xbox360|WWE All Stars

می دونم استرویید باعث افزایش ترشح هورمون تستوسترون می شه ولی چه ربطی داشت؟شما نوشتین هورمون استروژن (هورمون زنانه) گلدبرگ زیاده منم گفتم استروژن هورمون زنانس شمام از تو کامنتت پاکش کردی.استرویید چه ربطی به استروژن داره دل انگیز؟
wwe هم با همین بازی ها کلی درآمد به جیب می زنه محض رضای خدا که با THQ همکاری نمی کنه.
چه اصراری دارین خودتونو گول بزنی که مسابقات واقعیه؟فقط یه نمونه مضحک مسابقه باتیستا و اوماگا توی wrestle mania08 کل مسابقه اوماگا مشغول زدنه آخرش باتیستا با یه باتیستا بامب نصفه نیمه اوماگا رو پین می کنه!یا مثلا توی رویال رامبل بت فینکس،کالی رو از رینگ میندازه بیرون!یه نمونه دیگه مسابقه RVD و سینا اگه اشتباه نکنم توی ecw one night stand سال 2006 سر کمربند wwe مسابقه قشنگ و به نظر واقعی(!) ولی آخرش اج میاد به سینا اسپیر میزنه و RVD می بره همین شروع یه سناریو طولانی با حضور این سه تاس و صد ها نمونه دیگه.منظور از نمایشی بودن اینه که برنده از قبل مشخصه یا مثلا یکی وسط مسابقه دخالت می کنه و امثال اینا نه اینکه توی فن خوردن مهارت داشته باشن.
ای بابا
من یک دفعه اون اشتبا لپی کردم استروژن تستترونو کنار هم اوردم که اصلاح کردم
ولی اینایی که شما بافتیرو که من نگفتم دل انگیز
من کجا استروزنو به استرویید ربط دادم:|
شما فکر کن نمایشیه
نمیدونم غول کشتی کج ایران که یه ترک هسترو میشناسی
من با یکی از شاگرداش صحبت کردم
شما پشت تی وی نشستی و شاید جزو شهرهای کوچیک
ولی وقت کردی حتما تو شهرهای بزرگ یه سر به باشگاه هاش بزن تا امار دستت بیاد

اقا شماها دیگه کجای کارید ما همیشه قبل از رسلمنیا یا دیگر ppv های مهم نتیجه مسابقات رو میدونیم و استوری لاینهای wwe همیشه زود لو میره و برای نمونه همه امسال میدونستن که قراره رکورد نباختن اندر در رسلمنیا حفظ بشه و یه سری هم به فورمهای کشتیکج بزنید همه چی دیگه دستتون میاد و برای مثال این موضوع باخت تریپل از اونجا رو شد که در هوم ویدئو مربوط به dx شان مایکل داره باخت تریپل در رسلمنیا 27 برابر اندر رو مسخره میکنه و این ویدئو قبل از رسلمنیا ضبط شده و اینها جزو سوتیهای کمپانی wwe هست که اکثرا لو میره و دیگه باید فهمیده باشید که این مسابقه ها کاملا نمایشی و از قبل برنامه ریزی شده هست ولی ضربات وارده واقعی و در حد کنترل شده هست و گاها در اثر اشتباه مصدومیت استارها رو بوجود میاره.

به سوتیهای زیر که بصورت عکسه حرکتی هست توجه کنید تا بیشتر متوجه بشید و صبر کنید تا لود بشه

5i61mk32fgziwrbb3wjc.gif

1hyiho3mal052wlhsplr.gif

y038nvjrhf7xwbih1e15.gif

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY
ای بابا
من یک دفعه اون اشتبا لپی کردم استروژن تستترونو کنار هم اوردم که اصلاح کردم
ولی اینایی که شما بافتیرو که من نگفتم دل انگیز
من کجا استروزنو به استرویید ربط دادم:|
شما فکر کن نمایشیه
نمیدونم غول کشتی کج ایران که یه ترک هسترو میشناسی
من با یکی از شاگرداش صحبت کردم
شما پشت تی وی نشستی و شاید جزو شهرهای کوچیک
ولی وقت کردی حتما تو شهرهای بزرگ یه سر به باشگاه هاش بزن تا امار دستت بیاد
من تهرانم دل انگیز.
اشتباه لپی شما رو اصلاح کردم بعدش گفتین استرویید روی تستوسترون تاثیر می زاره،خب این چه ربطی داشت؟!
در ضمن نمایشی بودن مسابقات لیگهای خارجی که این جا راجبش صحبت می کردیم چه ارتباطی به این داره که غول کشتی کج ایران ترکه یا لره؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------
فیلمایی هم که alitriple زحمت کشیده گذاشته تنها 3 تا از صدها صحنه تابلو کشتی کجه.شاید بهتر بود صحنه بولداگ ناقص جریکو روی جی بی ال توی رویال رامبل 2009(یا 2010 یادم نیست) هم می زاشتی واقعا مضحک بود!

