Xbox One میتواند تا 2 الی 3 برابر از رقیب خود جلو بیفتد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
ps4xboxone.jpg

تحلیل گر شرکت Robert W. Baird آقای Colin Sebastian گفته است که به نظر می رسد Xbox One قطار میزان فروش را در فروشگاه ها میراند

هم چنین او به این نکته نیز اشاره کرده است که بازگشت از سیاست بازی های دست دوم باعث به وجود آمدن شگفتی هایی شده است.
هر چند که Xbox One سر خط خبر های E3 را از دست داد اما با انصراف از سیاست های قبلی خود توانست دوباره فدرت خود را به دست آورد.هم چنین آخرین خبر ها از فروشگاه ها خبر از احتمال فروش 2 الی 3 برابری این کنسول نسبت به کنسول رقیب یعنی PS4 در روز لانچ دارد
در آخر او نیز همانند بقیه کارشناسان از کمبود منابع در روز لانچ خبر داد و گفت نینتندو با این وضعیت باید به فکر کاهش قیمت باشد.

منبع

آخرین ویرایش:
چند تا دلیل بیاد که این خبر منطقیه
این خبر کاملا غیر منطقیه فروش کنسول ها مثل همین نسل تقریبا برابر میشه یا کمی فاصله و بالا پایین میدونید 2 3 برابر نسبت به تعدادی که PS4 میفروشه یعنی چقدر؟

کاش واسه اون تاپیک هایی که خبرهایی مبنی بر فروش بیشتر کنسول سونی بود منطق واستون مهم بود.اونجا همتون شروع کرده بودین به ترول کردن کنسول مایکرو اما حالا دلایل منطقی میخواین.منطق و انصافتون منو کشته!!

این بابا گفته XOne میتونه موقع لانچ 2 یا 3 برابر PS4 بفروشه، فقط زمان لانچ رو گفته، احتمالا فقط آمریکا رو گفته و البته مهم ترین نکته هم اینه که فقط پیش بینی کرده :دی

این بابا گفته XOne میتونه موقع لانچ 2 یا 3 برابر PS4 بفروشه، فقط زمان لانچ رو گفته، احتمالا فقط آمریکا رو گفته و البته مهم ترین نکته هم اینه که فقط پیش بینی کرده :دی
احتمالا منظورش همینه وگرنه مایکروسافت فقط تو خواب میتونه توی اروپا و ژاپن از سونی جلو بیوفته:d

کاش واسه اون تاپیک هایی که خبرهایی مبنی بر فروش بیشتر کنسول سونی بود منطق واستون مهم بود.اونجا همتون شروع کرده بودین به ترول کردن کنسول مایکرو اما حالا دلایل منطقی میخواین.منطق و انصافتون منو کشته!!
هر جوره که حساب کنی اون زمان که اون اخبار میومدن با توجه به سیاست های BULLSHITی که ماکروسافت گذاشته بود درست بود منطق بالاتراین برو یبار سیاست های قدیمیشو بخون برو نظر سنجی ها رو نگاه کن مال اون زمان دیگه منطق رو رو چی میزارن؟
بعد از تغییر سیاست هم اصلا یادم نمیاد همچین حرفی که شما زدید تو اون پست رو زده باشم اتفاقاخودم توی تاپیک تغییر سیاست هاش اومدم از ماکروسافت تعریف کردم

احتمالا منظورش همینه وگرنه مایکروسافت فقط تو خواب میتونه توی اروپا و ژاپن از سونی جلو بیوفته:d
خب دیگه همین بازار آمریکا هم نصف بازار جهانی رو شامل میشه، هر کدوم یه جایی باید برتر بشن آخرش هم مساوی میشه احتمالا :دی

راس میگی ... واقعا ps 4 شاهکاره .... sony make me sick

تحلیلاش اگر میخواد مثل مایکی باشه باید فاتحه ماکرو رو خوند:d

اقا من امروز تو یه سایتی دیدم فکر کنم سایت پارسی گیم | مرجع تخصصی بازی بودش که گفته بود که مایکروسافت انقدر پیش فروش کرده که دیگه گفته که فعلا پیش فروش نداریم...
اینم لینکش

نیازی به گذاشتن این سایت‌ها نیست. پیش فروشX1 در خیلی از سایت‌ها متوقف هست به خاطر درخواست بالا همین چند ساعت پیش گیم استاب به همین مسئله اشاره کرد. در کل پیش فروش PS4 و X1 در خیلی جاها متوقف هست

آخرین ویرایش:
هر چقدر ماکرو می فروشه نوش جونش :d
هر چقدر هم سونی می فروشه نوش جونش :d
شخصا اگه خواستم کنسول بگیرم هر کدوم رو که دوست داشتم می خرم .:-"

گفته "میتواند" نگفته "تونسته" منم میگم می تونه مایکروسافت یک کم بهتر عمل کنه بازار دستهش ولی این 2 و 3 برابرش یک کم غیر منطقیه وگرنه از این لحاظ که X1 بیشتر میتونه بفروشه یا نه همه چیز تو هاله ای از ابهامه.نسل قبل یادتونه سونی چجوری شروع کرد!!!!!خب پس برای قضاوت خیلی زوده سونی فن ها!!!

دقت کردید فنای مایکرو چه ذوقی کردن؟!!!!در حسرت یه تعریف بودید که بالاخره شد!:-"

دقت کردید فنای مایکرو چه ذوقی کردن؟!!!!در حسرت یه تعریف بودید که بالاخره شد!:-"

کجای دنیایی عزیزم نیما جان؟ مدتهاست داره از ایکس وان تعریف میشه شما اخبار رو تو سایتهای دیگه هم پیگیری کن . ضمنا ما فن های ایکس باکس به شدت ( تاکید میکنم به شدت) به کنسول خودمون می بالیم و واسه ایکس باکس فقط ذوق میکنیم نه چند تا اخبار!!!!!! شما هم لطفا ترول نکن چون هم خودت اخطار میگیری هم یه عده از ما فن های ایکس باکس که از پست تحریک آمیزت خشمگین می شویم:d کلا تو هر جا پست بدی من پستت رو محکوم میکنم نیما و تو هم همینطور دقت کردی؟:d

فانتزی ترین خبر سال بود تا اینجا :))
2 تا 3 برابر عقب نمونه از تکنولوژی سونی جلو افتادن پیشکشش

تحلیل گر قحطه اصلا اینو آوردن نظر داده ؟! :d
Robert W. Baird کلا یه شرکت ناشناخته ـست, اینا حالا تحلیلگر از کجاشون اوردن؟! :-/

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or