Feb 22, 2021 نوشته ها: 94 دوستان تو این تایپیک میتونید گیمرتگ های خودتون به اشتراک بذارید. بتونیم دوستان بیشتری توی Live پیدا کنیم و از کنسول لذت بیشتری ببریم. Spoiler Make Xbox Live Great Again! Reactions: ShahryR, mostafawarcraf, XBOX.G4m3r و 14 کاربر دیگر بیشتر...
دوستان تو این تایپیک میتونید گیمرتگ های خودتون به اشتراک بذارید. بتونیم دوستان بیشتری توی Live پیدا کنیم و از کنسول لذت بیشتری ببریم. Spoiler Make Xbox Live Great Again!
hadi_gamer کاربر سایت Aug 15, 2022 #91 نوشته شده توسط aha2012: به مد آنلاین این بازی هیچجوره نتونستم وصل بشم.راهنمایی کنید. مرسی بیشتر... منم نتونستم گفتم شاید اگه فرند باشیم بشه اینوایت کرد.باید تست کنیم Reactions: aha2012
نوشته شده توسط aha2012: به مد آنلاین این بازی هیچجوره نتونستم وصل بشم.راهنمایی کنید. مرسی بیشتر... منم نتونستم گفتم شاید اگه فرند باشیم بشه اینوایت کرد.باید تست کنیم
Pooya_moradi کاربر سایت Aug 15, 2022 #92 نوشته شده توسط hadi_gamer: منم نتونستم گفتم شاید اگه فرند باشیم بشه اینوایت کرد.باید تست کنیم بیشتر... میشه کمپینو به صورت افلاین بازی کرد ؟
نوشته شده توسط hadi_gamer: منم نتونستم گفتم شاید اگه فرند باشیم بشه اینوایت کرد.باید تست کنیم بیشتر... میشه کمپینو به صورت افلاین بازی کرد ؟
hadi_gamer کاربر سایت Aug 15, 2022 #93 نوشته شده توسط Pooya_moradi: میشه کمپینو به صورت افلاین بازی کرد ؟ بیشتر... بله دی ان اس باید ست کنی Reactions: aha2012 and Pooya_moradi
aha2012 کاربر سایت Aug 15, 2022 #94 نوشته شده توسط hadi_gamer: منم نتونستم گفتم شاید اگه فرند باشیم بشه اینوایت کرد.باید تست کنیم بیشتر... من هفته پیش با یکی از دوستام تست کردم، متاسفانه نشد.
نوشته شده توسط hadi_gamer: منم نتونستم گفتم شاید اگه فرند باشیم بشه اینوایت کرد.باید تست کنیم بیشتر... من هفته پیش با یکی از دوستام تست کردم، متاسفانه نشد.
hadi_gamer کاربر سایت Aug 16, 2022 #95 نوشته شده توسط aha2012: من هفته پیش با یکی از دوستام تست کردم، متاسفانه نشد. بیشتر... پس وی پی ان میخواد.با وی پی ان حتما میشه Reactions: Pooya_moradi and aha2012
نوشته شده توسط aha2012: من هفته پیش با یکی از دوستام تست کردم، متاسفانه نشد. بیشتر... پس وی پی ان میخواد.با وی پی ان حتما میشه