عدد ایکس باکس الایت با کارکرد حدود
1 ماه به همراه 10 عنوان از بهترین بازی های سال 2011(اگه خواستید لیست بازی هارو هم میزارم).
به همراه دستگاه دو بازی اورجینال هم داده میشه(بازی کونگ فو پاندا و ایندیانا جونز).
کابل کامپوننت-کابل HDMI-کابل ادرنت و ... اورجینال مایکروسافت داخل جعبه موجوده.
فریمور دستگاه +LT هست و آخرین ورژن داشبورد هم نصبه بوردش هم جسپره.
قیمت از شما.
سلام
آقا منم یه الیت خیلی تمیز و کم کارکرد دارم ...
برد جسپر ... با آخرین آپدیت (تمام بازی ها رو اجرا می کنه) ... تاریخ ساخت 8/9/2009 ... با لوازم کامل ...
من این دستگاهو بهار سال پیش خریدم ، ولی چون کنکور داشتم ، تا مرداد از جعبش بیرون نیومد ... بعدشم که تابستونو مسافرتو عشقو حال:d... بعدشم دوران گند دانشجویی ... برا همین کلا 30-40 ساعت بیشتر باهاش بازی نشده ...
قیمت آکبندشم الان حدود 450 تومنه ... حالا اگه خواستی با توجه به انصاف خودت یه قیمت بده ...
راستی یه کابل HDMI اورجینال 360 هم روش میدم ...
دلیل فروش هم فقط خرید اسلیمه ... در ضمن تهرانم ...
من یه Arcade جاسپر دارم که 1.5 سال پیش خریدم ولی به دلیل این که شهرستان دانشجو تو خوابگاه هستم دیگه نمیتونم ازش استفاده کنم حدود 5 ماه کلا ازش استفاده کردم ! وقتایی که تهران بودم !
دستگاه هم تمییز هست و ریجن پال
همران 15 تا بازی
قیمت هم 260
خوبه ؟
سلام ارکید دارم بن نشده با ضمانت-ال تی +-جاسپر-نیمه دوم 2009 دسته نو باهاش 3 تا بازی نشده کلا 260 میدم.چون پلی 3 دارم بیشتر نقش دکور داره 1ماهم کار نکرده
سلام ارکید دارم بن نشده با ضمانت-ال تی +-جاسپر-نیمه دوم 2009 دسته نو باهاش 3 تا بازی نشده کلا 260 میدم.چون پلی 3 دارم بیشتر نقش دکور داره 1ماهم کار نکرده
با دو دسته نو هم میدم 300.هر دو دسته کیت شارج و باطری شارجی سالم دارن.چون اصلا استفاده نشده.و کابل یو اس بی هم دارن.درایو لایتونشم نوس .چون استفاده نشده.