Xbox One دو برابر Xbox 360 پیش فروش داشته است.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در مصاحبه با GamesIndustry در مراسم X13 در تورنتو,مدیر بازاریابی XBOX
در کانادا یعنی Craig Flannagan درباره پیش فروش XBOX ONE صحبت های انجام داد:

"من برای لانچ XBOX 360 اینجا بودم,برای لانچ KINECT هم اینجا بودم پس می توانم بگویم لانچ
XBOX ONE بزرگترین لانچی هست که ما تا بحال داشته ایم"او ادامه داد:این بهترین سخت افزاری
هست که تولید کرده ایم ,بهترین پیش فروشی هست که تا کنون داشته ایم.پیش فروش
XBOX ONE دو برابر XBOX 360 بوده است."

http://www.gamesindustry.biz/articles/2013-11-06-xbox-one-will-last-conservatively-10-years-says-microsoft
Xbox One pre-orders over 2-to-1 higher than Xbox 360 pre-orders - NeoGAF

این منبع جزئیات بیشتری از مصاحبه داره:
Xbox One to “start ahead” of PS4, will last “conservatively a decade,” says Microsoft | VG247
شرکت مایکروسافت انتظار دارد که کنسول نسل هشتم خود یعنی Xbox One، کار خود را در زمینه ارائه تجربه ای که برای آن در نظر گرفته شده در مقایسه با PS4 سریعتر آغاز کند.
کلی هم از مدرن و پیشرفته بودن Xbox One تعریف و تمجید شده!
---------

اونایی که پیش خریدشونو کنسل کردن رو هم حساب کردن یا نه؟:دی

اوه اوه ماکان کجایی بیا با تو کار دارن..:d

خدای این پیش فروش فوقالعاده هست مخصوصا که پیش فروش 360 هم واقعا یکی از بزگترین پیش فروش ها بود حالا دوبرابرش غیر قابل تصوره..!

من نمیدونم ما باید به چیه وان دل مونو خوش کنیم .
_قیمتش گرون تره
_اندازش بزرگتره
_وزنش سنگین تره
_اداپتورش بیرونه
_سیستمش ضعیف تره
_به زور کینکتو میدن
_انحصاری هاشم به درد نخوره

من نمیدونم ما باید به چیه وان دل مونو خوش کنیم .
_قیمتش گرون تره
_اندازش بزرگتره
_وزنش سنگین تره
_اداپتورش بیرونه
_سیستمش ضعیف تره
_به زور کینکتو میدن
_انحصاری هاشم به درد نخوره

- باتری قلمی میخوره
- حتما باید افقی باشه
- به زور 1080p میده
- دفعه اوله بلوری سوار شده روش ... ممکنه پس بزنه پیوندو ...

دوستانی که بعد از دیدن این خبر Epic Fail شدن ، لطفا روی موضوع تاپیک بمونید و با ترول کردن اون رو منحرف نکنید

=====================

فکر کنم 360 حدود 1 میلیون پیش فروش داشته که دو برابرش میشه 2 میلیون و XBOX ONE پیش فروشش از 1/5 میلیون PS4 که سونی با کلی تبلیغ و ارزون فروشی و عرضه به 700 نقطه دنیا و هایپ و...به دست اورده بود بیشتر شده

تازه XBOX ONE تنها در 12 کشور پیش فروش شده

دوستانی که بعد از دیدن این خبر Epic Fail شدن ، لطفا روی موضوع تاپیک بمونید و با ترول کردن اون رو منحرف نکنید

=====================

فکر کنم 360 حدود 1 میلیون پیش فروش داشته که دو برابرش میشه 2 میلیون و XBOX ONE پیش فروشش از 1/5 میلیون PS4 که سونی با کلی تبلیغ و ارزون فروشی و عرضه به 700 نقطه دنیا و هایپ و...به دست اورده بود بیشتر شده

اگه مسئولین مایکروسافت هم مثل تو فکر میکردن تا الان تو همین بازی سنتر 6 تا تاپیک در موردش بود :)

=====================

82401168919953107024.jpg

خیلی دوست دارم بدونم اونایی تونستن از PS4 بگذرن و XBONE رو پیش خرید کنن چجوری تونستن چشمشون رو روی ویژگی های برتر و انحصاری های بیشتر PS4 ببندن؟
360 که این همه طرفدار داشت الان مایکروسافت ولش کرده طرفدارای XBONE به چیه مایکروسافت دل خوش کردن؟
الان سونی هنوز هم داره برای PS3 انحصاری میده ولی مایکرو؟؟؟؟؟؟؟

خیلی دوست دارم بدونم اونایی تونستن از PS4 بگذرن و XBONE رو پیش خرید کنن چجوری تونستن چشمشون رو روی ویژگی های برتر و انحصاری های بیشتر PS4 ببندن؟
360 که این همه طرفدار داشت الان مایکروسافت ولش کرده طرفدارای XBONE به چیه مایکروسافت دل خوش کردن؟
خیلی راحته تو باید قاضی میشدی:d به همون دلیلی که ps4اینا gears of war forza pgr fable titanfall ryse aw qb اژدهایی به نام haloو سنسور حرکتی بینظیر kinectنداره و در آینده انحصاریهای بیشتری که xoneدارها ازش نخواهند گذشت

یکی مثل من انتخاب اولم XO هستش و علتش سیستم بسیار قوی آنلاینشه و همچنین دستش! بعدا هم PS4 رو میخرم واسه انحصاری هاش.به هر حال XBox طرفدار های خاص خودشو داره که به هیچ وجه ترکش نمیکنند.ضمنا انحصاری های XO هم به نظر میرسه عالی خواهند بود و نسل بعد مایکرو روی انحصاری ها برنامه ریزی خاصی کرده.

خیلی راحته تو باید قاضی میشدی:d به همون دلیلی که ps4اینا gears of war forza pgr fable titanfall ryse aw qb اژدهایی به نام haloو سنسور حرکتی بینظیر kinectنداره و در آینده انحصاریهای بیشتری که xoneدارها ازش نخواهند گذشت

یکی مثل من انتخاب اولم XO هستش و علتش سیستم بسیار قوی آنلاینشه و همچنین دستش! بعدا هم PS4 رو میخرم واسه انحصاری هاش.به هر حال XBox طرفدار های خاص خودشو داره که به هیچ وجه ترکش نمیکنند.ضمنا انحصاری های XO هم به نظر میرسه عالی خواهند بود و نسل بعد مایکرو روی انحصاری ها برنامه ریزی خاصی کرده.
من خودم الان طرفدار 360 هستم و قدرت کینکت و بی نظیر بودن انحصاری های 360 رو هم کامل درک کردم ولی بیشتر منظور من ساپورت نکردن مایکروسافت از 360 هست که با اومدن XBONE به کل کنسول قدیمیش رو گذاشت کنار. به نظر شما سونی هم با PS3 این کار رو کرد؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or