xbox360|WWE All Stars

رمزه کار می کنه جهاتش رو باید با آنالوگ چپ وارد کنین.
من تمام مسابقات گلدبرگ رو توی wcw دیدم و باید بگم که همشون از پیش برنامه ریزی شده بود!البته در قدرتش شکی نیست و از دیدن تک تک مسابقاتش هم نهایت لذت رو بردم مخصوصا royal rumble,wrestle mania 2004.اونایی هم نمیشناسنش همین بس که بدونین وقتی سر کمربند سنگین وزن با تریپل اچ مسابقه می داد باتیستا هنوز کارآموز تریپل اچ بود و عین مگس همش مزاحم گلدبرگ می شد!
ولی برای اولین بار وقتی دیدم لزنر به بیگ شو 500 پوندی یه بلی تو بلی سوپلکس زد فهمیدم که تو وزن خودش هیچ رقیبی نداره.حتی گلدبرگ.

شرمنده چون نمیتونم ویرایش کنم به دلیل..... اینجا میگم بالا نوشتم 3 که 30 ثانیه هست.اون کلیپم تو یاهو هستش فکر کنم برای 10-11 سال قبله.زمانی که بیگ شو هم دوران اوجش بود و واقعا قوی.

راستی تو هیچ بازی کشتی کجی تو xbox و xbox 360 از گلدبرگ نیست؟؟؟؟
تو ps2 که یکی بود فکر کنم 2002 یا 2003 بود.

خوب حرفات درسته اما سنگین ترین حرکت رو خود ecw و wwe اعلام کردن جک همر هست که واقعا زدنش سخته.حرکتش رو یه بچه 5 ساله هم بلده اما توان بالا بردن بسیار سخته و در بالاترین مکان وقتی شخص رو داری پایین میاری باید روش بچرخی که واقعا سخته چون باید هم تنومند و بزرگ جسته باشی و هم فرز.که گلد برگ به راحتی به بیگ شو و مارک هنری زد.

راستی تنها کسی که بیگ شو رو تو زمان 1.45 ثانیه برده گلدبرگه که نیگاه کنید حدود 3 ثانیش هم به نیگاه کردن همدیگه و قدرت نمایی گلدبرگ گذشته.البته اکثرا مسابقات گلدبرگ زیر 10 دقیقه تموم شده.

دمت گرم بابا......!!!!!!!!!!!!!!!
باتیستا کجا گلدبرگ کجا.
زمانی که گلدبرگ خداحافظی نکرده بود باتیستا یک دهم گلدبرگ هم اعتبار نداشت.گلدبرگ برای نسل جوون شناخته شده نیست چون سال 2004 خداحافظی کرد.جالبه این رو تو یاهو یا گوگل سرچ کنی اگه ندیدی:
batista&randi orton&rick flayer&triple h vs goldberg
و هیچ باختی تو وان آف وان نداشت.یه بارم با پای شکسته میاد رینگ باتیستا و ترپل h رو میترکونه.
جالب ماشین هم با این نام سرچ کنی میبینی این اندازه معروف و مورد پسند بوده که حتی رو ماشین های ناسکار و موتورهای هارلی دیویدسون هم تبلیغاتش هست.
wwe که 90 درصدش نمایشه اما قدیما ecw بود و خون که با آوردن نام گلدبرگ همه میلرزیدن.
راستی غبل از این که وارد کشتی کج بشه هم معروف بود و حتی با اومدن اون به کشتی کج همه تماشاگران شوکه شدن چون گلدبرگ قبلا یکی از بهترین بازیکنان تیم فوتبال آمریکایی بود که به علت شکستگی پاش از ناهیه زانو هیچ وقت نتونست برگرده که به پیشنهاد دوست دخترش به کشتی کج روی آورد و دقت کنید همیشه لنگ میزنه

ای بابا ممل اینا خبر ندارن که گلد برگ چی بوده
من نزدیک به ده ساعت از مسابقات گلدبرگ دارم
هر مسابقه ای دو دقیقه میزنه
یه اسپیر یه جک همر تموم
هالک هوگان به اون عظمتو دوسوت نفله میکنه
راک که اصلا میترسید بیاد تو رینگ
اصلا این یارو خیلی عجیبه
اوج بازی که طرف رو گلد برگ سواره یهو قاط میزنه ورق بر میگرده
نه راک نه باتیستا:)) نه هیچکس دیگه قدرت این یارورو نداره
اصلا دیوونست
سطح هرمون تستوسترون خونش فوق العاده بالایه

