xbox360|WWE All Stars

فوت ستاره کشتی کج آندر تیکر رو به همه طرف دارن کشتی کج تسلیت عرض میکنم.:(:(

The-Undertaker.jpg

به یاد تو........

ممد دلت خوشا فوت کجا بود
این یارو ای این فوت ازیاد میکنه

امیر این دفعه دیگه شوخی نیست اگرم باشه که دیگه نمیاد چون اسمش از لیست کشتی کج کار های wwe خط خورد.اینم خبری که تو همه جا هست و ....

به نقل از یک منبع بسیار معتبر ، ساعاتی پیش آندرتیکر فوق ستاره ی کمپانی دبلیو دبلیو ای بر اثر حمله ی ناگهانی قلبی درگذشت.
ماجرا از این قرار است که روز بازی آندرتیکر و تریپل اچ سریعا بعد از بازی آندرتیکر به بیمارستان مرکزی جوریجا منتقل می شود. در آنجا ساعاتی بستری بوده و سپس مرخص می شود.

اما ساعاتی پیش دوباره به بیمارستان مرکزی آتلانتا انتقال می یابد و این بار بدلیل حمله ی قلبی نمیتواند به زندگی ادامه دهد.

این خبر شوک عجیبی در کمپانی دبلیو دبلیو ای ایجاد کرده و هنوز به صورت رسمی اعلام نشده است.

گفته می شود از بامداد امروز هزاران هواداران در تویـ.ـیتر و فیـ.س بوک به دنبال تکذیب این خبر هستند اما جوابی نگرفته اند. در مورد دلیل حمله ی قلبی آندرتیکر تاکنون چیزی گفته نشده است.

بعضی از سایت ها این خبر را تكذیب كردند ولی هیچ معلوم نیست وضعیت فعلی او به چه صورت است

عزیز از همون منبعی که این خبر رو نقل کردی من این خبرو خوندم که دروغ 13 بوده :)):)):))

شرمنده ها اما خود wwe در مورد سوالات مردم جوابی نداده و سکوت کرده آندرتیکر هم خیلی وقته نیست و به گفته دوستان سایتشم دیگه آپ نکرده در صورتی که قبلا هر چند روز یه بار به روز میکرد اما الآن چند وقته نیست.خدا کنه دروغ باشه

شرمنده ها اما خود wwe در مورد سوالات مردم جوابی نداده و سکوت کرده آندرتیکر هم خیلی وقته نیست و به گفته دوستان سایتشم دیگه آپ نکرده در صورتی که قبلا هر چند روز یه بار به روز میکرد اما الآن چند وقته نیست.خدا کنه دروغ باشه

ای ممل
امروز یه مسابقه رسولمنیا 20 دیدم
گلد برگ و لنسر
مسابقه بودا
داورشم استون کلد
گلد برگ اخر برد
ولی استون کلد رو گلد برگو لنسر یکی یدونه استونر زد:))

شما میشه منبعتو از این خبر بگذاری ؟ نکنه خودتم تو همون سایتی ؟ ای کلک ;)

شما میشه منبعتو از این خبر بگذاری ؟ نکنه خودتم تو همون سایتی ؟ ای کلک ;)

منبع یکیش فیس بوک که چند هزار نفر منتظر بودن خبر تکذیب بشه که نشد و یکی هم خود سایت wwe من تو سایتش عضو نیستم اما جریان مشکوک میزنه رندی داره میره بالاتر احتمالا تاریخ تکرار بشه بازم آخر سر سر و کله آندرتیکر پیدا میشه و دمار از روزگار این رندی در بیاره.
کینم اومد رسمن چند هفته پیش جلوی تماشاگران اعلام کرد یکی از بهترین سوپر استارهای wwe مرده اونم آندرتیکر هستش.تو یوتیوب هم سرچ کنی میاره.

آخر نفهمیدم این ستاره ها چجوری آزاد میشن !
path of warior میرم ولی 3 تا قسمت تقسیم میشه، کدومش رو برم ؟ با کی ؟
چون چند بار رفتم ولی کسی آزاد نشد و فقط چند تا زمین آزاد شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or