Xbox One در ژاپن هم عرضه خواهد شد

HosseinBrusli

کاربر سایت
Xbox_One_Logo-600x170.jpg

ژاپن کشوری است که مردم وفاداری خاصی نسبت به کنسول های Nintendo و PlayStation از خود نشان میدهند و با وجود فروش کم X360 در ژاپن و طول عمر کوتاه این دستگاه ، XBOX ONE در ژاپن نیز شیپ خواهد شد .

به گزارش بازی سنتر و به نقل از VG247 آقای Don Mattrick طی گفت و گویی اعلام کرده :
" ما به ژاپن تعهد داریم ، ما همچنان برای شرکایمان ( کنسول ) میسازیم و ما همچنان به ساختن ( تولیدات خود ) برای فضای آن ژاپن ادامه میدهیم . ما فکر میکنیم ژاپن بازار مهمی است و برای همین سرمایه گذاری و ساخت و ساز رو در طول این سال ها ادامه دادیم "

زمان شیپ کنسول به ژاپن اعلام نشده .

منبع

کلا ماکرو می خواد تو بازار ژاپن موفق بشه حتما باید رنگ سیاه کنسول رو به سفید تغییر بده و مخصوص جاپنی ها بفرسته. اون "X" اول هم باید تغییر کنه چون این دوتا دردسر ساز هستند :d

دادا اينقد گير نده بزار حال كنيم ديگه!

من با کیفور شدن شما کار ندارم! وقتی داری یک قسمت از یه مصاحبه رو که یکی دیگه انجام داده و ارزش خبری پیدا کرده رو ترجمه میکنی میزاری رو سایت چه معنی میده بنویسی به گزارش بازیسنتر؟ این کار مصداق دروغ پراکنی در دنیای مجازیه. مسخرس. بی معنیه!

خوب میخواست عرضه نشه ؟ یعنی نیاز به تایید داشت ؟

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان این بخش رو دیگه انقدر کشش ندین یک نفر گفت دیگه تمام .
=)) یعنی این خبر رو خودت رفتی با طرف مصاحبه کردی؟

حالا چه مصاحبه در مصاحبه ای شده .:d

کلا ماکرو می خواد تو بازار ژاپن موفق بشه حتما باید رنگ سیاه کنسول رو به سفید تغییر بده و مخصوص جاپنی ها بفرسته. اون "X" اول هم باید تغییر کنه چون این دوتا دردسر ساز هستند :d

چرا X رو باید ور دارن؟ :دی
==========================
فوقش اینه که 100 تا کنسول می برن، 10 تاش رو میفروشن و 90 تاش هم که از ایران سر در میاره آخرش. حالا چه فرقی می کنه :دی

نکته فنی قضیه واسه ما اینه که اگه نسل بعد هم Region Lock داشت به هیچ وجه کنسول NTSC/J نخرید چون احتمالا بعد از 2 سال دیگه هیچ بازی واسش عرضه نمیشه :دی

چرا X رو باید ور دارن؟ :دی
==========================
فوقش اینه که 100 تا کنسول می برن، 10 تاش رو میفروشن و 90 تاش هم که از ایران سر در میاره آخرش. حالا چه فرقی می کنه :دی

X تو ژاپن کلمه مرگ هست. اینو خود ماکروسافت چند سال پیش گفته بود که وقتی میخواستن برن تو بازار ژاپن و Xbox رو معرفی کنن به دوتا چیزش گیر دادن رنگش که سیاه هست و اونم معنی خوبی نمیده و X اولش :d

این به گزارش... چیز طبیعیه عجیب ایراد میگیرین تو خیلی از خبرگزاری های بزرگ کشور هم همچین عباراتی دیده میشه
به گزارش x به نقل Y یعنی رسانه یا حالا هرچی x داره از قول رسانه یا حالا هرچی y یک خبری رو اعلام میکنه
تو خیلی از اخبار سیاسی هم این عبارت «به نقل...» رو میارن تا مسئولیتشون نسبت به احتمال کذب بودن خبر برطرف بشه
کلا چیز عادی هست
گزارش دادن هم یعنی اطلاع دادن دیگه یعنی ایشون داره از VG نقل میکنه یک همچین چیزی رو و اطلاع میده که VG همچین چیزی گفته

X تو ژاپن کلمه مرگ هست. اینو خود ماکروسافت چند سال پیش گفته بود که وقتی میخواستن برن تو بازار ژاپن و Xbox رو معرفی کنن به دوتا چیزش گیر دادن رنگش که سیاه هست و اونم معنی خوبی نمیده و X اولش :d
برایps4هم می گفتن 4 به زبون اون ها یعنی مرگ:d و گفتن شده اسمشorbis سونی که ژاپنی هست این کار رو نکرد بعد مایکرو بیاد بر داره