من تهرانم دل انگیز.
اشتباه لپی شما رو اصلاح کردم بعدش گفتین استرویید روی تستوسترون تاثیر می زاره،خب این چه ربطی داشت؟!
در ضمن نمایشی بودن مسابقات لیگهای خارجی که این جا راجبش صحبت می کردیم چه ارتباطی به این داره که غول کشتی کج ایران ترکه یا لره؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------
فیلمایی هم که alitriple زحمت کشیده گذاشته تنها 3 تا از صدها صحنه تابلو کشتی کجه.شاید بهتر بود صحنه بولداگ ناقص جریکو روی جی بی ال توی رویال رامبل 2009(یا 2010 یادم نیست) هم می زاشتی واقعا مضحک بود!

خوب صحنه که زیاده ولی چه کنیم که سرعته اینترنت کمه و من هم بیشتر برای سرگرمی کشتیکج میبینم و اینم تاریخچه اندر(پیرمرد) که خودم درستش کردم تا طرفداران پیرمرد خوشحال بشن یا بهتره بگم برن بمیرن:d

تاریخچه اندرتیکر در کشتیکج بصورت تصویری;)
...................................

xq8b0bec6jladtlff256.jpg

اندر در 5 سالگی علاقه زیادی به کشتیکج داشت

8k1a2bhwotfqzukqcs3.jpg

او اولین کاره حرفه ای خود را دم دره ورزشگاه کشتیکج اغاز کرد و مورد توجه مکمن قرار گرفت

0fc45ry5q3pu122pgzyl.jpg

او به سرعت پیشرفت کرد و اولین نقشه او کتک خور اسمکدون بود

undertaker_wrestlemania2002.jpg

بعدها از نقش کتک خور به کتک زن ارتقاع یافت

undertaker_1992.jpg

از همان روزهای اول اندر قوم و خویشهای خود را هم با پارتی بازی وارد کشتیکج کرد و تا جایی پیش رفت که حتی ابدارچی هم پسرخاله اندر بود

665067_1.jpg

کار به جایی رسید که اندر جایزه خالی بندترین کج کار رو نصیب خود کرد

105310908-149x149-0-0_Extreme+Halloween+Undertaker+Realistic+Mask.jpg

سالها گذشت و دیگر اندر به پایان راه خود رسیده بود ولی او دست بردار نبود

mankind.jpg

تا اینکه عاقبت دست روزگار اندر را به زیر کشید ولی وی همچنان دست بردار نبود و او اولین کسی بود که روی روزگار را سفید کرد و همچنان ول کن نبود

1-1459273-7992-t.jpg

او همچنان زنده است و اسطوره و فسیل را هم رد کرده و وی قصد دارد با نوه تریپل اچ مسابقه هل توی سل بدهد:-o

این تایپیک مربوط به خود بازی هستش ولی مطالبتون اینقدر جالبه، حیفم اومد پاکشون کنم.
لطفا یک تایپیک توی بحث های متفرقه در مورد کشتی کچ باز کنید و اونجا ادامه بحث ها رو بدید. این مطالب رو هم منتقل میکنیم اونجا.
پس لطفا دیگه اینجا پست متفرقه داده نشه.

