xbox360 توانایی (پتانسیل ) بیشتری دارد !

.:N!MA:.

کاربر سایت
cliff_bleszinski_1.jpg

خب این نظر Cliff Bleszinski هست ! در مصاحبه ای با سایت معروف EDGE با ما باشید ...
ایشون اخیرا به عنوان بهترین سازنده ی زیر 40 سال هم معرفی شده بود و همچنین یکی از رک گویان صنعت :d
کارگردان خلاق gears of war و یکی از ارکان اصلی کمپانی epic games بر این باور است که هنوز جا برای بهبود فنی در xbox360 وجود دارد اونهم با توجه به سن سیستم و سخت افزار قدیمیش . کنسول مایکروسافت تا دو هفته ی دیگر 6 ساله خواهد شد ولی Bleszinski در مصاحبه ی اخیرش به ما گفت این یک مزیت هست برای سازندگان چون زمان طولانی رو در اختیار داشتند تا با سخت افزار کنسول آشنا بشن و حالا تمرکز میکنند تا بهتر از قابلیتهای اون بهره وی کنند . ایشون اشاره میکنند که شما میتونید با برنامه نویسی خلاقانه بر هر پلت فرمی غالب شوید یا فشار بیاورید . در همین راستا کلیفی ما رو برگشت میزنه به قبل و میگوید :

Go back to the demo scene where these guys would take a 286 PC and in 38k make a demo that rivalled the most triple-A game of the time
از نظر او سازندگان هنوز جا دارند تا بیشتر از این از X360 استفاده کنند و بازیهای بهتری رو خلق کنند .
و از اهمیت زمان تلاش و کارهایی که میشه با کدهای جادویی انجام داد میگه . بعدش میگه من نمیدونم تا چقدر دیگر xbox360 در اطراف ما یا بازار موجود باشه ولی اطمینان میده از اومدن محصولاتی جدید قبل از پایان عمر xbox360..... و میگه ما همچنان به فشار و امتحان خود ادامه میدهیم تا آب بیشتری از سنگ ( X360 ) بگیریم .
we'll continue to try and squeeze more water from that stone
در ادامه در حالی که گفته شده کلیفی و تیمش در epic games اخیرا فقط در حال توسعه ی Gears Of War 3 بوده ازش خواستند که بزرگترین چالش فنی پروژه چی بود و او میگه : فشار آوردن به ....
Pushing the Xbox [360] even further
این تنها کلیفی بی نیست که نظر ش اینه که هنوز کنسولها جای کار دارند بلکه Julien Merceron از Square Enix هم نظر مشابهی در همین مورد داشته که قبلا اخبارش رو دوستان گذاشتند .
البته 80 درصد متن ترجمه شده و باقیش ربطی به سر خط متن نداشت و نیازی به ترجمه ندیدم .
منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amirf and reach
من به شخصه نمیدونم چه اتفاقی افتاده ولی امسال یعنی سال 2011 ما یک جهشی رو تو گرافیک بعضی عنوان های کنسولی دیدم که باورش برامون غیر ممکن بود

مثلا همون سال 2008 سر Gears 2 همه میگفتن دیگه XBOX توانای بیشتر از این رو نداره ولی حالا میبینم عنوانهای مثل Gears3 و Crysis 2 چقدر از اون زمان تا حالا پیشرفت گرافیکی کردن

23150976940921144881.jpg

29973802372214165693.jpg

من به شخصه نمیدونم چه اتفاقی افتاده ولی امسال یعنی سال 2011 ما یک جهشی رو تو گرافیک بعضی عنوان های کنسولی دیدم که باورش برامون غیر ممکن بود

مثلا همون سال 2008 سر Gears 2 همه میگفتن دیگه XBOX توانای بیشتر از این رو نداره ولی حالا میبینم عنوانهای مثل Gears3 و Crysis 2 چقدر از اون زمان تا حالا پیشرفت گرافیکی کردن

23150976940921144881.jpg

29973802372214165693.jpg
*خداییش حالا گیرز یه چیزی ولی کراسیس چه ارزشی داشت رو کنسول وقتی بازیش کردم داشتم بالا می اوردم افت فریم افتضاح گرافیک کاغذ و بازی پر باگ
اگه بنا به اجرا کردن باشه بله تا 20 سال دیگه هم میتونن بازی ها رو *اجرا کنن اما مهم اینه که بازی لذت بخش باشه مثلا من روی کنسول با*این که از هیلو خوشم نمیاد اما شرف داشت به کراسیس اون 60 فریمش ادم جیگرش حال می اومد

