نمایشگاه/رویداد Xbox Games Showcase 2024

به نمایش Xbox چه امتیازی می دید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    238
سورپرایز جدید بعید میدونم داشته مایکرو مگر اینکه از لحاظ ریلیز بازیا زودتر از چیزی که فکرشو میکنیم عرضه بشن (هلبلید یا اوود)

تنها سورپرایز که میشه بهش تا حدودی تکیه کرد از استودیو های ترد پارتی باشه یا گیمپلی فیبل.

dlc الدن متاسفانه احتمالا سامر فست... کلا نمیدونم میازاکی از چیه این دلقک خوشش اومده رونمایی هاشو یا میرازه گیم آواردز یا سامر فست متاسفانه.

یادش بخیر تریلر اول DS2 تو کنفرانس e3 مایکرو معرفی شد و یکی از بهترین cg هاست
رفیق اگر درست یادم باشد Dark Souls 3 و Elden Ring در کنفرانس های مایکروسافت معرفی شدند.حتی Sekiro هم که قبلاً فقط با تیزر و عنوان Shadow Die Twice رونمایی شده بود در کنفرانس مایکروسافت رسماً رونمایی شد.جالب این جا هست با این همه ارتباط نزدیک بین مایکروسافت و From Software شایعات به ساخت یک انحصاری از این استودیو برای سونی اشاره می کنند.هر چند فارغ از این صحبت ها،بازی های From Software تریلرهای رونمایی بسیار زیبایی دارند،هم از لحاظ بصری و هم موسیقی.

رفیق اگر درست یادم باشد Dark Souls 3 و Elden Ring در کنفرانس های مایکروسافت معرفی شدند.حتی Sekiro هم که قبلاً فقط با تیزر و عنوان Shadow Die Twice رونمایی شده بود در کنفرانس مایکروسافت رسماً رونمایی شد.جالب این جا هست با این همه ارتباط نزدیک بین مایکروسافت و From Software شایعات به ساخت یک انحصاری از این استودیو برای سونی اشاره می کنند.هر چند فارغ از این صحبت ها،بازی های From Software تریلرهای رونمایی بسیار زیبایی دارند،هم از لحاظ بصری و هم موسیقی.
اره اشتباه شد سوتی دادم. :))) باشد از این رونمایی ها

• Like
Reactions: Sina pishdar
10 از 10 شوکیس برای Klobrille به شرح زیر:
View attachment 294069
با توجه به اینکه سونی از ۲۰۲۱ شوکیس نداشته احتمالا فرداشب یه شوکیس طوفانی برگزار کنه مایکروسافت هم با توجه به شوکیس سونی و اخبار منفی اخیر دور اکس باکس باااید با تمام قوا بیاد تو زمین

آخرین ویرایش:
با توجه به اینکه سونی از ۲۰۲۱ شوکیس نداشته احتمالا فرداشب یه شوکیس طوفانی برگزار کنه مایکروسافت هم با توجه به شوکیس سونی و اخبار منفی اخیر دور اکس باکس باااید با تمام قوا بیاد تو زمین
مایکرو با دارا بودن بتسدا و بی شمار استودیو که داره به راحتی شوکیس سونی رو له میکنه
استارفیلد
ولفنشتاین۳
FM
هلبلید ۲
اوود
اوردوز از کوجیما
فیبل
همین ها برای بردن بهترین شوکیس سال کافیه

به نظرم مایکروسافت باید همینایی که معرفی کرده رو نشون بده و تاریخ بزنه.
به نظرم خیلی جا برای بازی جدید نیست به جز یکی دوتا در نهایت. (احتمالا Machine Games + The Coalition)

مایکروسافت صرف نظر از اینکه سونی چیکار میکنه با تمام قوا میاد قطعا، محاله موقع شوکیس گذاشتن بگن شل کنیم هیچی نشون ندیم، اما به نظرم باید اول این تمام قوا رو تعریف کرد که انتظار زیادی بوجود نیاد بعد ملت بگن بد بود و فلان و بهمان.

به نظر شخص بنده، مایکرو همین بازی هایی که معرفی کرده رو درست حسابی نشون بده یعنی یه شوکیس پشم ریزون داشته + یه معرفی هیجان انگیز که میتونه به افتخار من Gears 6 یا Wolf 3 باشه:D در خصوص مایکروسافت من شخصا دوست ندارم باز بیاد بازی جدید الکی معرفی کنه، به نظرم اضافه کاری محضه. مگه در حد یه چیز خیلی هیت از خود استدیوهای مایکروسافت یا بتزدا. اصلا همین Hellblade رو بیان درست حسابی نشون بدن ببینیم چی ساختن این همه مدت:D

باز من شخصا فکر میکنم وقتی مایکرو این همه بازی معرفی شده نمایش داده نشده داره، معرفی بیشتر و زیادتر تاثیر موثر که نمیزاره هیچ، برعکس میتونه جو منفی هم ایجاد کنه، چون ممکنه یکی از خودش بپرسه خوب مثلا اون هایی که نشون دادید الان از نظر تولید در چه وضعی هستن و قراره کی منتشر بشن که باز این همه بازی جدید رو کردید؟ اگه مایکرو اول پرونده همه این بازی هارو ببنده و قشنگ همه بفهمیم چین و کی میان، بعد بره سراغ پروژه های بعدی جذاب و موفق تره.

ضمن اینکه همین سونی دو ساله شوکیس نزاشته و هرچی بازی داشته رو داده بیرون، الان میخواد فاز بعدی رو معرفی کنه و ببینیم در استپ بعدی قراره چی ببینیم ازشون. این به نظرم روش بهتریه.

مایکروسافت از همون بازی ها معرفی شده بیاد یه گیم ‌‌‌‌‌‌پلی / تاریخ انتشار قطعی / حدودی نشون بده واقعا تمومه چیزی نیاز نداره دیگه نشون بده
استارفیلد رو بذاریم کنار
اول مراسم رو هم بدیم به یه بازی معرفی شده که اوود در نظرش بگیریم
وسط و آخر مراسم فقط بنظرم حق داره دو تا بازی جدید با CG معرفی کنه که آتیش بندازه به جون فن بیس همین ولاغیر بقیه همه گیم پلی بازی ها خودش یا بقیه یا یه تاریخ انتشار درست درمون همین باشه کافیه
بازی های که باید حتما یه چیزی ازشون نشون بده:
اوود
فیبل
اوروایلد
هلبلید
کنترابند

اوتر ورلدز ۲ و پرفکت دارک رو بنظرم همون بذاریم کنار .

همچنین از میون بازی هایی که شایعه ساخت هست بازی انحصاری ioi و بازی انحصاری asobo بنظرم باید باشن حتی در حد همون cg که گفتم حالا یا هردو یا یکیشون

دیگه حق نداره بیشتر از دو تا cg نشون بده

اگه اون موارد بالا یکیشون نمایش داشت بنظرم اگه کوجیما هم بیاد فقط با کانسپت آرت یا cg بیاد برامون یه دید اولیه از بازی نشون بده خوبه

خط قرمز ها مایکروسافت باید رعایت کنه:
۱- تاریخ انتشار اگه برای ۲۰۲۳ و اوایل ۲۰۲۴ مخواد بده حتما دقیق مشخص باشه
۲- دو بار گفتم بازم میگم فقط دو تا سی جی بیاد نشون بده
۳- تاریخ انتشار بازی ها دیگه که دور تر هست حدودی مشخص باشه مثلا ۲۰۲۵ بیاد بگه فقط نه روز نه ماه نمخواد فقط بگه ۲۰۲۵

تردپارتی ها و ایندی ها هم که سر جا خود
باید باشند

• Like
Reactions: pouria.sh
ضمن اینکه همین سونی دو ساله شوکیس نزاشته و هرچی بازی داشته رو داده بیرون، الان میخواد فاز بعدی رو معرفی کنه و ببینیم در استپ بعدی قراره چی ببینیم ازشون. این به نظرم روش بهتریه.
با همه حرفات کاملا موافقم جز این قسمت.
این برای سونی بهترین روشه که جای پاش محکمه ، فن پیس زیاد داره به لطف نسل پیش و شروع خوب این نسل .
xbox که نسل پیش شکست سختی سر کمبود محتوا خورده ، انحصاری زیادی نداشته . همه هم توقع دارن ببینن ، این همه استدیویی که خریدی ، نتیجش چی شد. نمیتونه دو سال شوکیس برگزار نکنه، صبر کنه تا بازیهاش به نمایش گیمپلی برسن . مجبوره حتی با cg بازیش معرفی کنه ، که البته بهتره بازیهایی باشن که نزدیکترن به انتشار تا بازی که شاید آخر نسل بیاد و اینکه میتونست کمتر بازی معرفی کنه.

