XBOX LIVE COD SERIES CLAN IREX

سلام
چلنج دیگه ای نبود؟!
راستی من امروز پرستیج زدم بعدش گزینه reset stats رو زدم فک کردم فقط کیل ها و اینا رو ریس میده اما کل لول و اسکین های اسلحه ها رو هم به فنا داده بود
yahoo_2.gif
. بعد پرستیج اسکینا رو هم ریس میده یا نه حالا؟ خیلی اعصابم خورد شد . این همه رفتم حالا لولم ترکید !
علیکم السلام. فعلا فقط همین چلنج موجود بود که با همت دوستامون اشکان جان (174کیل) و محسن جان و آقا رسول تکمیل شد و کلنمون توی بلک اپس2 با اولین چلنج Level 2 شد
yahoo_6.gif
ممنون از همه ی دوستا بخصوص این سه نفر
yahoo_8.gif

من میخواستم بگما که این گزینه ی اول gift رو نزنید.... متاسفانه یکی از همشهریهای بنده هم همون هفته ری اول که پرستیژ زد این گزینه رو زد و دار و ندارشون به باد رفت
yahoo_2.gif

سلام علیکم آقایون من هم میتونم جوین کلن شم؟
سلام امیر جان. همه میتونن عضو کلنمون بشن .ولی قبل از ورود به کلن باید یه سندی چیزی بیاری پیشم بذاری که تا آخرش تو لایو بمونی. چون همیشه مثل کش در میری
yahoo_4.gif

راستی بچه ها یه بار جمع شیم با هم بازی کنیم ببینیم چیکاره ایم
من منتظرم این علی و احسان هم بیان بعد قرار مدارها رو بذارم... به هر حال این هفته 5 شنبه ساعت 8 شب به بعد چطوره؟ به سایر دوستا هم اطلاع رسانی کنید. یه دست زامبی هم میریم
yahoo_6.gif

پس رسما گند زدم!
غم آخرت باشه.
yahoo_2.gif
yahoo_4.gif

علیکم السلام. فعلا فقط همین چلنج موجود بود که با همت دوستامون اشکان جان (174کیل) و محسن جان و آقا رسول تکمیل شد و کلنمون توی بلک اپس2 با اولین چلنج Level 2 شد>:d<ممنون از همه ی دوستا بخصوص این سه نفر:x

من منتظرم این علی و احسان هم بیان بعد قرار مدارها رو بذارم... به هر حال این هفته 5 شنبه ساعت 8 شب به بعد چطوره؟ به سایر دوستا هم اطلاع رسانی کنید. یه دست زامبی هم میریم>:d<
ببین فقط یه چیزی :d
من فکر نکنم کل این کیلهارو تو team death match تو core گرفته باشم . امکان داره که مدهای دیگه هم حساب شده باشن ؟

پنجشنبه 8 به بعد خوبه . اگه کاری پیش نیاد میترکونیم >:d

ببین فقط یه چیزی :d
من فکر نکنم کل این کیلهارو تو team death match تو core گرفته باشم . امکان داره که مدهای دیگه هم حساب شده باشن ؟
فکر نکنم مگر اینکه الایت قاط زده باشه:dچون خودش نوشته بود که حتما باید توی core teamdeathmatch این کیل ها رو بگیری.

علیکم السلام. فعلا فقط همین چلنج موجود بود که با همت دوستامون اشکان جان (174کیل) و محسن جان و آقا رسول تکمیل شد و کلنمون توی بلک اپس2 با اولین چلنج Level 2 شد>:d<ممنون از همه ی دوستا بخصوص این سه نفر:x
من میخواستم بگما که این گزینه ی اول gift رو نزنید.... متاسفانه یکی از همشهریهای بنده هم همون هفته ری اول که پرستیژ زد این گزینه رو زد و دار و ندارشون به باد رفت:(

من منتظرم این علی و احسان هم بیان بعد قرار مدارها رو بذارم... به هر حال این هفته 5 شنبه ساعت 8 شب به بعد چطوره؟ به سایر دوستا هم اطلاع رسانی کنید. یه دست زامبی هم میریم>:d<

