دیشب وضع افتضاح بود :dسلام به رفقا.شرمنده من چند روزی بود که رفته بودم شهرستان و نبودم. دومین اپریشن هم به لطف اشکان جان و آقا محسن گرفته شد.ممنون![]()

:d هر یه کیل که میگرفتم به جاش 3 4 بار میمردم 
سلام
چلنج جدیدی چیزی نداریم؟!
متین جان شما هم با بچه ها هماهنگ کن برین بازی کنین منم سرم خلوت شد میام.
اکی . موفق . دعات می کنیم . منم تا ۷ ام مشغول خواهم بود .سلام متین جان. شرمنده من سرم شلوغه و از طرفی 20 روز دیگه باید امتحان ارشد بدم واسه همین وقت نکردم چلنجی بگیرم. من تمام چلنج ها و اپریشن های موجود رو گرفتم.(تا 21 روز چلنج ها رو گرفتم:d) اگه برید تو الایت یبینید که جلوش تیک سبز خورده. فقط وقت نداشتم این چلنج ها رو تو تاپیک بنویسم. اگه یکی از دوستان وقت داشتن ممنون میشم همینجا زمان و نوع چلنج رو قرار بدن.متین جان شما هم با بچه ها هماهنگ کن برین بازی کنین منم سرم خلوت شد میام.
![]()
ای باباسلام
من دیگه خیلی کم میام کال آف و عملا دیگه نمیام (از یه ۲ هفته ای میشه) . بیشتر هم بخاطر اینه که نمی دونم چرا هر بار میام بعد از ۲۰ دقیقه به نوعی حالت تحول بهم دست میده و سرم گیج میره! و هم اینکه کمپ توش حرف اول رو می زنه و هک (یا از اون دسته هایی که هدف گیری رو خیلی ساده تر میکنه.) . یعنی دیگه رو منو هیچ جوره حساب نکنید و کیک.

الانم دیر نیست :dای بابا![]()
اشکال نداره . یکی دوماه دیگه هممون میریم gow :d
اما متین فکر کنم دیگه داری پیر میشی :d
ببوس بزار کنار![]()
سلام
من دیگه خیلی کم میام کال آف و عملا دیگه نمیام (از یه ۲ هفته ای میشه) . بیشتر هم بخاطر اینه که نمی دونم چرا هر بار میام بعد از ۲۰ دقیقه به نوعی حالت تحول بهم دست میده و سرم گیج میره! و هم اینکه کمپ توش حرف اول رو می زنه و هک (یا از اون دسته هایی که هدف گیری رو خیلی ساده تر میکنه.) . یعنی دیگه رو منو هیچ جوره حساب نکنید و کیک.
:d هرکی موافقه دستش بالا:d