آخرین ویرایش:
با همه حرفات کاملا موافقم جز این قسمت.
این برای سونی بهترین روشه که جای پاش محکمه ، فن پیس زیاد داره به لطف نسل پیش و شروع خوب این نسل .
xbox که نسل پیش شکست سختی سر کمبود محتوا خورده ، انحصاری زیادی نداشته . همه هم توقع دارن ببینن ، این همه استدیویی که خریدی ، نتیجش چی شد. نمیتونه دو سال شوکیس برگزار نکنه، صبر کنه تا بازیهاش به نمایش گیمپلی برسن . مجبوره حتی با cg بازیش معرفی کنه ، که البته بهتره بازیهایی باشن که نزدیکترن به انتشار تا بازی که شاید آخر نسل بیاد و اینکه میتونست کمتر بازی معرفی کنه.

یه مقدار این خلط مبحث شد.

من گفتم معرفی موج دوم بازی ها، زمانی بدرد میخوره که تکلیف موج اول بسته شده باشه. یعنی چی؟ موج اول انحصاری هایی که تا الان سونی مثلا داشته (و همینطور کلا بازی هایی که امدن) اکثرا کراس جن بودن، که در عمل یعنی همون بازی های نسل قبلی با یه آپدیت نسل بعدی و تک و توک بازی یه مقدار شبیه نسل بعدی داشتیم که باز قویا معتقدم اون ها هم حکم یه چشم تو شهر کورها رو داشتن، وگرنه از اساس خیلی نسل بعدی نبودن. اما موج دوم بازی ها همه بازی های واقعی نسل 9 هستن. سونی مارکتینگش اینجوری بوده که صبر کرده همه بازی های فاز اولش بیان بیرون و بعد بره سراغ مارکت فاز دوم.

این قضیه در خصوص مایکروسافت هم باید عملی بشه. اینکه شما میگی مایکروسافت باید شوکیسش پرامیسینگ باشه خیلی درسته، باید ملت بفهمن چی تو چنته داره، اما خوب به همون اندازه که معرفی بازی جدید هیجان انگیزه، کور معرفی کردن بازی هایی که تازه وارد فاز تولید شدن هم میتونه معکوس عمل کرده و آسیب بزنه، اول اینکه فن بیس از سرنوشت بازی ها و اینکه کی به دستش میرسه ناامید بشه و دوم اینکه سازنده از همون اول کار بیفته به ورطه اینکه باید زود بده بیرون و .... در نتیجه وقتی مایکروسافت این همه بازی معرفی شده داره، اینکه بازم بیاد به این حجم اضافه کنه تنها فشار رو خودش رو برده بالا. اونم در شرایطی که اگه به اخبار این چند وقت اخیر نگاه کنیم، اصولا هرچی از این پروژه ها شنیدیم بد و ناامید کننده بود. از ریبوت شدن های پی در پی بازی ها گرفته، تا تغییر اسکوپشون، تغییر سازنده ها، رفتن کارگردان، اوت سورس شدن به یک استدیو دیگه و .... این اون بار منفی هست که من منظورمه.

در نتیجه من فکر میکنم الان باید برای ماکروسافت هدف نمایش های پشم ریزون و فک برانداز باشه نه معرفی جدید. یعنی من از این شوکیس انتظار ندارم اصلا بازی جدید معرفی کنن توش. میگم نهایت اونم رو حساب علاقه شخصی دوست دارم Gears 6 یا Wolf 3 رو ببینم. در عوض فکر میکنم مایکرو باید تمرکز رو بزاره رو این 7 8 تا بازی که معرفی شدن اما نمایشی نداشتن، و بیاد با گیم پلی ها و ویژوال های خانمان سوز، دو مورد رو اساسی برای فن ها کریستال کلیر کنه:

اول اینکه چه بازی های با کیفیتی در دست تولید داره و به زودی تو گیم پس قراره چی گیرشون بیاد

دوم اینکه قدرت گرافیکی XSX و مزیتش نسبت به رقبا چیه و مثلا همون 12 ترافلاپی که باهاش همه رو خون انداخته بودن در عمل یعنی چی. چون مادامی که مایکرو بازی نداشته باشه که این اختلاف رو به شکل ملموس و بصری نمایش بده، اعداد و رقم ها به ضررش عمل میکنن و فقط باعث ترول شدن بیشتر خودش میشه.