من تمام مسابقات گلدبرگ رو توی wcw دیدم و باید بگم که همشون از پیش برنامه ریزی شده بود!البته در قدرتش شکی نیست و از دیدن تک تک مسابقاتش هم نهایت لذت رو بردم مخصوصا royal rumble,wrestle mania 2004.اونایی هم نمیشناسنش همین بس که بدونین وقتی سر کمربند سنگین وزن با تریپل اچ مسابقه می داد باتیستا هنوز کارآموز تریپل اچ بود و عین مگس همش مزاحم گلدبرگ می شد!
ولی برای اولین بار وقتی دیدم لزنر به بیگ شو 500 پوندی یه بلی تو بلی سوپلکس زد فهمیدم که تو وزن خودش هیچ رقیبی نداره.حتی گلدبرگ.

همچین چیزی اصلا نیست
داداش منم مسابقات کاملشو دارم ولی به هیچ وجه از پیش برنامه ریزی شده نیستش
اون جک همری که گلد برگ به بیگ شو و امساله اون که تو دوران wcw پر بوده اونجا میزنه هیچ کس تواناییشو نداره
اگه مسابقاتشو دیده باشی حرکاتی میزنه که فکت وا میمونه
براک لزنر هم قدرتش زیاد بود ولی در حد گلدبرگ:))
اصلا

آخرین ویرایش:
چرا تمام مسابقات wcw و wwf کاملا نمایشی بودن تعجب می کنم متوجه نشدی بخاطر رقابتی که در جذب بیننده با هم داشتن سعی می کردن مسابقات رو پر هیجان برگزار کنن.در واقع تمام مسابقات کشتی نمایشیه و برنده هم از پیش تعیین شده حتی در لیگ TNA که واقعی به نظر می رسه.توی یه هوم ویدیو که اسمش یادم نمیاد دیدم که چطور قبل از مسابقه با هم همه چی رو تمرین می کنن و داور هم قبل از مسابقه کاملا توجیه می شه!
در ضمن بیگ شوی wcw یا همون جاینت اون زمون 500 پوند نبود.توی royal rumble 2004 وقتی گلدبرگ میاد همه رو درو می کنه تا میاد به بیگ شو جک همر بزنه براک از پشت میاد می زنه تو کمرش.اگه می تونست جک همر رو بزنه می زد چون همه می خواستن ببینن ولی چون نمی تونست قرار می شه براک از پشت بیاد بزنتش.
درسته قدرت گلدبرگ کاری می کنه فکا وا بمونه ولی قدرت لزنر کاری می کرد که علاوه بر وا شدن فک چشمها هم گشاد بشن!
در ضمن توی مسابقه گلدبرگ و لزنر وقتی با هم سرشاخ می شن کاملا مشخصه که لزنر زیاد زور نمی زنه.
(هورمون استروژن هم هورمون زنانس،اونی که دنبالشی آندروژنه)

آخرین ویرایش:
دمت گرم بابا......!!!!!!!!!!!!!!!
باتیستا کجا گلدبرگ کجا.
زمانی که گلدبرگ خداحافظی نکرده بود باتیستا یک دهم گلدبرگ هم اعتبار نداشت.گلدبرگ برای نسل جوون شناخته شده نیست چون سال 2004 خداحافظی کرد.جالبه این رو تو یاهو یا گوگل سرچ کنی اگه ندیدی:
batista&randi orton&rick flayer&triple h vs goldberg
و هیچ باختی تو وان آف وان نداشت.یه بارم با پای شکسته میاد رینگ باتیستا و ترپل h رو میترکونه.
جالب ماشین هم با این نام سرچ کنی میبینی این اندازه معروف و مورد پسند بوده که حتی رو ماشین های ناسکار و موتورهای هارلی دیویدسون هم تبلیغاتش هست.
wwe که 90 درصدش نمایشه اما قدیما ecw بود و خون که با آوردن نام گلدبرگ همه میلرزیدن.
راستی غبل از این که وارد کشتی کج بشه هم معروف بود و حتی با اومدن اون به کشتی کج همه تماشاگران شوکه شدن چون گلدبرگ قبلا یکی از بهترین بازیکنان تیم فوتبال آمریکایی بود که به علت شکستگی پاش از ناهیه زانو هیچ وقت نتونست برگرده که به پیشنهاد دوست دخترش به کشتی کج روی آورد و دقت کنید همیشه لنگ میزنه
عزیزم منم خودم قدیمیم تو عرصه کچ ولی میدونم که گلدبرگ خیلی قویتر از باتیستا و امثال اینها بوده اما خوب من گفتم معروفیت . الان کمتر کسی گلدبرگ رو میشناسه . به جز قدیمی ها . البته الان که استارها بیشتر بازیگرند تا کشتی گیر !!!

