کامل دست خودتونه!!:d
هرچی کارهای اصلی رو که بهتون میده زوتر انجام بدین زودتر هم تموم میشه,هرچی لفتش بدین و کارهای دیگه انجام بدین دیرتر!!:d

والا من سیاره را اسکن می کنم و هر ماموریتی بده میرم و انجام میدم دیگه نمی دونم منظورت از لفت دادن چیه !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or