کلا این چلنج فکر کنم مشکل داشت منو که حساب نکرده :dشایدم فکر میکردم کیل میگیرم

5شنبه :>

سلام دوستان اگه میشه من عضو غیر رسمی کلن باشم(فعلا) چون تازه کارم تو لایو و مانی برای پوینت و چیز پی n برا ثبت نام الایت ندارم:(

براتون فرند ریکوست میفرستم رد نکنیدا!:d

گیمرتگ:AdvanceSteak2
یا علی(ع)

سلام دوستان اگه میشه من عضو غیر رسمی کلن باشم(فعلا) چون تازه کارم تو لایو و مانی برای پوینت و چیز پی n برا ثبت نام الایت ندارم:(

یا علی(ع)
وی پی ان واسه چی لازمه؟! پوینت؟! یه گلد بگیری تمومه که اونم میشه مجانی از http://forum.bazicenter.com/thread69441/ خورد خورد گرفت.

یا علی(ع)

خوش اومدی دوست عزیز. :xفعلا که رکوئیست توی الایت نیومده. فقط این کلوب زیر هم برو عضو شو و توی مبحث آشنایی اعضای کلن با یکدیگر خودتو به دوستا معرفی کن.>:d<
http://forum.bazicenter.com/groups/503/

سلام
واقعا نیاز نیستتتت؟؟؟؟ ایول دوستان فعلا BO II تا اطلاع ثانوی روم حساب نکنید دانلود آپدیت ها خیلی لاکپشتی(با ارفاق!) جلو میره 29 مگ:((تو این آپ جدیده تحریم ایران پریده یا نه؟ دوستان کسی mw2 داره بزنیم؟؟؟ پچ شده به lt3 رو گرفتم در ضمن تو لایو ریکوست دادم الایتم بشه میدم:)

درددل گیمری:الان زامبی آف زدم تو مپ Town GREEN RUN رو درجه ایزی(حق بدید 1 نفرم خو!:d) تا رند 11 موندم خدا با ریگانه دیگه هر چی میزدم تمومی نداشتن به محض تموم شدن خشاب و ریلود dead در ضمن نوشابه هاش تموم شده بود (راه داره دوباره بیاد؟)در اون موقع حسابی نیاز داشتم یکی دیگم بود =((:(
یا علی(ع)

سلام
واقعا نیاز نیستتتت؟؟؟؟ ایول دوستان فعلا BO II تا اطلاع ثانوی روم حساب نکنید دانلود آپدیت ها خیلی لاکپشتی(با ارفاق!) جلو میره 29 مگ:((تو این آپ جدیده تحریم ایران پریده یا نه؟ دوستان کسی mw2 داره بزنیم؟؟؟ پچ شده به lt3 رو گرفتم در ضمن تو لایو ریکوست دادم الایتم بشه میدم:)

درددل گیمری:الان زامبی آف زدم تو مپ Town GREEN RUN رو درجه ایزی(حق بدید 1 نفرم خو!:d) تا رند 11 موندم خدا با ریگانه دیگه هر چی میزدم تمومی نداشتن به محض تموم شدن خشاب و ریلود dead در ضمن نوشابه هاش تموم شده بود (راه داره دوباره بیاد؟)در اون موقع حسابی نیاز داشتم یکی دیگم بود =((:(
یا علی(ع)
تحریم اگه منظورت سرچ و اینا هست که فک نکنم البته من ۲ ۳ بار گزاشتم سرچ کنه بعد از ۱۰ ۱۵ دقیقه دیدم که یه لابی پیدا کرد با لگ قرمز . بعد از ظهر ها ایرانی هست .
زامبیش یه نوعی بود ولی ایشالا یه بار جمع شیم ۴ نفره تهشو در بیاریم.

شما برای دانلود آپدیت کی میرین که هی قطع نشه؟؟
قطع؟ احتمالا مشکل از نت ات هست .

---------- نوشته در 10:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:36 PM ارسال شده بود ----------

منطورت پینگ قرمزه جوندولا جان!؟
فک کنم منظورمو رسونده بوده باشم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or