Xbox One دو برابر Xbox 360 پیش فروش داشته است.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در مصاحبه با GamesIndustry در مراسم X13 در تورنتو,مدیر بازاریابی XBOX
در کانادا یعنی Craig Flannagan درباره پیش فروش XBOX ONE صحبت های انجام داد:

"من برای لانچ XBOX 360 اینجا بودم,برای لانچ KINECT هم اینجا بودم پس می توانم بگویم لانچ
XBOX ONE بزرگترین لانچی هست که ما تا بحال داشته ایم"او ادامه داد:این بهترین سخت افزاری
هست که تولید کرده ایم ,بهترین پیش فروشی هست که تا کنون داشته ایم.پیش فروش
XBOX ONE دو برابر XBOX 360 بوده است."

http://www.gamesindustry.biz/articles/2013-11-06-xbox-one-will-last-conservatively-10-years-says-microsoft
Xbox One pre-orders over 2-to-1 higher than Xbox 360 pre-orders - NeoGAF

دوستانی که بعد از دیدن این خبر Epic Fail شدن ، لطفا روی موضوع تاپیک بمونید و با ترول کردن اون رو منحرف نکنید

=====================

فکر کنم 360 حدود 1 میلیون پیش فروش داشته که دو برابرش میشه 2 میلیون و XBOX ONE پیش فروشش از 1/5 میلیون PS4 که سونی با کلی تبلیغ و ارزون فروشی و عرضه به 700 نقطه دنیا و هایپ و...به دست اورده بود بیشتر شده

تازه XBOX ONE تنها در 12 کشور پیش فروش شده

خوب بلاخره مشخص شد که XBOX ONE فروش بیشتری داشته نسبت به PS4 و همه ی ما Epix Fail شدیم! :(

این سونی مسخره چرا باید ارزون فروشی کنه؟ واقعا به شعور من مشتری داره توهین میکنه! باید بیشتر از من پول بگیره!

من خودم الان طرفدار 360 هستم و قدرت کینکت و بی نظیر بودن انحصاری های 360 رو هم کامل درک کردم ولی بیشتر منظور من ساپورت نکردن مایکروسافت از 360 هست که با اومدن XBONE به کل کنسول قدیمیش رو گذاشت کنار. به نظر شما سونی هم با PS3 این کار رو کرد؟

نه سونی کماکان داره حمایت میکنه.اما مایکرو هم اونقدر ها که میگید رها نکرده X360 رو.

لینک این تاپیک رو تو اینترنت پخش کنید تا اونایی که Xbox One رو پیش خرید کردن بیان جواب پس بدن به چه حقی این عمل قبیح رو انجام دادن. آخه مگه میشه کسی بره این قوطی گنده و بی مصرف رو پیش خرید کنه؟

مطمن باشید اگر 1بیشتر 4 پیش فروش داشته باش مایکر تو بوق کرنا میکرد مگفت ما 2میلیون فروختیم پس صد درصد کمتر4 پیش فروش داشته وگرنه میگفت 2میلیون
ودلیل دیکه که واضح امار فروش اعلام نمکنه این که کنر4 فروخته

نکته جالب این تاپیک اینجاست که اگر می گفت کمتر از 360 پیش فروش کرده الان صفحه 12 بودیم و 90 درصد پستها هم سونی هم فنها داده بودن ولی الان از فاصله 37 کیلومتری این تاپیک هم رد نمی شن :d

مطمن باشید اگر 1بیشتر 4 پیش فروش داشته باش مایکر تو بوق کرنا میکرد مگفت ما 2میلیون فروختیم پس صد درصد کمتر4 پیش فروش داشته وگرنه میگفت 2میلیون
ودلیل دیکه که واضح امار فروش اعلام نمکنه این که کنر4 فروخته

تو چرا خیال می کنی همه شرکتها باید سیاستهای سونی رو دنبال کنن..

دوستانی که بعد از دیدن این خبر Epic Fail شدن ، لطفا روی موضوع تاپیک بمونید و با ترول کردن اون رو منحرف نکنید

=====================

فکر کنم 360 حدود 1 میلیون پیش فروش داشته که دو برابرش میشه 2 میلیون و XBOX ONE پیش فروشش از 1/5 میلیون PS4 که سونی با کلی تبلیغ و ارزون فروشی و عرضه به 700 نقطه دنیا و هایپ و...به دست اورده بود بیشتر شده

تازه XBOX ONE تنها در 12 کشور پیش فروش شده

یعنی کلأ شما مخالف همه شنا می کنی:دی
تا اون جایی که همه می دونیم اخبار پیش فروش Ps4 تو همه جا منتشر شده!و طی همین اخبار هم پیش فروش Ps4 بیشتر بودهl-)

کسی آمار دقیق پیش فروش 360 رو داره؟ اصلا ببینیم اون چند تا فروخته در 2 ضرب کنی پیش فروش وان هم در میاد اما تا اونجایی که من یادم میاد پیش فروش 360 خیلی دندونگیر نبود بعد از لانچ بود که خودشو بالا کشید. شایدم من اشتباه میکنم

ویرایش: یه آمار از ویکی گرفتم
The Xbox 360 began production only 69 days before launch,[SUP][30][/SUP][SUP][31][/SUP] and Microsoft was not able to supply enough systems to meet initial consumer demand in Europe or North America, selling out completely upon release in all regions except in Japan.[SUP][32][/SUP][SUP][33][/SUP][SUP][34][/SUP][SUP][35][/SUP] Forty thousand units were offered for sale on auction site eBay during the initial week of release, 10% of the total supply.[SUP][36][/SUP] By year's end, Microsoft had shipped 1.5 million units, including 900,000 in North America, 500,000 in Europe, and 100,000 in Japan

میگه تولید 360 فقط 69 روز قبل از لانچ شروع شد و کلا همش فروش رفت حدود 40000 تا توی ای بی و اینا فروختنو تا آخر سال 1.5 میلیون فروش رفت

دقت کنید بعد از یک سال به 1.5 رسیدن. PS4 هنوز لانچ نشده 1.5 رو رد کرده

اگر آمار درست باشه و من هم جایی اشتباه نکرده باشم پیش فروش وان زیر صد هزار تاست ( اگه کسی اطلاعات بهتری داره خوشحال میشم منو از اشتباه در بیاره خودم خیلی به این آمار شک دارم)

http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360

آخرین ویرایش:
این قوطی گنده
حقیقتا درست گفتی با اون قیافه زشتش و اندازه ترول پیکرش چیزی به جز این نمیشه بهش گفت
اینم از مهندسی داخلش:))
d09d768198b8a6231.jpg
محمد من باهات شوخی دارم ناراحت نشی یه وقت:d

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or