دیشب وضع افتضاح بود :dسلام به رفقا.شرمنده من چند روزی بود که رفته بودم شهرستان و نبودم. دومین اپریشن هم به لطف اشکان جان و آقا محسن گرفته شد.ممنون
سلام
چلنج جدیدی چیزی نداریم؟!
اکی . موفق . دعات می کنیم . منم تا ۷ ام مشغول خواهم بود .سلام متین جان. شرمنده من سرم شلوغه و از طرفی 20 روز دیگه باید امتحان ارشد بدم واسه همین وقت نکردم چلنجی بگیرم. من تمام چلنج ها و اپریشن های موجود رو گرفتم.(تا 21 روز چلنج ها رو گرفتم:d) اگه برید تو الایت یبینید که جلوش تیک سبز خورده. فقط وقت نداشتم این چلنج ها رو تو تاپیک بنویسم. اگه یکی از دوستان وقت داشتن ممنون میشم همینجا زمان و نوع چلنج رو قرار بدن. متین جان شما هم با بچه ها هماهنگ کن برین بازی کنین منم سرم خلوت شد میام.
ای باباسلام
من دیگه خیلی کم میام کال آف و عملا دیگه نمیام (از یه ۲ هفته ای میشه) . بیشتر هم بخاطر اینه که نمی دونم چرا هر بار میام بعد از ۲۰ دقیقه به نوعی حالت تحول بهم دست میده و سرم گیج میره! و هم اینکه کمپ توش حرف اول رو می زنه و هک (یا از اون دسته هایی که هدف گیری رو خیلی ساده تر میکنه.) . یعنی دیگه رو منو هیچ جوره حساب نکنید و کیک.
الانم دیر نیست :dای بابا
اشکال نداره . یکی دوماه دیگه هممون میریم gow :d
اما متین فکر کنم دیگه داری پیر میشی :d
ببوس بزار کنار
سلام
من دیگه خیلی کم میام کال آف و عملا دیگه نمیام (از یه ۲ هفته ای میشه) . بیشتر هم بخاطر اینه که نمی دونم چرا هر بار میام بعد از ۲۰ دقیقه به نوعی حالت تحول بهم دست میده و سرم گیج میره! و هم اینکه کمپ توش حرف اول رو می زنه و هک (یا از اون دسته هایی که هدف گیری رو خیلی ساده تر میکنه.) . یعنی دیگه رو منو هیچ جوره حساب نکنید و کیک.