اگه مایکرو درک درستی از بازار و مارکت داشته باشه، شک نکنید باز نمیاد تو شوکیس تازه ملت رو با ورلد پریمیر و ان تا تیزر و CG از بازی هایی که بیشتر از یه اسم و عنوان نیستن خفه کنه، برعکس تمرکز رو میزاره بر نمایش دونه دونه و محدود اما در عوض پشم ریزون همین بازی ها.

مثلا از نظر من شوکیس خوب مایکرو یعنی اینکه توش سه چهار تا بازی که به عرضه نزدیک ترن به بهترین شکل ممکن و فک برانداز ترین روش مقدور، گیم پلی هارو نمایش بدن. Forza و Hellblade و Avowed و.... یکی دوتاشون میتونن شوکیس گرافیکی باشن، مثل HB2 و Forza، بعضی ها مثل همین Avowed میتونن RPG های گردن کلفت باشن و .... این میشه نمایش خوب + یه WoW Moment که باز مایکرو میتونه با تکیه بر بتزدا راحت بهش برسه. مثلا یه معرفی جدید. Doom یا Quake یا Indiana Jones یا Gears 6 و....

منظور من از اون جمله این بود. مثل سونی تکلیف بازی های نمایش داده شده رو مشخص کنن بعد برن سراغ معرفی های تازه. وگرنه همین سونی که میگی خیلی بیشتر از مایکروساف انحصاری فرست پارتی ریلیز کرده. اینجوری نبوده که چون جای پاش محکمه بزنه به بیخیالی و برعکس مایکرو بوده که عملکرد درستی نداشته و کور فقط بازی معرفی کرده. اینم باز میگم به عدم درک صحیح مدیران مایکرو از کالچر گیم و خواست فن ها برمیگرده. مایکرو هنوز فکر میکنه شرایط مثل 15 سال پیشه و با نشون دادن پشت سر هم بازی میتونه برنده باشه. اما الان این کیفیت بازی ها هستن که تعیین کننده شدن نه کمیت و تعداد نمایش ها.

آخرین ویرایش:
همونطور که دوستان هم گفتن مایکرو باید رو بازیهایی که معرفی کرده و از معرفیشون هم زمان قابل توجهی گذشته فوکوس کنه و نمایش (اونم گیم پلی) پشم ریزون بده بیرون.
وگرنه معرفی بازیهای جدید بیشتر و فراموش شدن بازیهای قبلی مجددا به ضرر مایکرو تموم میشه.

از بین بازیها هم بشدت منتظر دیدن گیم پلی فیبل اونم با گرافیک بشدت نسل نهمی هستم@-)@-)....یه چیز نشون بدن فک آدم بیفته.
بعد از اون هم شدیدا منتظر ولف 3 هستم ولی اگر قراره با تغییرات مثبت کم و گرافیک نه چندان بالا عرضه بشه فعلا نشونش ندن بهتره

.

من قبل از اینکه انتظار گیمپلی داشته باشم انتظارم اینه از این سیستم هر سالشون بکشن بیرون!

چه اصراریه دو ساعت یه سره تریلر پلی بشه؟ آیا نیازه منی که نه Fallout 76 میزنم نه Elder Scrolls Online و ... بفهمم فلان آپدیت چه قابلیتی اضافه کرده؟ خود کامیونیتیش اگه پیگیر باشن داخل چنلای یوتوب این چیزا رو دنبال میکنن دیگه نیازه چند میلیون نفر بشینن تریلرشو ببینن؟ (حالا نمیدونم این دفعه که اسمی از بتسدا برده نشده میخوان هنوز آی پی هاشو نشون بدن یا نه)
در عوض میشه کلا 5-6 تا بازی اصلی که همه منتظرشن رو با دیتیل نشون بدن، سازنده هاشو بیارن رو استیج تا یه سری اطلاعات در مورد بازی در اختیار مردم بزارن، کلا حرف زدن دولوپرا در مورد بازیشون هم یکی از بخشای جذاب نمایشاس بنظرم.
این چندتا IP اونقدری بزرگ هستن که نیاز به چیز دیگه نباشه (حالا یه ولف 3 هم بزنن تنگش خوشحال میشیم :>)