دوستان من نمی دونم چرا نمی تونم در "مباحث گوناگون" تاپیک بزنم.اگر تمایل دارین و می تونین یه تاپیک کشتی کچ درست کنین تا بتونیم راجب سوپر استارا و مسابقات و بقیه مسایل اونجا بحث کنیم.

wwe معمولا سوپر استارایی رو که بنظر آینده دار میان رو می زاره کنار دست قدیمی تر ها که تجربه بیشتری پیدا کنن.مثل این دو تا دلقکی که گذاشتن بقل دست رندی اورتون.منظورم این بود نه اینکه باتیستا از تریپل اچ کشتی یاد گرفته!شمام این دعوت به مبارزه و مصاحبه و این چیزا رو جدی نگیر entertainment فکر می کنی یعنی چی اینا تماما برای سرگرم کردن مخاطبه.مبارزه لزنر و گلدبرگ توی wrestlemania04 رو یه بار دیگه نگاه کن ببین لزنر اصلا فن می زنه؟!اصلا فشار میاره به خودش؟!مسابقه ای که قرار بوده گلدبرگ توش برنده بشه.
اگر هم بخوام مثل شما همی چی رو جدی بگیرم پس مسابقه هل این د سل تیکر-لزنر سال 2002 رو ببین یا دوباره ببین همچنین مسابقه لزنر-بیگ شو 2003 اگه اشتباه نکنم اسم پی پی وی هم یادم نمیاد.

نه دیگه من گفتم برو کرکدیل مچ رو سرچ کن نکردی تو اونجا نفر بازنده رو میندازن بین 3 تا کرکدیل و بارها جلوی چشم تماشاگرها پا و ... طرف کنده شده و طرف برای همیشه از کشتی کج رفته.قبولم دارم که گلدبرگ هم تو نمایشی ها بوده اما تنها چیزی که میبینم اینه که گلدبرگ تو فوتبال هم همه ازش میترسیدن اون که واقعی هست اما لزنر رو تو ufc هو میکنن.و از هر 10 تا مسابقه 2-3 تاش رو میباخته البته تو دوران اوجش وگرنه قبلا از هر 10 تا 4-5 تاش رو میباخت.در ضمن گلدبرگ زمانی که با لزنر مسابقه میداد 40 سالش بود شاید بیشتر در صورتی که لزنر 30 بود.سال 2008 از گلدبرگ خواستن که برگرده و اونم گفت کار و ... زیاد دارم و نمیتونم و نخواهم برگشت و گفت به خاطر سنم نیست به خاطر نمایشی بودنه که با هزار زحمت سالی 1-2 بار هم واقعی انجام میدن خودش گفت اگه واقعی کنن و جایزه خوبی بدن باز هم تو سن 47 سالگی بر میگرده البته الآن 3 سال میگذره و حدودا 50 سالشه.

منم موافقم .

فکر کن من اول بودم بحثو منحرف کردم !!!

اعتبار بهم بدین بابت اینکه دعواتون انداختم :)):))

اون پستت رو ارجاع بده اعتبار بدیم.

راستی من موافقم بحث رو ببریم جای دیگه.الآن هم پست قبلیم رو دادم چون پست صفحه قبل رو نقل قول کردم و پست این صفحه رو ندیدم.ویرایشم که نمیتونم بکنم شرمنده.:(

• Like
Reactions: aramin
اون پستت رو ارجاع بده اعتبار بدیم.

راستی من موافقم بحث رو ببریم جای دیگه.الآن هم پست قبلیم رو دادم چون پست صفحه قبل رو نقل قول کردم و پست این صفحه رو ندیدم.ویرایشم که نمیتونم بکنم شرمنده.:(
صفحه 2 همین تاپیک رو بخون متوجه میشی !!! ( پست شماره 25 )

بعد یه سوال چرا نمیتونی ویرایش کنی ؟

صفحه 2 همین تاپیک رو بخون متوجه میشی !!! ( پست شماره 25 )

بعد یه سوال چرا نمیتونی ویرایش کنی ؟

آخه سایت برای من 1 ماه هیتلره و با قند شکن میام تو ویرایش رو میزنم ارور میده.
در مورد پستتم خواستم اعتبار بدم نمیدونم داد یا نه چون چند بار کلیک کردم اما....
راستی منم تو پست های قبل تر این رو شروع کرده بودما;)

آخه سایت برای من 1 ماه هیتلره و با قند شکن میام تو ویرایش رو میزنم ارور میده.
در مورد پستتم خواستم اعتبار بدم نمیدونم داد یا نه چون چند بار کلیک کردم اما....
راستی منم تو پست های قبل تر این رو شروع کرده بودما;)
من و شما با هم شروع کردیم . شما گفتین گلد برگو تو بازی نداره ؟

منم گفتم باتیستا که نیست گلدبرگ میخواستی باشه ؟

بعد دعوا شروع شد :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or