سلام ، یه Xbox360 تو جعبه دارم که الان تقریبا 1 سال همینطوری مونده گفتم بزارم اینجا شاید فروش بره :d
یه Xbox360 با برد xenon اولیترین مدل بدون پورت HDMI هستش ، 3 چراغ شده با ارور 0102 .
هاردش برداشته شد مموری هم نداره پس در صورتی که درست شد باید براش مموری بگیرید
خود کنسول 2 تا از پیچاش هرز شده که پیچ خاکستری بلند رو من تونستم باز کنم اون پیچ مشکی نشد ، زیاد بهش فشار نیاوردم دیگه (حالا خریدار با خودش من میگم همه موارد رو)
فن ها و بقیه موارد هست و سالمه
اداپتور هم سالمه
درایور دستگاه طبق روزهای اخر عمر کنسول مشکل داشت و زوری بازی رو اجرا میکرد (مشکل لنز) مدل درایور و مشخصات هم در عکس معلومه .
قاب دستگاه هم سالمه بجز قسمت پاور که در عکس مشخصه
جعبه کنسول هم هست .
من هیچ تضمین برای درست شدن کنسول و درایور نمیدم (دنبال دردسر نمیگردم) ولی تمام مشکلات همینایی که گفتم
قیمت خاصی مد نظرم نیست یه قیمت بدید ببرید دستگاهرو :d
دکمه اجکت دستگاه هم تو عکس نیست ولی هستش و موقعه فرستادن اضافه میشه و مشکلی نیست
اینم از عکسها :
بازم سوالی در مورد دستگاه میخواید بپرسید بگم ....
یه Xbox360 با برد xenon اولیترین مدل بدون پورت HDMI هستش ، 3 چراغ شده با ارور 0102 .
خطا در " Digital Backbone " ( یعنی CPU/GPU/RAM ) که معمولا بوسیله محل اتصال لحیم سرد بین GPU و مادربورد است،نمایش داده می شود.
دو تئوری برای حفظ این موضوع وجود دارد که با X-Clamp که تراشه ها را نگه می دارد،می باشد و دیگری مربوط می شود به گرمای مجدد تراشه ها.در صورتی که کنسول شما گارانتی دارد این مورد را پیگیری نکنید.
هاردش برداشته شد مموری هم نداره پس در صورتی که درست شد باید براش مموری بگیرید
خود کنسول 2 تا از پیچاش هرز شده که پیچ خاکستری بلند رو من تونستم باز کنم اون پیچ مشکی نشد ، زیاد بهش فشار نیاوردم دیگه (حالا خریدار با خودش من میگم همه موارد رو)
فن ها و بقیه موارد هست و سالمه
اداپتور هم سالمه
درایور دستگاه طبق روزهای اخر عمر کنسول مشکل داشت و زوری بازی رو اجرا میکرد (مشکل لنز) مدل درایور و مشخصات هم در عکس معلومه .
قاب دستگاه هم سالمه بجز قسمت پاور که در عکس مشخصه
جعبه کنسول هم هست .
من هیچ تضمین برای درست شدن کنسول و درایور نمیدم (دنبال دردسر نمیگردم) ولی تمام مشکلات همینایی که گفتم
قیمت خاصی مد نظرم نیست یه قیمت بدید ببرید دستگاهرو :d
دکمه اجکت دستگاه هم تو عکس نیست ولی هستش و موقعه فرستادن اضافه میشه و مشکلی نیست
اینم از عکسها :
بازم سوالی در مورد دستگاه میخواید بپرسید بگم ....
آخرین ویرایش: