XBOX ONE به شما اجازه میدهد “همان طور که میخواهید بازی کنید”

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
ماکروسافت امروز لیستی رو ارسال کرده که به ما نشان میده.چگونه بازی های XBOX ONE دانلود کرد یا به مبادله آن ها پرداخت و یا امکان استفاده بازی ها بر روی کنسول های دیگر
اکثر این اطلاعات از قبل مشخص شده بوند ولی شرکت ماکروسافت با ارائه لیست زیر.تمام اطلاعاتو در یک لیست مرتب جمع کرده است.
Infographic002.png

شما میتوانید بازی های خود را بر روی دیسک تهیه کنید و یا آن ها را به صورت دیجیتالی خریداری و دانلود کنید.بازی هایی که به صورت دانلودی خریداری شده بر روی هر XBOX ONE برای شما در دسترس خواهد بود.( برای پروفایل شما)
شما میتوانید بازی هایی که به صورت دیسک خریده اید را بفروشید,تعویض کنید,هدیه دهید,یا قرض دهید.درست مثل XBOX 360
شما میتوانید یک بازی دیجیتالی را خریده و در زمانی که بازی در حال دانلود است.شروع به انجام بازی کنید
شما میتوانید به صورت آفلاین یا آنلاین بازی کنید
شما میتوانید برنامه های تلوزیونی مورد علاقه خود را چک کنید,با اسکایپ به تلفن پاسخ دهید و یا میتوانید در حالی که در حال انجام یک نبرد در یک بازی هستید برای خودتون تنقلات سفارش دهید.شما میتوانید بازی خود را سریع قطع کنید و به سرعت دوباره آن را شروع کنید
شما میتوانید با پروفایل خود در هر کنسولی Sign in کنید و به اطلاعات پروفایل,بازی ها و علاقه مندی های خودتون دسترسی داشته باشید
با HOME GOLD هر کسی در خانواده شما میتواند از امکانات GOLD استفاده کند.مثل انجام بازی های مولتی یا چت با دوستان و دسترسی به app های مختلف
منبع

اینارو ولش کنیده !! :d
مهم اینه : مایکرو جونم برو سر به بیابون بزن !

اینو بچسبید !! جونم Edge !! :-s

85178192630554362300.jpg

اتفاقا جالبه که سایت edge که قبلا این مقاله رو نوشته بود و ps4 رو کنسولی که برای نسل بعد باید خریده بشه معرفی میکرد یه مقاله جدید نوشته:

PS4 Vs Xbox One: the state of play | Features | Edge Online

نمیدونم چی شده که یه دفعه تصمیم گرفتن همه تخم مرغاشونو تو یه سبد نزارن!

عجب!واسه بازیی که خریدیم همن میتونم تعیین تکلیف کنیم مگر مایکرو منت بزاره و اجازه بده!دموکراسیت تو حلقم!
پس به غیر از قابلیت عجیب پیتزا این ویژگی هارو هم ارائه میده!
حالا این جمله رو درک می کنم: [h=3]مایکروسافت: XOne صد دلار بیشتر از PS4 ارزش دارد[/h]:bighug:
فنای عزیز مایکرو هم برن سونی رو دعا کنن چون اون کلیپ یک دقیه ای تو E3 مایکرو رو به غلط کردن انداخت وگرنه الان سیاستاش 180 درجه تغییر نمی کرد!و مایکرو این اجازه رو نمی داد که واسه مالی که خریدین تصمیم بگیرین!اره.

اتفاقا جالبه که سایت edge که قبلا این مقاله رو نوشته بود و ps4 رو کنسولی که برای نسل بعد باید خریده بشه معرفی میکرد یه مقاله جدید نوشته:

PS4 Vs Xbox One: the state of play | Features | Edge Online

نمیدونم چی شده که یه دفعه تصمیم گرفتن همه تخم مرغاشونو تو یه سبد نزارن!
شروع مقاله خیلی جالبه :دی
After E3, the picture couldn’t be clearer. PS4 is your next console, we declared, but several months and Microsoft u-turns later, the next gen console race looks very different

حالا من کاری به بقیه حرفا ندارم ولی انصافا چندتا استودیو جدید خریده که بهتر میشه :دی فقط زمان لازمه :دی.
فکر کنم اولین بار بود که FF رو ایکس باکس اومد :دی.چندتا دیگه هم بودن الان نصفه شبه ذهنم یاری نمیکنه :دی,یادم اومد برات میفرستمشون :دی.
تا الان 6 نسخه از اسپلینترسل اومده.فقط یه نسخه ازش برا PS3 نیامده,این یعنی چی؟ :دی.یا اینجوری بگم:4 نسخه اولیش روی پلتفورمای سونی اومده,نسخه پنجم نیاومده ولی نسخه 6ام اومده,این یعنی چی؟:دی
تازه هنوز نسخه 5 برا PS3 نیاومده که میگین از انحصاری خارج شده :دی.

یه چیزه جالب :دی :نسخه های قدیمی فقط برای PS3 ریمستر شدن و برا 360 نیاومدن,این یعنی چی؟ :دی انحصاری حساب میشه نه؟ بعد نسخه جدیدش انحصاری PS3 نیست,طبق حرف خودتون اول انحصاری PS3 بودن یعد از انحصار PS در اومدن انحصاری 360 شدن بعدش هم مولتی :دی.پس یکی دیگه از انحصاریای سونی از دستش رفت :دی(اینا همش طبق منطق خودتون درباره انحصاری حساب کردن اسپلینترسله :دی)
این قضیه اسپلینترسل یه جورایی شبیه قضیه MGSه که حالا میگین از همون اولش هم انحصاری نبود که الان بخواد در بیاد:دی,تنها تفاوتشون اینه که MGS قبلا روی پلتفورمای مایکروسافت نبوده,حالا هست ولی اسپلینترسل قبلا روی پلتفورمای سونی بوده و ریمستر نسخه هایه قدیمیش هم انحصاری PS3ه :دی.یه کم رو این دوتا فکر کن ببین حرفات همش جبهه گیری نیست؟ :دی(چون یادم خودت بودی که توی اون تاپیک هی میگفتی MGS اصلا انحصاری سونی حساب نمیشده :دی)

ویچرو دیگه از کجا اوردی؟ :دی

یه انحصاری دیگه که سونی از دست داد L.A Noire بود.

DMC نسخه 1و2 انحصاری PS2,نسخه سوم علاوه بر PS2 یکی دوسال بعد برا PC هم اومد.در هر صورت انحصاری حساب میشه ولی DMC4 به بعد مولتی شد و برا 360 هم اومد.
ببین DMC و Tekken و FF اینا همشون جزو انحصاری های نسل های قبل سونی بودن که با شروع نسل جدید مولتی شدن. من گفتم انحصاری های ترد پارتی این نسلش رو از دست نداد. مثل Heavenly Sword یا MGS4 :دی
(چون یادم خودت بودی که توی اون تاپیک هی میگفتی MGS اصلا انحصاری سونی حساب نمیشده :biggrin1:)
در این مورد دقیقا اشتباه میکنی :دی من جزو کسانی بودم که بار ها تاکید کردم MGS انحصاری سونی بوده و پست هام هنوزم هست :دی برا تاکید حرفم هم میگفتم بازی ای که یه نسخه ـش 7 سال انحصاری بوده رو چجوری میشه گفت انحصاری نبوده؟ :دی
===
در مورد SC هم فقط HD Remaster هاش انحصاری PS3 هست وگرنه کلا از اول مولتی بوده و در مورد نسخه ی 5ـش هم درست میگی هنوز مولتی نشده و نمیشه کنار مس افکت و بایوشاک و... حسابش کرد :دی
Behnam_Yakuza

میگم چی شد قضیه ی gears و AW اینها قرار بود روی PS4 هم بیاد ؟
شما فعلا در پی کشف قدرت های فرا بشری X1 که از درک انسان خارج هست باش :lol:

ببین DMC و Tekken و FF اینا همشون جزو انحصاری های نسل های قبل سونی بودن که با شروع نسل جدید مولتی شدن. من گفتم انحصاری های ترد پارتی این نسلش رو از دست نداد. مثل Heavenly Sword یا MGS4 :biggrin1:
از این موارد که زیاد هست، مثلا L.A Noire اول قرار بود انحصاری PS3 بشه، بعد طی یک فرآیند قرار شد این بازی واسه X360 هم بیاد و به جاش راکستار Agent رو انحصاری بسازه، ولی خب گویا طی یک فرآیند دیگه Agent هم صرفا تبدیل شد به باندل انحصاری GTA V واسه PS3 8-| :دی