حتی استارفیلدم بجا اینکه مثل تریلر گیمپلی اولی بدن دست یکی با Aim داغون بکشه بره جلو، چندتا بخش جذابشو جدا کنن واسه تریلر بقیش تاد هاوارد بیاد در مورد خود بازی حرف بزنه، یکم اطلاعات از فکشنا بده و ... سوراخ شدم اینقد ویدئو تحلیل تریلرای قبلیشو دیدم :D

من قبل از اینکه انتظار گیمپلی داشته باشم انتظارم اینه از این سیستم هر سالشون بکشن بیرون!

چه اصراریه دو ساعت یه سره تریلر پلی بشه؟ آیا نیازه منی که نه Fallout 76 میزنم نه Elder Scrolls Online و ... بفهمم فلان آپدیت چه قابلیتی اضافه کرده؟ خود کامیونیتیش اگه پیگیر باشن داخل چنلای یوتوب این چیزا رو دنبال میکنن دیگه نیازه چند میلیون نفر بشینن تریلرشو ببینن؟ (حالا نمیدونم این دفعه که اسمی از بتسدا برده نشده میخوان هنوز آی پی هاشو نشون بدن یا نه)
در عوض میشه کلا 5-6 تا بازی اصلی که همه منتظرشن رو با دیتیل نشون بدن، سازنده هاشو بیارن رو استیج تا یه سری اطلاعات در مورد بازی در اختیار مردم بزارن، کلا حرف زدن دولوپرا در مورد بازیشون هم یکی از بخشای جذاب نمایشاس بنظرم.
این چندتا IP اونقدری بزرگ هستن که نیاز به چیز دیگه نباشه (حالا یه ولف 3 هم بزنن تنگش خوشحال میشیم :>)

حتی استارفیلدم بجا اینکه مثل تریلر گیمپلی اولی بدن دست یکی با Aim داغون بکشه بره جلو، چندتا بخش جذابشو جدا کنن واسه تریلر بقیش تاد هاوارد بیاد در مورد خود بازی حرف بزنه، یکم اطلاعات از فکشنا بده و ... سوراخ شدم اینقد ویدئو تحلیل تریلرای قبلیشو دیدم :D
حقیقتش من به چشمام بیشتر اعتماد دارم تا حرفهای دولاپرها.
به ویژه بعد از ردفال و با توجه به سابقه خوب تاد
گیمپلی بدون کات رو ترجیح میدم تا داستانسراییها رو
توضیحی هم میخوان بدن روی گیمپلی بدن

یه همچین اشتباهی رو یوبیسافت پارسال انجام داد و همه با بولدوزر از روش رد شدن.
ماکرو یه extended داره که برا دولوپراست و یکسری عناوین ایندی هم اونجاپخش میشه.
از الدر اسکرول گفتی، الدر آنلاین به گفته پیت هاینز موفقترین بازی بتسدا تو بازه 2017 تا 2021 هست

Elder Scrolls Online is set to last until TES6 and beyond
15 میلیون تا 2020 فروخته بود و اعلام کرده بود 2.5 میلیون کاربر فعال ماهیانه داره
حتی همون فال اوت که یه فاجعه بود تا 2021 گفته شد 11 میلیون فروخته.پس اسکیپ اینا غیرممکنه
_________
یه قسمتی هم دنبال گیم پسن، خوراک اونا هم باید تامین بشه، اونی که مدنظرته ، ماکرو باید یه چیزی شبیه همونی که تو اوایل امسال داد، شبیه sop بود نزدیک عرضه بازیاش شده بده.
یا مثل استارفیلد، برا بازیاش ایونت جدا بچسبونه به نمایش اصلی یا همین فرمتو بزاره و بعدشم extended بچسبه تهش.
ولی نمایش اصلی هم باید همه برنامه های ایکس باکسو پوشش بده هم باید طولانی و حوصله سربر نشه، مثل گیم اواردز که ادم خوابش میگیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or