Xbox360 Face Plates

KhashiMetal

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
من دارم Face Plate وارد می کنم ... هرکی می خواد یه اعلام در خواست بکنه که من یه آمار بگیرم و بعد ازتون سفارش بگیرم ... به شکل های زیر :
4pkzmli.jpg

4uttyec.jpg

آخرین ویرایش:
این دیگه مشکل شماست.
این ریسک ها را باید پذیرفت.:)
به نظر من برو با یه فروشگاه قرارداد ببند که هر چی وارد کردی به اون بفروشی.بعد ادرس اونجا را بده تا ما بریم از اونجا بگیریم؟خود دانی فقط اگه رفتی مدل گوناگون بیار حتی بیشتر از اون هایی که اول می خواستی بیاری.

این دیگه مشکل شماست.
این ریسک ها را باید پذیرفت.:)
به نظر من برو با یه فروشگاه قرارداد ببند که هر چی وارد کردی به اون بفروشی.بعد ادرس اونجا را بده تا ما بریم از اونجا بگیریم؟خود دانی فقط اگه رفتی مدل گوناگون بیار حتی بیشتر از اون هایی که اول می خواستی بیاری.
1000 تا مدل در نظر دارم ولی نمیدونم شماها اصلا FacePlate دوس دارید یا نه ؟
به نظر شما NextGen یا Fathi یا Media یا ... همکاری می کنند ؟
اگر کسی رو میشناسید لطفا بگید بهم که رو دستم باد نکنن :p;)

می گم فقط برای تهران نیست که سعی کن شهرستانها را هم در نظر بگیری؟
البته چون هیچ وقت customize یک دستگاه چندان طرفدار نداشته طول می کشه تا جا بیفته.
البته اگه قیمت اول پایین باشه مشتری بیشتر مس شه و هر وقت که خوب جا افتاد قیمت بالا ببر تا ضرر جبران کنی.:)

می گم فقط برای تهران نیست که سعی کن شهرستانها را هم در نظر بگیری؟
البته چون هیچ وقت customize یک دستگاه چندان طرفدار نداشته طول می کشه تا جا بیفته.
البته اگه قیمت اول پایین باشه مشتری بیشتر مس شه و هر وقت که خوب جا افتاد قیمت بالا ببر تا ضرر جبران کنی.:)
همین کار رو می کنم ... جایی نمی شناسی که بشه همکاری کرد باهاش ؟

من می تونم برای تو از اینجا(ساری)کسی را پیدا کنم.فقط هر وقت تصمیمت جدی شد به من بگو.;)
از بقیه بچه ها که تو شهرستان های دیگه هستند هم کمک بگیر.

من می تونم برای تو از اینجا(ساری)کسی را پیدا کنم.فقط هر وقت تصمیمت جدی شد به من بگو.;)
از بقیه بچه ها که تو شهرستان های دیگه هستند هم کمک بگیر.
مطمئنی اونجا می خرن ؟ من اگه 100 تا بفرستم اونجا فروش میره ؟
هرکی رو پیدا کردی که می فروشه برام ... شماره و آدرسش رو بزار ...
مرســــــــــــــــــــــــــی

ادرس یارو:ساری.خ انقلاب.کوچه مسجد جامع.بازار حافظی تلفن:2223996-0151
فامیلی اقا قلی پور هست ولی فکر نکنم 100 تا xbox360 اصلا فروخته باشه ولی تنها جایی هست که بازی xbox360 می فروشه.حالا اگه باهاش صحبت کردی منم در جریان بزار .
حالا حق من چی می شه؟(شوخی کردم ایشاالله کارت بگیره بشی bill gates ):-"

ادرس یارو:ساری.خ انقلاب.کوچه مسجد جامع.بازار حافظی تلفن:2223996-0151
فامیلی اقا قلی پور هست ولی فکر نکنم 100 تا xbox360 اصلا فروخته باشه ولی تنها جایی هست که بازی xbox360 می فروشه.حالا اگه باهاش صحبت کردی منم در جریان بزار .
حالا حق من چی می شه؟(شوخی کردم ایشاالله کارت بگیره بشی bill gates ):-"
مرسی ... من همین الان زنگ زدم ... کسی گوشی رو بر نمی داره ... فردا صبح هستش ؟

اره داداش:-"
اها راستی اخرین بار که من رفتم اونجا تلفنش خراب بود ولی تو باز عصر امروز زنگ بزن شاید برداشتن.من 22 یه امتحان دارم بعدش می رم باهاش صحبت می کنم ببینم چه نقشه هایی کشیده.(برام دعا کنید قبول شم)

Genius71

دوست عزیز ، آقا فرشاد
من هم مثل شما در ساری هستم. آقای قلی پور رو می شناسم. تا حالا از ایشون 10 تا سی دی بازی 360 استمپری خریدم ، دونه ای 12 تومان.

میدونم که فروش کنسول زیاد نداره ، ولی سی دی تا دلت بخواد .

دوست عزیز خشایار جان :
فکر نمیکنم Face Plates رو بخره. اونم تعداد. شاید برای امتحان 2 تا دونه بگیره. اونم برای xbox خودش تو مغازه ، یاسفارش یکی دو نفر. (اونم اگر موجود داشته باشید)

در کل پسر خوبی هست، خیلی هم مشتری رو تحویل میگیره،به هر حال تماس شما با ایشان خالی از لطف نیست.

موفق باشید

مخصوص Gears of War یا Pirates رو نداری. من میخوام ;)
خشایار جون این رو هم اگه بود میخوام

درضمن آقا من Microsoft point میخوام 10 با هم به شما گفتم ولی خبری نیست. یه PM به لطفا
fplate.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or