نمایشگاه/رویداد Xbox Games Showcase 2024

به نمایش Xbox چه امتیازی می دید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    238
مگه الدر شوکیس گرافیکی بوده؟
یه rpg تو لول بالا میخوایم، ابسیدین یه rpg ساز موفقه که rpg هاش همه خوب بودن، ضعفهاشم بیشتر به خاطر کمبود نیرو و بعد مالی بوده.
تزریق پول خوبی ماکرو انجام داده و دستشو باز گذاشته که همزمان رو چند عنوان کار کنن
https://www.linkedin.com/company/obsidian-entertainment/?trk=guest_job_details_topcard_org_name
روزی که ماکرو خرید، 170 تا کارمند داشتن، الان تو لینکدین شدن 262 نفر، و هنوزم دارن استخدام میکنن.
تو برهه خرید ماکرو ، تو یه بازه 4 ساله 7 تا ریلیز داشتن از 20015-2019.
2018 ماکرو خرید که outerworld قرار داد داشت و 2019 اومد، بعد 2019 با وجود افزایش 50 درصدی، دو تا عنوان grounded و pentiment که دو تا تیم کوچیک مشغولش بودن ساخته، مشخصه انتظار اززشون بالاست.
ماکرو تیمشون رو بزرگ کرده، پول تزریق کرده و سرشون خلوت تر هم شده، پس یه عنوان aaa واقعی میخوایم.
رفیق من حرف هات رو قبول دارم ولی تقریبا تمام نسخه های The Elder Scrolls در زمان خودشون شوکیس گرافیکی بودند.من حرفم بیشتر در مورد Scale بازی هست وگرنه از منظر آلمان های نقش آفرینی،استودیو Obsidian در سطح بالایی قرار دارد.ولی توان استودیو در حد ساخت یک عنوان در اندازه The Elder Scrolls نیست.

رفیق من حرف هات رو قبول دارم ولی تقریبا تمام نسخه های The Elder Scrolls در زمان خودشون شوکیس گرافیکی بودند.من حرفم بیشتر در مورد Scale بازی هست وگرنه از منظر آلمان های نقش آفرینی،استودیو Obsidian در سطح بالایی قرار دارد.ولی توان استودیو در حد ساخت یک عنوان در اندازه The Elder Scrolls نیست.
Oblivion شوکیس بود ولی Skyrim نبود.
و کلا تا وقتی این انجین فسیل هست بازی های بتسدا فقط شوکیس باگ خواهند بود :D

اگه به اسکایریم که تاپ ترینش بود بگی شوکیس، به کرایسیs و فورزا و بتمن و آنچارتد و ... و ... ای که اون سال اومدن چی میخوای بگی، گرافیک اسکایریم بخوای لیست کنی تو 20 تا بازی اول 2011 هم نبود.
ابسیدین نه کوچیکه و نه بی تجربه و الان بیش از 260 تا کارمند داره، بتسدا آخرین آمارش 420 بود، پس تفاوت عجیب غریبی ندارن
ابسیدین توانش رو داره و قبلا هم عنوان جذاب تو rpg کم نداده، وقت کافی داشته 6 سال، که با پولای ماکرو، ایراداتشو رفع کنه.
پس برا همینها انتظار ازش بالاست که یه رده از فال اوت نیو وگاس بره بالاتر، که اینکارو انجام بده، یه عنوان خیلی خوب ازش درمیاد.
اگه بخوای انتظارو از یه استودیو کاربلد و با پیشینه در سطح یه بازی متوسطبیاری پایین، همینکه complusion و آندد و و راندهاوس و ... بازی بدن بیرون،باید کلاهتو بندازی آسمون هفتم
______
آخرین عنوان الدر برا 12 سال پیشه، اگه نتونه با کمک ماکرو، یه بازی تو سطح الدر 12 سال پیش بده، بهتره، درشو تخته کنن، بجای اینکه بخوان نیو وگاس 2 بزنن