چرا تمام مسابقات wcw و wwf کاملا نمایشی بودن تعجب می کنم متوجه نشدی بخاطر رقابتی که در جذب بیننده با هم داشتن سعی می کردن مسابقات رو پر هیجان برگزار کنن.در واقع تمام مسابقات کشتی نمایشیه و برنده هم از پیش تعیین شده حتی در لیگ TNA که واقعی به نظر می رسه.توی یه هوم ویدیو که اسمش یادم نمیاد دیدم که چطور قبل از مسابقه با هم همه چی رو تمرین می کنن و داور هم قبل از مسابقه کاملا توجیه می شه!
در ضمن بیگ شوی wcw یا همون جاینت اون زمون 500 پوند نبود.توی royal rumble 2004 وقتی گلدبرگ میاد همه رو درو می کنه تا میاد به بیگ شو جک همر بزنه براک از پشت میاد می زنه تو کمرش.اگه می تونست جک همر رو بزنه می زد چون همه می خواستن ببینن ولی چون نمی تونست قرار می شه براک از پشت بیاد بزنتش.
درسته قدرت گلدبرگ کاری می کنه فکا وا بمونه ولی قدرت لزنر کاری می کرد که علاوه بر وا شدن فک چشمها هم گشاد بشن!
در ضمن توی مسابقه گلدبرگ و لزنر وقتی با هم سرشاخ می شن کاملا مشخصه که لزنر زیاد زور نمی زنه.
(هورمون استروژن هم هورمون زنانس،اونی که دنبالشی آندروژنه)
عزیزم من جواب شمارو دادم ولی نمیدونم کدوم ادم باحالی ریپورت داده بود مثله بچه ها
شما هنوز فرق بین اندروژن و تستوسترونو نمیدونین
http://www.powerbuilding.ir/forums/thread2448.html
از طرفی یه بچه هم میفهمه که تی ان ای نمایشیه

تعجب میکنم اسم این بازی رو All star گذاشتن و من نمیدونم این کوفی کینگستون و میز و چندتا دلقک دیگه کجاشون ستاره بوده که در این بازی گذاشتنشون و قرار بود همه کج کارهای معروف در این بازی مسخره با این گیم پلی افتضاح حداقل باشن و من که یه عمر کشتیکج دیدم حداقل انتظار دیدن ادمهای معروف و حالا اون اشخاص خیلی معروف که دوستان نام بردن رو نمیگم مثلا خودم به اسکات هال(رایز رامون) و گروه NWO بیش از حد علاقه داشتم و حتی نامی هم ازشون در بازی نیست و حتی همینهایی هم که هستن اصلا خیلی بد روی فنها و تکنیکهاشون کار شده و در سطحه یک بچه 6 ساله است.

سیاستهای کثیف مک موهان بر شرکت THQ باعث شده که خیلی از استارها در این بازی نباشن و اگه میتونست افرادی مثله هوگن هم در این بازی نمیذاشت چون هر کی به کمپانی پشت کنه این ادم اسمش رو از همه جا میخواد پاک بکنه و ایشون یادش رفته که این صرفا یک بازی هست و نه واقعیت و در ورژنه اصلی بازی همین 2011 خیلی از فینشرها و حرکتهای نمایشی بالای 16+ و حتی فن مخصوص هکرهای انلاین بازی برداشته شده که این جای تاسف است و تموم حاله بازی رو از بین برده و البته بگذریم که بازم میشه در انلاین تقلب کرد و اینا جلوی این رو حدقل نمیتونن بگیرن و هر ورژن جدید یه محدودیتی براش قائل میشن و من که هنوز PS3 ورژن 2009 رو ترجیح برای انلاین میدم و xbox360 هم که برای باره دوم کنسوله ما رو این عمو بیلی پول پرست بن کرد...

