xbox360 2007 - فروشی

• Thread starter Thread starter Blaze
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Blaze

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
دوستان من ميخوام کنسلمو که حدودن 3 ماه خريدم رو بفروشم و ا دستگاه j هستش و هيچ ايرادی بهش وارد نيست و bann هم نشده، iextreme هم داره، و فنش هم 12v شده.
هم چنين يه کابل vga و يه charger pack و يک switcher براي مانيتور هايی که ورودی dvi ندارن داره، و به راحتی ميشه مانيتور رو بين xbox و pc سويچ کرد، يه 15 تا 20 تا بازی هم هست که به همراهه کنسول ميدم .من حقيقتن مدل mb رو نميدونم که چيه...... زياد سخت نگيريد.....بازيها هم جديداً و بودن يا نبودن بازيها تفاوتی تو قيمت کنسول نميکنه!

قيمت:360 تومان

هيچ دليله خاصی هم که بشه اينجا مطرح کرد برايه فروشه کنسول وجود نداره، دستگاه از هر لحاظ هم سالمه

آخرین ویرایش:
شما مگه دستگاهت j نبوده؟ پس اين بازيهاي uc چيه ؟مال كس ديگه هست؟

شما اگه يکم بيشتر دقت کنی متوجه ميشی که اصلاً به شما ربطی نداره که اين بازيهای uc چی هست!!!!!!
اين سومين کنسول من، برايه همين هم بازيهای uc قبلاً داشتم-چون خيلی کنجکاوی بهت ميگم-lol
ولی باز هم از حسن توجهت ممنونم و بهتره که بدونيم که چه موقع حرف بزنيم!!!

دوستان خوبم من دستگاه رو 340 هم ميدم

من خريدارم
هيچي هم باسم مهم نيست فقط بن نشدي كه؟
اگه بن نشدي من ميخرم
بازي هات مالزي هست يا .....؟
منتظرم:eek::eek::eek:

شما اگه يکم بيشتر دقت کنی متوجه ميشی که اصلاً به شما ربطی نداره که اين بازيهای uc چی هست!!!!!!
اين سومين کنسول من، برايه همين هم بازيهای uc قبلاً داشتم-چون خيلی کنجکاوی بهت ميگم-lol

نه به اون تند صحبت کردن اولت نه به اون تشکر کردن آخرت!:biggrin1:
دوست عزیز ایشون سوالی رو پرسیدن که فکر کنم خیلی ها همین سوالو داشتند شما هم بهتره اول صبر کنی تا عصبانیتت فروکش کنه بعد پست بدی;)

من bann نشدم، و فک ميکنم جز محدود افرادی هستم که اينجا bann نشدم، بازيها همه رايتی هستند

نه به اون تند صحبت کردن اولت نه به اون تشکر کردن آخرت!:biggrin1:
دوست عزیز ایشون سوالی رو پرسیدن که فکر کنم خیلی ها همین سوالو داشتند شما هم بهتره اول صبر کنی تا عصبانیتت فروکش کنه بعد پست بدی;)

شما هم داری همون کاری رو ميکنی که اون آقا کرد، يه صحبت بی مورد که هيچ ربطی به قضيه نداره
ولی از حسن توجه شما هم ممنونم !!!

عزيزان به علت استقبال شديد دوستان، lol, قيمت به 330 تومان کاهش پيدا کرد.;)

به به آقاي مودب.بابا تو ديگه بمب ادب هستي.من چون كنسولم uc هست ميخاستم 2 تا از بازيهات رو بخرم.نميخاستم اينو بگم ولي با اين طرز صحبت قشنگت مجبور شدم بگم.آخه اگه آدم كنسولش رو از uc به j تغيير رجين بده ،در اين صورت ميتونه هم بازي uc داشته باشه هم j .كه البته دراين صورت بايد ازوصل شدن به لايو با اين كنسول صرف نظر كرد.در انتها از حسن ادب شما نهايت سپاسگزاري را دارم.در پناه حق.موفق وپيروز باشيد.

به به آقاي مودب.بابا تو ديگه بمب ادب هستي.من چون كنسولم uc هست ميخاستم 2 تا از بازيهات رو بخرم.نميخاستم اينو بگم ولي با اين طرز صحبت قشنگت مجبور شدم بگم.آخه اگه آدم كنسولش رو از uc به j تغيير رجين بده ،در اين صورت ميتونه هم بازي uc داشته باشه هم j .كه البته دراين صورت بايد ازوصل شدن به لايو با اين كنسول صرف نظر كرد.در انتها از حسن ادب شما نهايت سپاسگزاري را دارم.در پناه حق.موفق وپيروز باشيد.

محض اطلاع تو عزيز قشنگ بايد برای چندمين بار بگم که، من جز محدود افرادی هستم که کنسولم bann نشد،
ببين ميگم پست بی ربط ميدی!!!!! فک کنم ميتونی بخونی که نوشتم هيچ کدوم رو جدا نميفروشم.
در هر صورت بازم از اينکه زحمت کشيدی و تشريف اوردی, روشنگری کردی ازت ممنونم.lol

آخرین ویرایش:
محض اطلاع تو عزيز قشنگ بايد برای چندمين بار بگم که، من جز محدود افرادی هستم که کنسولم bann نشد،
ببين ميگم پست بی ربط ميدی!!!!! فک کنم ميتونی بخونی که نوشتم هيچ کدوم رو جدا نميفروشم.
در هر صورت بازم از اينکه زحمت کشيدی و تشريف اوردی, روشنگری کردی ازت ممنونم.lol

سلام دوستان رضا راست میگه من خودم دو بار کنسول گرفتم و بن شدم ولی رضا تا حالا بن نشده از نظر بن شدن دستگاهش سالمه و این رو هم بگم که رضا دستگاهش رو تازه خریده چند ماهی میشه کنسولش من که فکر میکنم خوبه من چون دارم اورجینال میخرم نمیتونم ازش بگیرم والا میخریدمش 330 مفته :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

سئوال

آقا مشخصات كامل دستگاهتو بنويس لطفا
1-دستگاهت پريميومه؟
2-كابل كامپوننت داره؟
من خريدارم.

سلام داداش
من خریدارم
فقط تاریخ دستگاهتو نگفتی
ناراحت نشی ... چه طوری می تونم از سلامت دستگاه مطمئن بشم .... باید به من حق بدی
قربونت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or