اگه به اسکایریم که تاپ ترینش بود بگی شوکیس، به کرایسیs و فورزا و بتمن و آنچارتد و ... و ... ای که اون سال اومدن چی میخوای بگی، گرافیک اسکایریم بخوای لیست کنی تو 20 تا بازی اول 2011 هم نبود.
ابسیدین نه کوچیکه و نه بی تجربه و الان بیش از 260 تا کارمند داره، بتسدا آخرین آمارش 420 بود، پس تفاوت عجیب غریبی ندارن
ابسیدین توانش رو داره و قبلا هم عنوان جذاب تو rpg کم نداده، وقت کافی داشته 6 سال، که با پولای ماکرو، ایراداتشو رفع کنه.
پس برا همینها انتظار ازش بالاست که یه رده از فال اوت نیو وگاس بره بالاتر، که اینکارو انجام بده، یه عنوان خیلی خوب ازش درمیاد.
اگه بخوای انتظارو از یه استودیو کاربلد و با پیشینه در سطح یه بازی متوسطبیاری پایین، همینکه complusion و آندد و و راندهاوس و ... بازی بدن بیرون،باید کلاهتو بندازی آسمون هفتم
______
آخرین عنوان الدر برا 12 سال پیشه، اگه نتونه با کمک ماکرو، یه بازی تو سطح الدر 12 سال پیش بده، بهتره، درشو تخته کنن، بجای اینکه بخوان نیو وگاس 2 بزنن
البته سکایریم خیلی خوب بود حتی نسبت به همون سالی که عرضه شد:
AA55DFAE-0A75-47D6-AA5A-E4286B00D65D.jpeg

4641275A-504C-4A7D-919C-EBF6D46B9425.jpeg
ED49ACEB-C3DB-4B73-A248-CD72EC9574C6.jpeg
3AD0178A-EFBC-4B50-90F6-29E936DAF63A.jpeg 87D5E91F-C919-4644-AC3A-2D0FF09347B1.jpeg

نسخه پی اس ۳ رو فاکتور بگیریم، جا دادن نسخه ۳۶۰ رو یه دیسک با این حجم جزئیات و وسعت حقیقتا دست کمی از معجزه نداشت.نسل ۷ چند تا اوپن ورلد با این حجم کانتنت و وسعت داشتیم که آنقدر خوب باشه؟ سکایریم اتفاقا راحت تو تاپ ۳ اون سال میتونه قراره بگیره.

Compulsion Games تو اخرین آگهی استخدامیش دنبال کامیونیتی منیجر میگرده به عبارتی دارن خودشون رو واسه مارکتینگ بازیشون آماده میکنن . احتمال حضورشون تو مراسم هست
https://www.linkedin.com/jobs/view/...ulsion-games-3591565532/?originalSubdomain=ca
دارن برای بازی بعدیشون هم مثل اینکه نیرو ججذب میکنن
With our latest project now in full production, we are looking for an experienced Character Artist, at either a Senior or Principal seniority level, who can work closely with our Concept, Environment, and other Art disciplines to support core implementation processes, nurture more Junior colleagues, help perfect the artistic quality and integrity of our Characters in the game, and ultimately provide an expert level of guidance to help ship our new project.

خیلیا منتظر پروژه مارا بودن تو این سالها، منجمله خودم ولی به نظر میاد اون پروژه، تا عرضه کار داره

2023-05-09_20-47-37.jpg

داره نیرو میگیره، برا ایپی بعدی که به قول خودشون، یه تیم کوچیک داره، روش کار میکنه و به نظر منظور ماراست که با اتمام تقریبی هلبلید وارد فاز تولید کامل اون شدن، پس این استودیو که الان حداقل 137 نفرن طبق لینکدین کارکنان و احتمالا بیشترن، کل این زمانو داشتن رو همین هلبلید 2 کار میکردن
حدود 6 سال، اگه از یکی دو تا vr و bleeding edge و نسخه نسل بعدی هلبلید فاکتور بگیریم.

من متوجه نمیشم چرا جو اینجا خوابیده
ببینید هم قطارای عزیز مایکروسافت دست بالا رو داره این همه استدیو فرست پارتی الکی که نیست
قطعا نمایش امسال فوق العاده خواهد بود
نگاه کنید عناوینی که میتونن نمایش داشته باشن
تازه نسل برای xbox داره شروع میشه
پرفکت دارک
هلبلید
ایندیانا جونز
کونترابند
استارفیلد
فورتزا موتور اسپرت
فیبل
و کلی استدیو که میتونن بازی معرفی کنن
حتی اگر هیچ عنوان جدیدی معرفی نشه و همین عنوان هایی که نام بردم که قبلا معرفی شدن نمایش داشته باشن مایکرو میترکونه