عزیزم من جواب شمارو دادم ولی نمیدونم کدوم ادم باحالی ریپورت داده بود مثله بچه ها
شما هنوز فرق بین اندروژن و تستوسترونو نمیدونین
http://www.powerbuilding.ir/forums/thread2448.html
از طرفی یه بچه هم میفهمه که تی ان ای نمایشیه

شما نوشته بودین سطح هورمون تستوسترون و استروژن گلدبرگ بالاس منم گفتم استروژن هورمون زنانه و آندروژن هورمون مردانس.می دونم آندروژن با تستوسترون فرق داره.
در عجبم شما نمایشی بودن TNA رو متوجه می شین اما به نظرتون مسابقات wcw واقعی میاد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
درباره این بازی هم باید بگم افتضاحه افتضاحه افتضاحه.مسخره تر از این نمیشد یه بازی کشتی ساخت.بهترین بازی که THQ ساخت SVR2006 بود.تبریک می گم به مک مهن بازی های wwe گوی سبقت رو در افتضاح بودن از مسابقات wwe ربودن!سال به سال داره بدتر می شه.حیف 2000 تومن.

آخرین ویرایش:
شما نوشته بودین سطح هورمون تستوسترون و استروژن گلدبرگ بالاس منم گفتم استروژن هورمون زنانه و آندروژن هورمون مردانس.می دونم آندروژن با تستوسترون فرق داره.
در عجبم شما نمایشی بودن TNA رو متوجه می شین اما به نظرتون مسابقات wcw واقعی میاد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
درباره این بازی هم باید بگم افتضاحه افتضاحه افتضاحه.مسخره تر از این نمیشد یه بازی کشتی ساخت.بهترین بازی که THQ ساخت SVR2006 بود.تبریک می گم به مک مهن بازی های wwe گوی سبقت رو در افتضاح بودن از مسابقات wwe ربودن!سال به سال داره بدتر می شه.حیف 2000 تومن.
نه عزیز الان استرویید م که میزنن تاثیر مستقیم میزاره رو هورمون تستوسترون
در مورد بازی هم بگم که خدارو شکر کنید که با اون در امدی که شرکت wwe داره باز به فکر جامعه گیمرم هستو یه چیزایی بیرون میده

دل انگیز مسابقه درون هفته ای که اصلا با بچه بازی فرقی نداره
ولی
به غیر از رویال رومبله که بعضی وقتا دستکاری میشه بقیه پی پی وی هایی که سر کمر بند هستش نمایشی نیست
مثلا طرف سوپلکس میزنه یاو همکاری میکنه و خودشو یکم راست میکنه کمک کنه این روند بازی هستش نه نمایشی

خوب گویا شما مسابقات واقعیش که تماما خون ریزی بوده ندیدی.راستی این که حرکت لزنر سنگینه رو خودت گفتی اما این که جک همر سنگین ترینه خود کمپانی گفته.لزنر خیلی نمایشی بازی کرده تازه با کمک کشتی کج کار خیلی راحت میشه حرکت لزنر رو انجام داد.من خودم الآن حدود 120 کیلو اسکات میزنم و اگه بخوام مثل لزنر انجام بدم(یه بار بلند کردن) راحت میتونم 160 رو هم انجام بدم.اما تا حالا نتونستم با کسی که وزنش بیشتر از 80 هست جک همر رو شبیه سازی کنم در صورتی که گلدبرگ رو 220 کیلوییش با دست آسیب دیده زد.در مورد لزنر هم 2 بار با گلدبرگ مسابقه داده که هر دفعه باخته.این خودش گواه بر همه چیز هست.

راستی یادم رفت بگم باتیستا هیچ وقت کار آموز تریپل ایچ نبوده مربی باتیستا آندرتیکر بوده که قبلا تو یه برنامه ازشم تشکر کرد.دقیقا تو برنامه قبلیش هم رندی از ریک فلیر تشکر کرده بود برای حمایتش.
من گفتم ecw .اون مسابقات رو سرچ کن ببین.راستی اگه بخوای بدونی برو سرچ کن چرا کشتی کج کارهای خیلی بزرگ ناگهانی از کشتی کج خداحافظی کردن.میبینی که نوشتن چون داره کاملا نمایشی میشه به همین خاطر میرن حتی یکیشون کشتی کج کارهایی مثل باتیستا و ... رو دلخک خطاب کرده بود.و خیلی هاشون گلدبرگ رو به عنوان یه شیر درنده تو کشتی کج قبول داشتن که راک مسخره میکرد میگفت سگ درنده. یه قسمت هم هست که لزنر کم مونده خودش رو خیس کنه زمانی که گلدبرگ به خانواده لزنر بدو بیراه میگه لزنر فقط میمونه چی بگه و گلدبرگ برای 3 بار و با مچی که مشکل داشت.دعوت به مبارزه میکنه اونم مسابقه کروکدیل مچ که تو ژاپن برگزار میشد.گفت هزینه و ... رو هم خودم میدم و ....که لزنر از ترسش قبول نمیکنه.در مورد این مسابقه سرچ کن ببین کروکدیل مچ چی بوده که گلدبرگ این قدر از خودش مطمئن بوده که با دست آسیب دیده میخواسته انجام بده این مسابقه بار ها و بارها کشته داده.

