Xbox One در هنگام انتشار به اندازه 2 الی 3 برابر PS4 فروش می‌کند

19Rodar

کاربر سایت
ps4xboxone.jpg

تحلیل گر شرکت Robert W. Baird آقای Colin Sebastian گفته است که به نظر می رسد Xbox One قطار میزان فروش را در فروشگاه ها میراند

هم چنین او به این نکته نیز اشاره کرده است که بازگشت از سیاست بازی های دست دوم باعث به وجود آمدن شگفتی هایی شده است.

هر چند که Xbox One سر خط خبر های E3 را از دست داد اما با انصراف از سیاست های قبلی خود توانست دوباره فدرت خود را به دست آورد.هم چنین آخرین خبر ها از فروشگاه ها خبر از احتمال فروش 2 الی 3 برابری این کنسول نسبت به کنسول رقیب یعنی PS4 در روز لانچ دارد

در آخر او نیز همانند بقیه کارشناسان از کمبود منابع در روز لانچ خبر داد و گفت نینتندو با این وضعیت باید به فکر کاهش قیمت باشد.

منبع

توجه:این خبر چند روز پیش توسط دوستمون
kam110 تاپیکش زده شد که گویا تنها عنوان خبر به درستی ترجمه نشده بود که همین باعث شد تاپیک قفل شود.الان عنوان خبر را از خود بازی سنتر برگرفته و مجدد تاپیک زده شد.

--------------------------------------

کیوان ، عضو تحریریه بازی سنتر هم این خبر رو ترجمه کرده و به قرار زیر است:

کارشناسی: Xbox One در هنگام انتشار به اندازه 2 الی 3 برابر PS4 فروش می‌کند

files_news_ps4xboxone[5b26caab2e2d043a020a650b0a348a29].jpg

Robert W. Baird به همراه یکی از کارشناسان به نام Colin Sebastian در آخرین پیشنهاد سرمایه‌گذاری خود اعلام کرده‌اند که به نظر می‌رسد کنسول Xbox One از نظر فروش تا کنون بهتر از PS4 عمل کرده است.
آن‌ها در این گفتگو در مورد وضعیت مالی شرکت‌هایی نظیر Take-Two، Activision و EA هم صحبت کردند. Sebastian اذعان داشت که مایکروسافت با برداشتن DRM کاری کرد که باعث شگفتی زیادی شد. وی تصریح کرد: "جدا از دست دادن فرصت E3، به نظر می‌رسد که مایکروسافت با کنسول Xbox One در حال سبقت از رقیب خود است. زمانی این اتفاق مشهود شد که مایکروسافت قانون بازی‌های دسته دوم و آنلاین بودن دائمی کنسول‌ خود را برداشت و به عبارتی دیگر در سیاست‌های خود تجدید نظر کرد. از آن مهم‌تر بر اساس تحقیقات ما به نظر می‌رسد که Xbox One در زمان لانچ می‌تواند 2 الی 3 برابر PS4 فروش کند."
کارشناسان معتقد هستند که زمان عرضه بین Xbox One و PS4 کوتاه است و همینطور آن‌ها در بیانیه‌ای اعلام کردند که مایکروسافت در حال گفتگو با یک سری از همکاران خود در ارتباط با اختلاف قیمت 100 دلاری بین کنسول Xbox One و PS4 است. همین‌طور در ادامه Sebastian این موضوع را متذکر شد که اگر نینتندو می‌خواهد در این رقابت باقی بماند باید قیمت Wii U را کاهش دهد زیرا سرنوشت این کنسول به برنامه‌ی نینتندو در سال آینده بستگی دارد."

آخرین ویرایش:
خوب شد آخرش توضیح دادی چرا این تاپیکو زدی وگرنه داشتم به حافظم شک میکردم

آرهههههه آرهههههه حتما 10-20 برابر هم میتونه فروش کنه اینکه چیزی نیست

خوب شد آخرش توضیح دادی چرا این تاپیکو زدی وگرنه داشتم به حافظم شک میکردم

آرهههههه آرهههههه حتما 10-20 برابر هم میتونه فروش کنه اینکه چیزی نیست

این اون تاپیکی هست که زده شد اما قفل شد!!
http://forum.bazicenter.com/thread79804/page3/
من واقعا کلی تعجب کردم چرا تاپیک قفل شده و اشکال خاصی تو ترجمه هم نبود اما ناظم سایت تشخیص داد که ترجمه خبر مشکل دارد که الان تو بازی سنتر هم می بینیم که خبر با همان عنوان و متن ترجمه شده و همین واسم انگیزه شد که دوباره این تاپیک زده بشه.

تا حدود بسیار زیادی متاسفانه جو بازی سنتر یک جانبه شده و این انتقاد من به سایت هست و امیدوارم این موضوع برطرف شود.