آخرین ویرایش:
من متوجه نمیشم چرا جو اینجا خوابیده
ببینید هم قطارای عزیز مایکروسافت دست بالا رو داره این همه استدیو فرست پارتی الکی که نیست
قطعا نمایش امسال فوق العاده خواهد بود
نگاه کنید عناوینی که میتونن نمایش داشته باشن
تازه نسل برای xbox داره شدوع میشه
پرفکت دارک
هلبلید
ایندیانا جونز
کونترابند
استارفیلد
فورتزاموتور اسپرت
فیبل
و کلی استدیو که میتونن بازی معرفی کنن
حتی اگر هیچ عنوان جدیدی معرفی نشه و همین عنوان هایی که نام بردم که قبلا معرفی شدن نمایش داشته باشن مایکرو میترکونه
میتونن نمایش داشته باشن، ولی قطعا نصف‌شون ندارن:دی کیفیت نمایش بقیه‌شون هم در هاله‌ای از ابهامه:دی

میتونن نمایش داشته باشن، ولی قطعا نصف‌شون ندارن:D کیفیت نمایش بقیه‌شون هم در هاله‌ای از ابهامه:D
اینکه میگید کیفیت نمایش ها در هاله ای از ابهام یعنی چی ؟؟
چرا یه عده اسیر پرو پاگاندای سونی فنا میشن
به خاطر یه دستمال میخوان قیطریه رو به اتیش بکشن
یه بازی کمتر از حد انتظار ظاهر شده چه دخلی داره به تمام بازی های xbox
مرعوب این صحنه ارایی سونی فنا نشین

اینکه میگید کیفیت نمایش ها در هاله ای از ابهام یعنی چی ؟؟
چرا یه عده اسیر پرو پاگاندای سونی فنا میشن
به خاطر یه دستمال میخوان قیطریه رو به اتیش بکشن
یه بازی کمتر از حد انتظار ظاهر شده چه دخلی داره به تمام بازی های xbox
مرعوب این صحنه ارایی سونی فنا نشین
نخیر مثل این که شما خوشی زده زیر دلتان

عزیز من بحث ها ما رو که دنبال باید کرده باشی تا الان
هیچ ربطی به طرفداران کنسول های دیگر ندارد
خودمون از عملکرد اکس باکس در این چند سال واقعا ناراضیم
بعنوان طرفدار این برند حق نداریم نسبت به مشکلات اعتراض کنیم؟ باید سرمون بکنیم تو برف هرچی اکس باکس بگه بگیم چشم؟

مشکلات مدیریت استودیو بیداد می‌کنه همه بچه ها مینالن
مشکلات مدیریت ای پی ها بیداد می‌کنه دیگه از هیلو پرچمدار اکس باکس که بالاتر نداریم تشریف ببرید تاپیک بازی بینید چه هایپی پشت بازی بود و بعد عرضه چی شد
عرضه ردفال فقط مشکل نیست که
سیستم مدیریت این ناشر از اساس مشکل داره
خیلی بازی ها هست معرفی شده هنوز هیچی ازش ندیدیم اوروایلد یه نمونش تو اگزو۲۰۱۸ معرفی شد الان ۲۰۲۳ هستیم پنج سال گذشته چکار میکردن؟!
اون همه بازی اول نسل معرفی شد کجاست ؟
یکی از بچه ها عناوین نمایش داده شده در ایونت پارسال رو گذشته بود نصفش تاخیر خورده یه سریش متا زرده یه سریش اثر خوب

هر چند خودم در بند متا نیستم و خوشحالم از این موضوع که باعث شده بازی های زیادی رو بهشون فرصت تجربه بدم.
ولی آیا نباید سطح کیفی بازی ها بره بالاتر؟

کوالیشن این همه مدت چکار می‌کرده اید سافتور چکار می‌کرده ماشین گیمز چکار می‌کرده یکی از اینا تو ایونت امسال نمایش نداشته باشن باید بچه ها خر اکس باکس رو بگیرن
دلیل نمیشه چون مایکروسافت ضعیف بوده این نسل قبل این نسل هم ضعیف عمل کنه بگه طرفدارا که عادت کردن(به طعنه)
این همه استودیو داری درست بالاسرشون باش درست مدیریت کن همه چی خوب پیش بره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or