xbox360 افقی یا عمودی

• Thread starter Thread starter jj20
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما کنسول خود را چگونه قرار میدهید؟

• کنسول من به صورت افقی هست و سالم است

رای‌ها: 105 53.8%
  • کنسول من به صورت افقی بود وخراب شد

رای‌ها: 9 4.6%
  • کنسول من به صورت عمودی هست و سالم است

رای‌ها: 75 38.5%
  • کنسول من به صورت عمودی بود وخراب شد

رای‌ها: 15 7.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    195
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به احتمال 90% دستگات بره قبل فوريه 2006 بوره كه پهناي باند اون قبليا 256 gb/s بود ولي اين جديدا يعني براي بعد فوريه 2006 پهناي باندشون 278gb/s هست كه ديگه گرافيك نميسوزه.
ممكنه دماي خونه ي شما هم بالا بوده باشه. آخه 6 صبح وقت بازي كردنه؟:eek:
البته خودم تا ديروقت بيدارم ساعت 7 صبح ميخوابم!!!:biggrin1:

منبع؟
کنسول من ماله 11/23/2005 هست! همهجوره میذاشتم ولی بیشتر افقی. زیاد توفیری نداشت این اخرا افقی گذاشتم واسش فن درست کردم خراب شد:confused: طاهر میگه 90% درست میشه...
-------
امین تو platformت 360 رو انتخاب کن کلاس داره:cool:

منبع نميخواد برو تو گوگل بخش عكس معماري سخت افزاري و شماي كلشو سرچ كن پيدا ميكني
سايت Kaigai هم هست البته ژاپني نوشته! عكساشو نگا كن!

من میگم اگه کنسول افقی باشه و زیرش چندتا کتاب متاب بزاری زیرش از همه بهتره.

اگه عمودی باشه به لنز فشار میاره.

زيرش نبايد كتاب گذاشت. فكر ميكنيد چرا 360 رو قوس دار درست كردن؟چون زيرش هوا بره بياد
پس اگه زيرش چنا كتاب بزاريد 360 پر!

نه بابا منظورم این بود که یه چیزی زیرش بزاریم که از سوراخ های زیری هم راحت هوا بره تو.

نه اینکه هزارتا کتاب زیرش خالی کنیم و جلوی همه سوراخهاش گرفته شه.
.........................

در ضمن بهتره کنسول یه جای باز باشه.

حالت عمودی بهتره.
اولا زیر و روی دستگاه هواخور بهتری داره.
دوما در استفاده طولانی مدت گرد و خاک روی لنز دستگاه نمیشینه و عمر لنز زیاد میشه.

به نظر من هم اگه عمودی باشه بهتره و به لنز کمتر فشار میاد

اگه عمودی باشه به لنز فشار میاد .

من که 360 ندارم ولی تو فکرش هستم که بخرم.داشتم تاپیک ها رو مرور می کردم به ذهنم اومد که شما ها مگه نمی گین که تعمیر با سشوار صنعتی که حرارتش باعث می شه قطعات رو مادر بورد دستگاه که یکم جابه جا شدن سر جای خودشون بیان؟اگه این درسته پس چه ربطی به مشکل حرارتی داره؟ پس مشکل حرارتی باعث شل شدن می شه و قطعات حرکت می کنن؟
خوب اگه اینجوره که دستگاه اگه افقی باشه یعنی همون حالتی که 360 برای تعمیر با سشوار تنظیم می شه پس کمتر مشکل به وجود می یاد درسته؟
از طرفی حرکت دی وی دی در دستگاه هم باعث می شه که دستگاه یکم لرزش خفیف داشته باشه نمی شه دی وی دی رام دستگاه را جدا از دستگاه قرار داد؟

من که 360 ندارم ولی تو فکرش هستم که بخرم.داشتم تاپیک ها رو مرور می کردم به ذهنم اومد که شما ها مگه نمی گین که تعمیر با سشوار صنعتی که حرارتش باعث می شه قطعات رو مادر بورد دستگاه که یکم جابه جا شدن سر جای خودشون بیان؟اگه این درسته پس چه ربطی به مشکل حرارتی داره؟ پس مشکل حرارتی باعث شل شدن می شه و قطعات حرکت می کنن؟
خوب اگه اینجوره که دستگاه اگه افقی باشه یعنی همون حالتی که 360 برای تعمیر با سشوار تنظیم می شه پس کمتر مشکل به وجود می یاد درسته؟
از طرفی حرکت دی وی دی در دستگاه هم باعث می شه که دستگاه یکم لرزش خفیف داشته باشه نمی شه دی وی دی رام دستگاه را جدا از دستگاه قرار داد؟

نگران نباش اون براي سري قبل بود يعني 360 هايي كه تاريخ ساختشون براي قبل از فوريه 2006 بود
ديويدي رام رونميتوني بيرون بزاري مگه كلاً دل و روده ي دستگاهو بريزي بيرون
ولي اگه از من ميپرسي حتماً 360 بخر يه چيز ديگس عالمي داره!

سلام

نگران نباش اون براي سري قبل بود يعني 360 هايي كه تاريخ ساختشون براي قبل از فوريه 2006 بود
ديويدي رام رونميتوني بيرون بزاري مگه كلاً دل و روده ي دستگاهو بريزي بيرون
ولي اگه از من ميپرسي حتماً 360 بخر يه چيز ديگس عالمي داره!

ببین مطما باش عمودی بهتر چون استاندار ماکروسافت است و به لنز هم فشار نمیاد اگه قراره فشار بیاد ماکروسافت که کنسولش را عمودی نمیزاره فقط عمودی اینم دلیلش

ببین مطما باش عمودی بهتر چون استاندار ماکروسافت است و به لنز هم فشار نمیاد اگه قراره فشار بیاد ماکروسافت که کنسولش را عمودی نمیزاره فقط عمودی اینم دلیلش
کجا گفته شده استاندارد مایکروسافت عمودیه؟!

عزیز جون اگه دفترچه ی اطلاعات دستگاه رو بخونی که نخوندی مایکرو هر دو تا (عمودی-افقی)رو بلامانع اعلام کرده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or