گفته که دو تا سه برابر شیپ میشه نه اینکه فروش کنه !
اینجوری میشه مثلا :

:دی

دوست عزیز،اخبار بازی سنتر هم این خبر رو با همین متن درج کرده.حتی سایتهای معتبر ایرانی دیگر هم این خبر رو با عناوین مشابه درج کردند.

موضوع اینه که ترجمه این خبر یه کم خاص هست و تقریباً همه دوستان برداشت اشتباهی ازش داشتن. :دی
خبر در مورد این نیست که مثلاً PS4 و X1 هر دو 5 میلیون کنسول وارد بازار میکنن و PS4 فقط 2 میلیون میفروشه و X1 هم 5 میلیون میفروشه و پرفروش تر میشه و PS4 ها هم خاک میخورن ! :دی
خبر مربوط به تعداد کنسول های Ship شده هست. یعنی منظور اینه که مایکروسافت میتونه تعداد بیشتری کنسول وارد بازار کنه و احتمال داره 2،3 برابر PS4 به بازار وارد کنه. وگرنه اکثر کنسول ها در زمان عرضه به فروش میرسن (حتی خیلی از کنسول هایی که بعدها تبدیل شدن به شکست خورده های نسل) و چیزی ازشون باقی نمیمونه که حالا X1 بخواد 2،3 برابر PS4 فروش داشته باشه و PS4 ها رو دست فروشنده ها باقی بمونن !
توی خود خبر هم گفته : The analyst expects both PS4 and Xbox One to have launch shortages
یعنی انتظار دارن که هم PS4 و هم X1 در زمان عرضه با کمبود مواجه بشن و تقاضا بیشتر از عرضه باشه. حالا این وسط به گفته این تحلیل گرها ، مایکروسافت به دلایلی میتونه کنسول های بیشتری تولید کنه (مثلاً کارخونه های بیشتری در اختیار داره یا سرعت تولید X1 بیشتر هست و ...) و سونی نمیتونه در اون حد PS4 تولید کنه. برای همین در روز عرضه تعداد بیشتری X1 نسبت به PS4 وارد بازار میشه و فروش میره. همه PS4 هایی که وارد بازار میشن هم به فروش میرن و در آخر ، هم PS4 و هم X1 در زمان عرضه نایاب میشن و ملت مشتاق باید صبر کنن برای نوبت های بعدی عرضه کنسول ! :دی

موضوع اینه که ترجمه این خبر یه کم خاص هست و تقریباً همه دوستان برداشت اشتباهی ازش داشتن. :دی
خبر در مورد این نیست که مثلاً PS4 و X1 هر دو 5 میلیون کنسول وارد بازار میکنن و PS4 فقط 2 میلیون میفروشه و X1 هم 5 میلیون میفروشه و پرفروش تر میشه و PS4 ها هم خاک میخورن ! :دی
خبر مربوط به تعداد کنسول های Ship شده هست. یعنی منظور اینه که مایکروسافت میتونه تعداد بیشتری کنسول وارد بازار کنه و احتمال داره 2،3 برابر PS4 به بازار وارد کنه. وگرنه اکثر کنسول ها در زمان عرضه به فروش میرسن (حتی خیلی از کنسول هایی که بعدها تبدیل شدن به شکست خورده های نسل) و چیزی ازشون باقی نمیمونه که حالا X1 بخواد 2،3 برابر PS4 فروش داشته باشه و PS4 ها رو دست فروشنده ها باقی بمونن !
توی خود خبر هم گفته : The analyst expects both PS4 and Xbox One to have launch shortages
یعنی انتظار دارن که هم PS4 و هم X1 در زمان عرضه با کمبود مواجه بشن و تقاضا بیشتر از عرضه باشه. حالا این وسط به گفته این تحلیل گرها ، مایکروسافت به دلایلی میتونه کنسول های بیشتری تولید کنه (مثلاً کارخونه های بیشتری در اختیار داره یا سرعت تولید X1 بیشتر هست و ...) و سونی نمیتونه در اون حد PS4 تولید کنه. برای همین در روز عرضه تعداد بیشتری X1 نسبت به PS4 وارد بازار میشه و فروش میره. همه PS4 هایی که وارد بازار میشن هم به فروش میرن و در آخر ، هم PS4 و هم X1 در زمان عرضه نایاب میشن و ملت مشتاق باید صبر کنن برای نوبت های بعدی عرضه کنسول ! :دی

مرسی که خبر رو بیشتر جا انداختی:) ولی خب وقتی تعداد بیشتری شیپ بشه قاعدتا فروش هم بیشتر میشه و تعداد کسایی که کنسول رو دارند هم بیشتر:d حالا من این وسط نفهمیدم چرا تاپیک اولی که دوستمون کامیار زده بود قفل شد؟؟!!! الان هم بازی سنتر هم سایتهای دیگر ایرانی این خبر رو به همین صورت ترجمه کردند و واقعا ترجمش درسته.آیا فن بازی این وسط صورت نمیگیره؟آیا من به خاطر همین انتقاد ساده بن نمیشم؟! خب احتمالش هست و وقتی دیدید من بن شدم بدونید داره به فن های ایکس باکس تو بازی سنتر جفا میشه.