البته 80 درصد متن ترجمه شده و باقیش ربطی به سر خط متن نداشت و نیازی به ترجمه ندیدم .
شما هم که زدی تو کار درصد*:d

*خداییش حالا گیرز یه چیزی ولی کراسیس چه ارزشی داشت رو کنسول وقتی بازیش کردم داشتم بالا می اوردم افت فریم افتضاح گرافیک کاغذ و بازی پر باگ
اگه بنا به اجرا کردن باشه بله تا 20 سال دیگه هم میتونن بازی ها رو *اجرا کنن اما مهم اینه که بازی لذت بخش باشه مثلا من روی کنسول با*این که از هیلو خوشم نمیاد اما شرف داشت به کراسیس اون 60 فریمش ادم جیگرش حال می اومد

من منظورم این بود که کنسول سال 2008 تموم نشده بود و باز هم دیدم که گرافیک جهش کرد..
همین افت فرم هم تو اون سالهای اول بود

=====

در مورد امضات هم یک تجدید نظری بکن..
http://www.gamerankings.com/

من منظورم این بود که کنسول سال 2008 تموم نشده بود و باز هم دیدم که گرافیک جهش کرد..
همین افت فرم هم تو اون سالهای اول بود

=====

در مورد امضات هم یک تجدید نظری بکن..
http://www.gamerankings.com/
در کل به نظر من کارشون تموم شدس

*شما نگران نباش فعلا عوضش میکنم یه 10 هر وقت ثبت شد دوباره میزارم بخاطر گل روی شما

آخرین ویرایش:
در کل به نظر من کارشون تموم شدس

آره الان دیگه میشه گفت کارشون تموم شده هست ولی باز هم میشه انتظار یک جهش های کوچکی رو داشت که هم بر میگرده به هنر برنامه نویسی کلیف هم داره همین رو میگه..

• Like
Reactions: CriRo7
آره الان دیگه میشه گفت کارشون تموم شده هست ولی باز هم میشه انتظار یک جهش های کوچکی رو داشت که هم بر میگرده به هنر برنامه نویسی کلیف هم داره همین رو میگه..
خوب میدونی مشکل کجاست مشکل اینجاست که همه بازی ساز ها این هنرو ندارن کنسول باید طوری باشه که شرکت های کوچیک هم بتونن گرافیک خوب و بروزی بدن بیرون نه فقط استاد ها بتونن بازی بسازن

به نظر من هم این نسل هنوز خیلی جای کار داره....الان سازنده ها با سخت افزار کنسول ها آشنا شدن و تازه الآن وقتشه که سازنده ها بتونن وقت بیشتری روی گیم پلی و المان های دیگه بازی غیر از گرافیک بزارن...دقیقا همون چیزی که ما توی Batman:AC میبینیم. فقط گرافیک بازی ها نیست که قراره هر نسل پیشرفت کنه.هرکی تریلر 15دقیقه ای BioShock:infinite رو دیده باشه قبول میکنه؛ یک چیزی هست تو مایه های گیم پلی نسل بعد!
با طراحی هنری فوق العاده برای بازی ها و level disignهای جالب میشه ضعف های تکنیکی و فنی کنسول های 5سال پیش رو تا حدی پوشش داد....

الان اگه از ناتی داگ یکی این حرفو در مورد جبهه مقابل میزد دوستان علیه استکبار سونی چه انتفاضه ایی راه انداخته بودن.

خب این نظر Cliff Bleszinski هست ! در مصاحبه ای با سایت معروف EDGE با ما باشید ...

حداقل دم از اعتبار یه چیزی میزنید قبلش تحقیق کنید سایته یا محله که سوتی ندید!