در مورد بازی هم بگم که خدارو شکر کنید که با اون در امدی که شرکت wwe داره باز به فکر جامعه گیمرم هستو یه چیزایی بیرون میده

ولی
به غیر از رویال رومبله که بعضی وقتا دستکاری میشه بقیه پی پی وی هایی که سر کمر بند هستش نمایشی نیست
مثلا طرف سوپلکس میزنه یاو همکاری میکنه و خودشو یکم راست میکنه کمک کنه این روند بازی هستش نه نمایشی

اون قدیما که به فکر نبود بهتر بود و کمپانی THQ خودش هر جوری قشنگتر بود بازی رو میساخت و هر بازی رو هم روش کاملا کار میکرد و طی یکسال با فشار کمپانی wwe بطور ناقص بیرون نمیداد اونم با موتور گرافیکی ساله قبل و نسخه Here Comes the Pain در زمانه خودش با موتور گرافیکی جدید و گیم پلی روان انقلابی در این بازی بود که از اون به بعد کم کم افت کرد...

ای بابا ممل اینا خبر ندارن که گلد برگ چی بوده
من نزدیک به ده ساعت از مسابقات گلدبرگ دارم
هر مسابقه ای دو دقیقه میزنه
یه اسپیر یه جک همر تموم
هالک هوگان به اون عظمتو دوسوت نفله میکنه
راک که اصلا میترسید بیاد تو رینگ
اصلا این یارو خیلی عجیبه
اوج بازی که طرف رو گلد برگ سواره یهو قاط میزنه ورق بر میگرده
نه راک نه باتیستا:)) نه هیچکس دیگه قدرت این یارورو نداره
اصلا دیوونست
سطح هرمون تستوسترون خونش فوق العاده بالایه

همچین چیزی اصلا نیست
داداش منم مسابقات کاملشو دارم ولی به هیچ وجه از پیش برنامه ریزی شده نیستش
اون جک همری که گلد برگ به بیگ شو و امساله اون که تو دوران wcw پر بوده اونجا میزنه هیچ کس تواناییشو نداره
اگه مسابقاتشو دیده باشی حرکاتی میزنه که فکت وا میمونه
براک لزنر هم قدرتش زیاد بود ولی در حد گلدبرگ:))
اصلا

آره امیر.موافقم.تازه دقت کنید گلدبرگ در سال بیشتر از 7-6 تا مسابقه نمیداد چون بیشتر واقعی ها رو مسابقه میداد.تازه کی قبول میکنه رغیبش بار ها و بارها از برنامه از قبل تایین شده ببردش و حتی با چند نفرم بیاد باز اون ببردش اون موقع زیر سوال نمیره؟؟؟؟

-------------------------------------

راستی یادم رفت بگم بروک لزنر نصف گلدبرگ هم نیست چون شما کشتی کج و ufc رو دیدید اگه برید فوتبالی که گلدبرگ بازی میکرد رو میدید باور کنید وحشت ناک ترین چیزها رو میدید که اصلا تو کشتی کج اتفاق نیفتاده.مثلا زمانی که مدافع تو تیم گلدبرگ یه فرد ریز بود داشت میرفت به طرف تیم مقابل درست های این تیم جلوی مدافع حرکت میکردن تا اون بتونه راحت با توپ جلو بره که بزگ های تیف مقابل اومدن همه رو زدن اما زمانی که بارها و بارها حرکت اهسته رو نشون دادن که گلدبرگ یک تنه با 3 تا غول که واقعا درشت بودن و عضلانی برخورد کردو 4 تایی بزمین خورد و مدافع از روشون پرید و امتیاز گرفتن همون موقع گلدبرگ هم از رو زمین بلند شد اما اون 3 تا یکیشون که بعد از 10 دقیقه به زمین برگشت و یکیشون هم که 3-4 هفته بازی نمیکرد و یکیشون هم برای 2 سال دوری کرد چون گویا استخان سینه شکسته و وارد بدنش شده بود.به نظرتون لزنر میتونه این کار رو بکنه؟؟؟؟؟؟

