Xbox one حضور 8 نفر را در پارتی چت پشتیبانی میکند

19Rodar

کاربر سایت
microsoft-xbox-one-4842_610x407.jpg

Xbox one ، درسته به مانند PS4 می تواند 8 نفر را در پارتی چت در زمان لانچ ساپورت کند.این موضوع مدتی بود باعث نگرانی شده بود که آیا این امکان در xbox one وجود دارد یا خیر که زمانی که سایت " گیم اینفورمر " از مایکروسافت در مورد این موضوع سوال کرد با این پاسخ مایکروسافت مواجه شد:

در Xbox one هشت نفر می توانند به صورت همزمان در یک پارتی چت حضور داشته باشند.این موضوع در زمان لانچ نیز وجود دارد

یکی از امکاناتی که در Xbox 360 وجود داشت ساپورت 8 نفر همزمان در پارتی چت آنلاین این کنسول بود.چیزی که همواره یک نقطه ضعف برای بخش آنلاین کنسول PS3 حساب میشد که چنین قابلیتی را نداشت.با این حال سونی برای نسل بعد این مشکل را حل کرد و چند مدت پیش اعلام کرد PS4 هشت نفر را در یک پارتی چت ساپورت میکند. حال این موضوع نیز برای Xbox one تایید شد.

XboxOneFriendsFollowers-610.jpg

بدین ترتیب باید دید آیا این نسل سونی می تواند در بخش " Social Services " و " Online Services " در مقابل مایکروسافت خودنمایی کند؟چیزی که در آن مایکروسافت برای نسل فعلی یک گام جلوتر بود.

VG247

آخرین ویرایش:
یعنی یکی از عجیب ترین لحظات زندگی من لحظه ای بود که میرفتم تو پارتی چت و 2000 نفر همزمان میگفتن سلام محمد:دی واقعا نمیفهمی کی به کیه:دی بیشتر از 4 تا فقط مواقعی که تو یه گروهین خوبه اونم تو امثال halo!

بدی ـه پارتی چت اینه که می ری آنلاین می شی دو گروه مختلف در حال انجام دو بازی مختلف بهت اینوایت می دن :دی بعضی وقت ها از بس تو Dilemma گیر کردم دستگاهو خاموش کردم ! :دی

بدی ـه پارتی چت اینه که می ری آنلاین می شی دو گروه مختلف در حال انجام دو بازی مختلف بهت اینوایت می دن :دی بعضی وقت ها از بس تو Dilemma گیر کردم دستگاهو خاموش کردم ! :دی
ميتوني از گزينه appear offline استفاده كني :d
.........................
همين طور كه بقيه گفتن يكي از باحالترين إمكانات لايو همين پارتي چته.يك زماني يكي از دوستام ميگفت حرف درباره بن شدنو بازي كپي نزن كه ماكروسافت صدامون گوش ميكنه:|:d

ميتوني از گزينه appear offline استفاده كني :d
.........................
همين طور كه بقيه گفتن يكي از باحالترين إمكانات لايو همين پارتي چته.يك زماني يكي از دوستام ميگفت حرف درباره بن شدنو بازي كپي نزن كه ماكروسافت صدامون گوش ميكنه:|:d

صذا که نه ولی مسیج با مضامین فُحش بدی بن می کنه البته باید راپورت بدن

دقیقا مخصوصا وقتی دعوا هم میشد بین بچه ها دیگه اون موقع دلم میخواست این پارتی چت بره به جهنم به خاطر اینکه از دو گروه invite میومد بعد آدم هر کدام انتخاب میکرد به یکی بر میخورد منم برای اینکه یه همچین مشکلی پیش نیاد به هر دو وارد میشدم سلام میکردم خداحافظ میرفتم راحت بازی میکردم .

الان این خبر جدید بود؟!!! همین الانم X360 هشت نفر رو ساپورت میکنه دیگه.

نه چیز جدیدی نیست اما این روزا بعد از اینکه اعلام شد PS4 امکان پارتی چت تا 8 نفر رو داره خیلی ها نگران بودند که شاید Xbox one این موضوع توش حذف شده( مراجعه شود به منبع) که این خبر اومد گفت نوچ اینطوری نیست:d در کل لایو بدون پارتی چت اصلا حال نمیده;)

پس هیچی دیگه:| زندگی گیمری بدون آنلاین و پارتی چت تنها به 20 درصد لذت نهایی میرسی!

همون 20 درصد واسه من زیادم هست

- - -ویرایش - - -

پس هیچی دیگه:| زندگی گیمری بدون آنلاین و پارتی چت تنها به 20 درصد لذت نهایی میرسی!

داداش شما یا وقتت خیلی آزاده یا اینکه بازم وقتت خیلی آزاده . یه حالت دیگم هست که نمیگم جاش نیست . خیلی ها مثله من هستن که واقعا وقتشو ندارن با اینکه خیلی هم علاقه دارن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or