آخه این ماکرو چی داره که انقد سنگشو به سینه میزنین؟! اگه سونی نبود به چشمتون کنسول مایکروسافت رو نمیدیدین .. اول گفت فقط برای چن کشور دنیا کارایی داره .. بحث بازی دست دوم و این چیزام جای خودش .. واقعا فکر میکرد که کیه یا چیه که انقدر خودخواهانه داشت برا خودش قوانین وضع میکرد .. آخرشم به چیزخوری افتاد و کوتا اومد .. هیچ جایی برا طرفداری نداره واقعا .. هیچ جایی .. سونی از اول حرفش یکی بود .. گفت ما به فکر گیمریم .. به فکر زنده کردن صنعت بازی هستیم .. رو پلی استیشن آاای که همه قابلیتهای کینکت رو هم داره هیچ مانوری نداد .. دقیقا روو همون چیزایی مانور داد که گیمر میخواد نه سفارش پیتزا تنقلات و صنعت فست فوود! .. کیفیت ساخت و پشتیبانی و تجربه سونی هم که دیگه جایی برا بحث نمیزاره .. ماکرو اومده قید 360 رو زده و همه چیزش رو گذاشته واسه ایکس باکس وان دیگه انقدر انحصاریهای بیشتر رو به رخ نکشید .. حداقل سونی هم با اینکه به اندازه کافی انحصاری داره واسه نسل بعدش اما کنسول حال حاضرش رو فدای آینده نکرده .. درسته که کنسول اونام خوبیهای خودش و نوآوری داره .. اما اصلا نمیشه با سونی مقایسش کرد .. سونی همون چیزیه که تمام گیمبازای دنیا میخوان .. دنیای گیم رو بعد از عرضه پلی استیشن دقیقا همین سونی ساخته .. همه معادلات جدید و کل این صنعت مدیونه سونیه .. ماکرو هم کارش خوبه اما اصلا در حدی نیست تو این بحث که سونی رو به زیر بکشه .. اصلا مال این حرفا نیست

75709396195788802656.jpg

شروع مقاله خیلی جالبه
پایانش جالب تر:دی:
Ascendiant’s Edward Woo, however, is backing Sony’s console. “I think PS4 is still ahead,” he adds. “They had the momentum since early in the year and I believe it is benefiting from Microsoft’s initial confusion with its console. It also helps that they are at a lower price.”

فقط امیدوارم بعد دو سال که از ریلیز کنسول ها گذشت و ماکرو این بازی ها رو ریلیز کرد مثل اخر این نسل نشه که ماها باید TLOU - Beyond - GT6 بازی کنیم و شما هم بی بازی باشید و تنها کمکی که کنسول بهتون میکنه این باشه که روشنش کنید که به گرمایش خونه کمک کنه.
=))

نه نیازی به همچین کاری نداریم. متأسفانه یا خوشبختانه انحصاری‌های مایکروسافت که تو این نسل اومدند (Gears of War 3 و Halo 4) به قدری بخش مولتی پلیر قوی‌ای دارند که فکر کنم تا 4-3 سال دیگه هم بازیش می‌کنیم ;) دیگه نیازی به انحصاری در این نسل نداریم.

اینجور که بوش میاد دیگه این لبه واقعا داره بی اعتبار میشه اون از اون مقاله ی کنسولای برترش اینم از این مقالش به احتمال زیاد ماکرو داره بهشون پول میده:-?

انتظار نداری مجله ای که میاد میگه PS4 کنسول نسل بعدی شما هست و Xbox One مثل تایتانیک غرق میشه و سونی زد مایکروسافت رو نابود کرد و ... یهویی بیاد بگه مایکروسافت میزنه سونی رو میترکونه :دی کم کم دوست من :دی
من هم انتظار نداشتم بیاد بگه مایکرو زده سونی رو ترکونده,اما همچنان PS4 رو جلوتر از X1 می دونن:d

از این موارد که زیاد هست، مثلا L.A Noire اول قرار بود انحصاری PS3 بشه، بعد طی یک فرآیند قرار شد این بازی واسه X360 هم بیاد و به جاش راکستار Agent رو انحصاری بسازه، ولی خب گویا طی یک فرآیند دیگه Agent هم صرفا تبدیل شد به باندل انحصاری GTA V واسه PS3 8-| :دی
در مورد سونی این موارد زیاد نیست :دی حداقل نه به زیادی ماکروسافت :دی من غیر از همین مورد که گفتی چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه :دی
نه نیازی به همچین کاری نداریم. متأسفانه یا خوشبختانه انحصاری‌های مایکروسافت که تو این نسل اومدند (Gears of War 3 و Halo 4) به قدری بخش مولتی پلیر قوی‌ای دارند که فکر کنم تا 4-3 سال دیگه هم بازیش می‌کنیم ;) دیگه نیازی به انحصاری در این نسل نداریم.
این حرفا فقط به این درد میخوره که بذاریشون در کوزه و بس. انگار آسمون سوراخ شده فقط مولتی پلیر این 2 تا بازی افتاده پایین. با این طرز فکر کل نسل رو میشه با مولتی یه فیفا و COD یا BF سر و تهش رو هم آورد. پس مریضن میرن این همه بازی میسازن میدن بیرون؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or