ولی
می دونم استرویید باعث افزایش ترشح هورمون تستوسترون می شه ولی چه ربطی داشت؟شما نوشتین هورمون استروژن (هورمون زنانه) گلدبرگ زیاده منم گفتم استروژن هورمون زنانس شمام از تو کامنتت پاکش کردی.استرویید چه ربطی به استروژن داره دل انگیز؟
wwe هم با همین بازی ها کلی درآمد به جیب می زنه محض رضای خدا که با THQ همکاری نمی کنه.
چه اصراری دارین خودتونو گول بزنی که مسابقات واقعیه؟فقط یه نمونه مضحک مسابقه باتیستا و اوماگا توی wrestle mania08 کل مسابقه اوماگا مشغول زدنه آخرش باتیستا با یه باتیستا بامب نصفه نیمه اوماگا رو پین می کنه!یا مثلا توی رویال رامبل بت فینکس،کالی رو از رینگ میندازه بیرون!یه نمونه دیگه مسابقه RVD و سینا اگه اشتباه نکنم توی ecw one night stand سال 2006 سر کمربند wwe مسابقه قشنگ و به نظر واقعی(!) ولی آخرش اج میاد به سینا اسپیر میزنه و RVD می بره همین شروع یه سناریو طولانی با حضور این سه تاس و صد ها نمونه دیگه.منظور از نمایشی بودن اینه که برنده از قبل مشخصه یا مثلا یکی وسط مسابقه دخالت می کنه و امثال اینا نه اینکه توی فن خوردن مهارت داشته باشن.

راستی یادم رفت بگم باتیستا هیچ وقت کار آموز تریپل ایچ نبوده مربی باتیستا آندرتیکر بوده که قبلا تو یه برنامه ازشم تشکر کرد.دقیقا تو برنامه قبلیش هم رندی از ریک فلیر تشکر کرده بود برای حمایتش.
من گفتم ecw .اون مسابقات رو سرچ کن ببین.راستی اگه بخوای بدونی برو سرچ کن چرا کشتی کج کارهای خیلی بزرگ ناگهانی از کشتی کج خداحافظی کردن.میبینی که نوشتن چون داره کاملا نمایشی میشه به همین خاطر میرن حتی یکیشون کشتی کج کارهایی مثل باتیستا و ... رو دلخک خطاب کرده بود.و خیلی هاشون گلدبرگ رو به عنوان یه شیر درنده تو کشتی کج قبول داشتن که راک مسخره میکرد میگفت سگ درنده. یه قسمت هم هست که لزنر کم مونده خودش رو خیس کنه زمانی که گلدبرگ به خانواده لزنر بدو بیراه میگه لزنر فقط میمونه چی بگه و گلدبرگ برای 3 بار و با مچی که مشکل داشت.دعوت به مبارزه میکنه اونم مسابقه کروکدیل مچ که تو ژاپن برگزار میشد.گفت هزینه و ... رو هم خودم میدم و ....که لزنر از ترسش قبول نمیکنه.در مورد این مسابقه سرچ کن ببین کروکدیل مچ چی بوده که گلدبرگ این قدر از خودش مطمئن بوده که با دست آسیب دیده میخواسته انجام بده این مسابقه بار ها و بارها کشته داده.

wwe معمولا سوپر استارایی رو که بنظر آینده دار میان رو می زاره کنار دست قدیمی تر ها که تجربه بیشتری پیدا کنن.مثل این دو تا دلقکی که گذاشتن بقل دست رندی اورتون.منظورم این بود نه اینکه باتیستا از تریپل اچ کشتی یاد گرفته!شمام این دعوت به مبارزه و مصاحبه و این چیزا رو جدی نگیر entertainment فکر می کنی یعنی چی اینا تماما برای سرگرم کردن مخاطبه.مبارزه لزنر و گلدبرگ توی wrestlemania04 رو یه بار دیگه نگاه کن ببین لزنر اصلا فن می زنه؟!اصلا فشار میاره به خودش؟!مسابقه ای که قرار بوده گلدبرگ توش برنده بشه.
اگر هم بخوام مثل شما همی چی رو جدی بگیرم پس مسابقه هل این د سل تیکر-لزنر سال 2002 رو ببین یا دوباره ببین همچنین مسابقه لزنر-بیگ شو 2003 اگه اشتباه نکنم اسم پی پی وی هم یادم نمیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or