خوب این نسل دیگه کارش تمومه همم میدونن که ماکروسافت داره رو کنسول جدیدش وسخت افزاراش کار میکنه از الان ولی اسم یا مدلش یا زمان عرضشو الاهو الم باید بمونیم تا خود ماکروسافت اعلام کنه حدودا 4 یا 5 سال بعد اینا فکر کنم باشه ولی امیدوارم هرچی میزنه یچیز خوب درست کنه بعد فن بازای ps نیان پز سر بودن سخت افزار کنسولشونو به ما بدن من خودم به شخصه ازین قضیه ناراحت میشم در کنار این کلا به نظر دوستام احترام میزارم خوب حرف حقو باید قبول کرد نباید الکی رد کرد حرف راستو کاش فقط ماکروسافتم تو قسمت بازیهای انحصاری به خوبی سونی بود سونی خیلی خوب کار میکنه من موندم چرا ما بازی خوب انحصاری شاخ نداریم جز گرز من کلا جنگی دوست دارم مثل god of war - killzon - unchurted و با اینکه عاشقه xbox و پولشم دارم میتونم هر لحظه اراده کردم 10 تا ps3 بخرم ولی نمیخرم چون xbox واقعا دوست دارم خوب این نظره منه شاید دوستان دیگه عکس من باشن ولی در کل این سوال برام چرا بازی انحصاری های توپ نداره ماکروسافت یکی مثلا تو سبک شمشیری گاد او وار بسازه یکی تو مایه های کیل زون موندم شرکت به این بزرگی چرا فقط ما باید alane wako و gears of war داشته باشیم فقط چرا هرچند همه میدونن بازی هایی که بجز انحصاری برا xbox میاد کلیه که اصلا برا ps3 نمیاد بخام نام ببرم جا نمیشه دیگه الان بتمن اومده بتل کال اف یا ... هیچکدومو به خاطره قفل ایناش نمیتونین بازی کنین من دوستام ps3 دارن باهم میریم بازی بخریم اونا نمیتونن چون نیومده ولی من میخرم راحتم بازی میکنم حالا دقیق نمیدونم چرا دیگه بازی برا ps3 نمیاد ولی نمیاد دیگه چون هرچی میاد دوستان من نمیتونن بازی کنن و رفیقم که بازی میفروشه میگه دیگه به غیر انچارتد چیزی نیومده .

• Like
Reactions: Kainé
این نسل مثل آب خوردن دو سال دیگه جا داره الان بازیایی مثل u3 و Gears 3 و Batman ac دارن مثل باقلوا روی کنسول ها اجرا میشن...

آخرین ویرایش:
حداقل دم از اعتبار یه چیزی میزنید قبلش تحقیق کنید سایته یا محله که سوتی ندید!
lol
دوست عزیز من اینو از این سایتش گرفتم ... سایت رسمیش هست .... برو و با ما در نیفت ....
شما هنوز نمیدونی که edge سایت هم داره و تنها مجلش نیست دیگه مشکل اطلاعاتی شماست !
هم سایت داره و هم مجله که حتی مجلش هم فقط فیزیکی نیست و نسخه دیجیتالی هم داره :
به اینجا سری بزنید :
http://www.next-gen.biz/magazine

آخرین ویرایش:
جا برای پیشرفت که همیشه هستش ولی باید خود سیا.ستمداران ماکرو و سونی تصمیم میگیرن نسل کی عوض بشه.
چون یادم میاد نزدیک 4 سال پیش خود ماکرو سافت اعلام کرده بود به طور میانگین هر 3 سال سرعت برنامه نویسی 2 برابر میشه که این رو من تو دانشگاه به دکتری کامپیوتر گفتم تایید کرد گفت البته این کار بیشتر در مورد موتورهای برنامه نویسی هست مثل بازی ها و .... که دقیقا منم منظورم همین بود.
خوب پس میشه هر سال یه پیشرفتی روی سخت افزار داشت چون اگه همون زمان سال قبل رو بزارن میتونن کمی بیشتر نسبت به سال قبلش رو بازی کار کنن چون میتونن سریع تر برنامه نویسی کنن و ...اما به چه میزان؟؟؟؟؟؟
مثلا گیرز 4 نه 5 هم نه 6 بیاد و آنچارتد هم نسخه 5 بیاد هرکدوم گرافیکشون 2 برابر نسخه 3 خودشون باشن آیا گیمر راضی خواهد بود؟؟؟؟بستگی داره. به چی به این که مثلا این نسخه ها تو سال 2020 بیان؟؟؟؟معلومه اون موقع راضی کننده نیست.پس تا هروقت که پیشرفت روی کنسول ها نسبت به زمان و نسبت به سخت افزارهای جدیدی که ساخته میشن قابل قبول باشه و گیمر راضی باشه نسل ادامه پیدا میکنه ولی وقتی پیشرفت به حدی رسید که دیگه این معیارها رو نداشت نسل تغییر میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or