این به گزارش... چیز طبیعیه عجیب ایراد میگیرین تو خیلی از خبرگزاری های بزرگ کشور هم همچین عباراتی دیده میشه
به گزارش x به نقل Y یعنی رسانه یا حالا هرچی x داره از قول رسانه یا حالا هرچی y یک خبری رو اعلام میکنه
تو خیلی از اخبار سیاسی هم این عبارت «به نقل...» رو میارن تا مسئولیتشون نسبت به احتمال کذب بودن خبر برطرف بشه
کلا چیز عادی هست
گزارش دادن هم یعنی اطلاع دادن دیگه یعنی ایشون داره از VG نقل میکنه یک همچین چیزی رو و اطلاع میده که VG همچین چیزی گفته
والا ما تا جایی که دیدیم و میدونیم, اگه همین تلویزیون ایران بخواد یه خبر رو مثلا از B.B.پیک یا رویترز نقل قول کنه میگه: به گزارش شبکه بی.بی.پیک (یا هر چی)...

والا ما تا جایی که دیدیم و میدونیم, اگه همین تلویزیون ایران بخواد یه خبر رو مثلا از B.B.پیک یا رویترز نقل قول کنه میگه: به گزارش شبکه بی.بی.پیک (یا هر چی)...

حالا من دقیقا نمیدونم رسانه های تصویری روال چجوریه و خیلی هم دنبال نمیکنم ولی تو رسانه نوشتاری یک چیز متداول هست
مثلا تابناک تو یک خبری همین اواخر میگه
به گزارش «تابناک» به نقل از شبکه خبری «اسکای نیوز»...
یا الف میگه
به گزارش الف به نقل از دفتر...
به گزارش الف به نقل از پایگاه اطلاع رسانی...
درکل چیز خیلی عادی و متداولی هست و عجیبه برام بعضی واکنش ها

سیاوشم چیز یادت داده ها!:|

وقتی یه خبر رو ترجمه میکنی میزاری یعنی چی اول مینویسی به گزارش بازیسنتر؟ مگه تو داری گزارش میکنی؟ زمانی که تو یه سری اطلاعات خام رو جمع آوری کنی و از مجموع انها به یک نتیجه برسی حق داری بنویسی به گزارش بازیسنتر و به نقل از فلان جا! اینی که الان داری تو تردها مینویسی هم مسخره هست و هم سوژه خنده!

اولا این کار و من اولین بار تو فروم انجام دادم . :d سیاوش هم از من یادت گرفته .
دوم اینکه خود vg از cvg مطلب ونوشته !!! یعنی اصلا ازخبر صحت خبر مطمئن نبوده که اوده گفته به نقل از CVG . من هم وقتی میبینم VG مطمئن نیست میگم : به گزارش بازی سنتر وبه نقل از VG ! فک کنم شما اصلا از رسم و رسومات خبری اطلاعن داری ! جوابت و تو نقل و قول پایین مرتضی داده . کلا این یه فرهنگ تو خبررسانیه که حالا ملت تو ایران رعایت نمیکنن !

تو خیلی ازسایت های ایرانی گیم که اصلا منبع نمیذارن !!!!! اینجا ما منبع و میزنیم ، اما اینکه از کی نقل شده رو رعایت نمیکنیم که بهتره فرهنگش جا بیافته . هر کی هم عشقش میکشه بذار بخنده ، بذار 2 روز دنیا شاد باشه . به جایی برنمیخوره :)

کلا چیز عادی هست

آقای Cloud Strife
حالا اگه همینو به مدیری که این کارو شروع کرد میگفتین عمراً اینجا بودین. ول کنین باو.

کاملا راست میگی :d فک کنم فردا و پس فردا هم باید بره به VG گیر بده که چرا اومدی زدی به نقل از CVG !!!!

- - -ویرایش - - -

برایps4هم می گفتن 4 به زبون اون ها یعنی مرگ:d و گفتن شده اسمشorbis سونی که ژاپنی هست این کار رو نکرد بعد مایکرو بیاد بر داره

فک کنم اینی که میگی 8 بود ! :d البته یه جا هم خونده بودم که عدد 4 نحسه تو ژاپن . مثلا هیچ بیمارستانی طبقه 4 نداره :)) هیچ اتاقی در شماره 4نداره :)) کلا اینا خیلی خرافاتی هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or