من فکر میکنم دقیقا برعکس می شه پلی 4 2یا3 برابر فروش خواهد کرد. زمان همه چی رو مشخص می کنه ولی اصلا فکشم نمی کنم که که اکس وان بتونه حتی بیشتر فروش کنه چه برسه به چند برابر

خب شما هم که منظورو میدونی مثل ماها ، بجای اینکه خودتونو خسته کنید و طومار بنویسید عنوانو یه شیپ با یه متن کوچک اضافه کنید بهش تا دوستان هم بخاطر اشتباه خبرگذار اشتباها ناراحت نشن .

اگه خوشتون نمیاد توضیحم ندید . خبری که با توضیحات تکمیل شه اسمش خبر نیست .

من فکر میکنم دقیقا برعکس می شه پلی 4 2یا3 برابر فروش خواهد کرد. زمان همه چی رو مشخص می کنه ولی اصلا فکشم نمی کنم که که اکس وان بتونه حتی بیشتر فروش کنه چه برسه به چند برابر

من معتقدم که فروش ها تقریبا برابر میشه و اگر هم فروش ایکس باکس بیشتر بشه تنها به خاطر این میشه که افرادی هم که اصولا گیمر نیستند میرن ایکس باکس وان میخرن واسه همون سیاست All in one ایکس باکس.

ولی به شدت از امثال شما خوشم میاد که با اینکه نظر مخالف دارند ولی نه ترول میکنند و نه مسخره بازی به خرج میدن.خیلی منطقی و محترمانه نظرشون رو میگن.مرسی

- - -ویرایش - - -

خب شما هم که منظورو میدونی مثل ماها ، بجای اینکه خودتونو خسته کنید و طومار بنویسید عنوانو یه شیپ با یه متن کوچک اضافه کنید بهش تا دوستان هم بخاطر اشتباه خبرگذار اشتباها ناراحت نشن .

اگه خوشتون نمیاد توضیحم ندید . خبری که با توضیحات تکمیل شه اسمش خبر نیست .

آخه دوست عزیز،حقیقت اینه که عنوان خبر درست ترجمه شده توضیحات بیشتر در داخل متن خبر هست که خبر رو بیشتر جا میندازه:)

من معتقدم که فروش ها تقریبا برابر میشه و اگر هم فروش ایکس باکس بیشتر بشه تنها به خاطر این میشه که افرادی هم که اصولا گیمر نیستند میرن ایکس باکس وان میخرن واسه همون سیاست All in one ایکس باکس.

ولی به شدت از امثال شما خوشم میاد که با اینکه نظر مخالف دارند ولی نه ترول میکنند و نه مسخره بازی به خرج میدن.خیلی منطقی و محترمانه نظرشون رو میگن.مرسی

- - -ویرایش - - -

آخه دوست عزیز،حقیقت اینه که عنوان خبر درست ترجمه شده توضیحات بیشتر در داخل متن خبر هست که خبر رو بیشتر جا میندازه:)

حقیقت اینه : آیا Xbox One در هنگام فروش خواهد درخشید؟ تحلیل گران پاسخ می دهند .

هیچ تحلیلگری نمیتونه اوضاع رو با توجه به سهامی که در یک کمپانی داره دو یا سه برابرو حتی شیپ کنه . چون سونی گفته بود قبل این بازارگرمیا ما به این مشکل غلبه کردیمو به تعدادی که درخواست بشه کامل خواهد رسید .

ایکس باکس کنسول خوبیه ولی انقدر خودشو نباید به درو دیوار بزنه تا غیر مستقیم از پکترو تحلیلگرای دیگه اوضاع سروسمون داده بشه . زیادیشم لوز میکنه .

حقیقت اینه : آیا Xbox One در هنگام فروش خواهد درخشید؟ تحلیل گران پاسخ می دهند .

هیچ تحلیلگری نمیتونه اوضاع رو با توجه به سهامی که در یک کمپانی داره دو یا سه برابرو حتی شیپ کنه . چون سونی گفته بود قبل این بازارگرمیا ما به این مشکل غلبه کردیمو به تعدادی که درخواست بشه کامل خواهد رسید .

ایکس باکس کنسول خوبیه ولی انقدر خودشو نباید به درو دیوار بزنه تا غیر مستقیم از پکترو تحلیلگرای دیگه اوضاع سروسمون داده بشه . زیادیشم لوز میکنه .

به هر حال این خبری هست که اومده و نمیشه که خبر رو تحریف کرد؟! نه عنوان خبر رو میشه تحریف کرد نه متن خبر رو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or