Xbox one سفید هدیه مایکروسافت به کارمندان این کمپانی

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
66536909932214786239.jpg

مایکروسافت سابقه هدیه دادن به کارمندانش رو با وسایلی مثل اسمارت فن ها ، تبلتها و وسایل دیگه ای از این دست داره اما این بار به نظر میرسه که اونها قصد دارن به کارمندان تیم Xbox هدیه دیگه ای بدن یک Xbox one منحصر به فرد با رنگ اختصاصی که ظاهرا طیف خاصی از سفید هست.

67783746852790024739.png

این اطلاعات توسط کاربری به اسم Kinect10DLL در سایت Reddit به همراه عکس و جزئیاتی که روی اون نوشته شده "Xbox One Employee Ship Gift" منتشر شده . این پکیج شامل یک Xbox one که دارای رنگ سفید اختصاصی هست به همراه اکانت 1 ساله Xbox Live و همه بازیهای 1st Party این کمپانی و یک اچیومنت اختصاصی در روز لانچ کنسول به صورت رایگان در اختیار این کارمندان قرار میگیره.
در مارک پشت این کنسول عبارت "I made this" یا من این را ساخته ام به رسم قدر دانی درج شده.

Exclusive white Xbox One heading to Microsoft employees for free - Pocket-lint

آخرین ویرایش:
اره دیگه دیده کسی نمیخره گفت حداقل بکنیم تو پاچه کارمندامون والا یه پک هم واسه ترول های اینجا بدن اختصاصی روش هم گنده بزنن I've died for it دیگه ادم حالش بهم میخوره میاد تو تاپیک های اخبار بعضی ها فکر میکنن خیلی لودگی هنره :|

من نمیدونم چرا بعضی از دوستان الان دارن این رو با PS4 مقایسه میکنن ! تاپیک مقایسه نیست والا ! در ضمن رسیور با یه کنسول بازی قابل قیاص نیست :)).

آهان اونوقت طراحی ps4 که شبیه تی تاپه مدرنه؟l-)
همین کنسول تی تاپ و غیر مدرن به بعضی ها خیلی داره فشار وارد میکنه عزیز .

نمیدونم چرا موقع معرفی کنسول با شکلش انقدر مشکل داشتم تو هر تاپیکی گفتم اصلا شیک نیست خیلی ساده و زشته ولی الان که نگاهش میکنم به نظرم خیلی شیکه چه سیاهش چه سفیدش ...

12320226603281306930.jpg

کاشکی میتونستید این بچه بازی ها رو کنار بزارید و درست با هم صحبت کنیم . کسی گفت اینجا طراحیه PS4 خوبه ؟ توی پست من نشونم بده کجا گفتم طراحی PS4 خوب و قشنگه؟
من خودم طراحی PS3 Fat و بعد از اون X360 Slim رو خیلی بیشتر از این 2 تا قبول دارم . درجواب اون کسی که گفت 90 درجه اس من گفتم کجاش 90 درجه اس.
خیلی خوبه قبل از اینکه جواب Reply کنی فکر کنی و ببینی من چی گفتم
آفرین.

من نمیدونم چرا بعضی از دوستان الان دارن این رو با PS4 مقایسه میکنن ! تاپیک مقایسه نیست والا ! در ضمن رسیور با یه کنسول بازی قابل قیاص نیست :)).

همین کنسول تی تاپ و غیر مدرن به بعضی ها خیلی داره فشار وارد میکنه عزیز .

:) اوکی. فقط من نمیدونم چرا همش این رسیور که ارزنی براتون ارزش نداره رو همه چیزش رو از بازی و ظاهر هدیه رایگانش و ... رو ترول میکنید؟:-/

جدا ازین بحث بچه گونه، فرض کنین یکی بخواد اینو تو بازار سیاهی جایی بفروشه قیمت به کجاها می رسه.:دی من اگه پولشو داشتم حاضر بودم تا بالای 3000 دلار بدم.:دی

page4

کاشکی میتونستید این بچه بازی ها رو کنار بزارید و درست با هم صحبت کنیم . کسی گفت اینجا طراحیه PS4 خوبه ؟ توی پست من نشونم بده کجا گفتم طراحی PS4 خوب و قشنگه؟
من خودم طراحی PS3 Fat و بعد از اون X360 Slim رو خیلی بیشتر از این 2 تا قبول دارم . درجواب اون کسی که گفت 90 درجه اس من گفتم کجاش 90 درجه اس.
خیلی خوبه قبل از اینکه جواب Reply کنی فکر کنی و ببینی من چی گفتم
آفرین.
شما این جمله رو گفتی :
"مکعب رو برداشته کرده کنسول بعد طراحیش هم شده نوین و مدرن و اینا ."
اونوقت انتظار داری جوابتو ندم؟

12320226603281306930.jpg

تا جایی که من اطلاع دارم این تاپیک مربوط به ایکس باکس هست نه سونی:-"

پ.ن:شما اگه از شکل تی تاپی خوشتان نمیاد خوب Ps4 نخرید:d

پ.ن2:اتفاقا خوب شد این شکلی شد شکل مستطیل دیگه خیلی تکراری شده بود:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or