اگه شما مشتریان عزیز تا هفته ی دیگه اعلام آمادگی کنید و پیش پرداخت ها رو بدید ... از اون تاریخ نهایت 3 هفته طول می کشه ... تمام سعی ام رو می کنم که زودتر بشه ...خوب حالا کی وارد می کنی؟
من موندم اگه بیارم و شماها دبه درارید که ما نمی خوایم چی ؟یعنی ما باید پولامون را به شما بدیم تا شما برید بیارید؟؟؟؟
اومد رفتی و موندگار شدی!!!!!چه تضمینی وجود داره؟؟؟:biggrin1:
1000 تا مدل در نظر دارم ولی نمیدونم شماها اصلا FacePlate دوس دارید یا نه ؟این دیگه مشکل شماست.
این ریسک ها را باید پذیرفت.
به نظر من برو با یه فروشگاه قرارداد ببند که هر چی وارد کردی به اون بفروشی.بعد ادرس اونجا را بده تا ما بریم از اونجا بگیریم؟خود دانی فقط اگه رفتی مدل گوناگون بیار حتی بیشتر از اون هایی که اول می خواستی بیاری.

همین کار رو می کنم ... جایی نمی شناسی که بشه همکاری کرد باهاش ؟می گم فقط برای تهران نیست که سعی کن شهرستانها را هم در نظر بگیری؟
البته چون هیچ وقت customize یک دستگاه چندان طرفدار نداشته طول می کشه تا جا بیفته.
البته اگه قیمت اول پایین باشه مشتری بیشتر مس شه و هر وقت که خوب جا افتاد قیمت بالا ببر تا ضرر جبران کنی.![]()
مطمئنی اونجا می خرن ؟ من اگه 100 تا بفرستم اونجا فروش میره ؟من می تونم برای تو از اینجا(ساری)کسی را پیدا کنم.فقط هر وقت تصمیمت جدی شد به من بگو.
از بقیه بچه ها که تو شهرستان های دیگه هستند هم کمک بگیر.

مرسی ... من همین الان زنگ زدم ... کسی گوشی رو بر نمی داره ... فردا صبح هستش ؟ادرس یارو:ساری.خ انقلاب.کوچه مسجد جامع.بازار حافظی تلفن:2223996-0151
فامیلی اقا قلی پور هست ولی فکر نکنم 100 تا xbox360 اصلا فروخته باشه ولی تنها جایی هست که بازی xbox360 می فروشه.حالا اگه باهاش صحبت کردی منم در جریان بزار .
حالا حق من چی می شه؟(شوخی کردم ایشاالله کارت بگیره بشی bill gates )![]()