mahmood2020 کاربر سایت Oct 9, 2009 #76 نوشته شده توسط iran_azer: دوستان خاهشا اگه کسی می تونه جواب سوال من رو بده؟؟ بیشتر... بالاخره گرففتی دستگاه ایکس باکس رو شما؟ Reactions: bazicon
نوشته شده توسط iran_azer: دوستان خاهشا اگه کسی می تونه جواب سوال من رو بده؟؟ بیشتر... بالاخره گرففتی دستگاه ایکس باکس رو شما؟
iran_azer کاربر سایت Oct 9, 2009 #77 نوشته شده توسط mahmood2020: بالاخره گرففتی دستگاه ایکس باکس رو شما؟ بیشتر... دوست عزیز امروز یه دونه گرفتم شما کیس بهتری سراغ داشتی؟ Reactions: bazicon
نوشته شده توسط mahmood2020: بالاخره گرففتی دستگاه ایکس باکس رو شما؟ بیشتر... دوست عزیز امروز یه دونه گرفتم شما کیس بهتری سراغ داشتی؟
mahmood2020 کاربر سایت Oct 10, 2009 #78 نوشته شده توسط iran_azer: دوست عزیز امروز یه دونه گرفتم شما کیس بهتری سراغ داشتی؟ بیشتر... سلام اینجا یکی از بچه ها اکبند داره میده 190 Reactions: bazicon
نوشته شده توسط iran_azer: دوست عزیز امروز یه دونه گرفتم شما کیس بهتری سراغ داشتی؟ بیشتر... سلام اینجا یکی از بچه ها اکبند داره میده 190
N Nabi.com کاربر سایت Jan 4, 2011 #79 xboxکنسول قرن هست دوستان من هم تازه وارد هم وچیز زیادی از این قو لخاموش نمی دانم اما کنسول واقعا عالیه Reactions: bazicon
xboxکنسول قرن هست دوستان من هم تازه وارد هم وچیز زیادی از این قو لخاموش نمی دانم اما کنسول واقعا عالیه
N Nabi.com کاربر سایت Jan 4, 2011 #80 help کسی بلده هارد این کنسول چجوری ارتقا پیدا میکنه ؟ Reactions: bazicon
SINASALAR کاربر سایت Jan 6, 2011 #81 نوشته شده توسط Nabi.com: کسی بلده هارد این کنسول چجوری ارتقا پیدا میکنه ؟ بیشتر... سلام دوست عزیز من در ختمتم شماره موبایلم برات PM کردم خاصتی تماس بگیر آخرین ویرایش: Jan 15, 2011 Reactions: bazicon
نوشته شده توسط Nabi.com: کسی بلده هارد این کنسول چجوری ارتقا پیدا میکنه ؟ بیشتر... سلام دوست عزیز من در ختمتم شماره موبایلم برات PM کردم خاصتی تماس بگیر
P PREDATOR کاربر سایت Jan 27, 2011 #82 سلام. کسی میتونه کمکم کنه یک کنسول XBOX1 بخرم؟ اگر نو هم نبود مشکلی نداره فقط میخوام سالم باشه تا چند سال بدون مشکل کار کنه و ترجیحا با هارد ارتقا یافته و قابلیت نصب بازی باشه. Reactions: bazicon
سلام. کسی میتونه کمکم کنه یک کنسول XBOX1 بخرم؟ اگر نو هم نبود مشکلی نداره فقط میخوام سالم باشه تا چند سال بدون مشکل کار کنه و ترجیحا با هارد ارتقا یافته و قابلیت نصب بازی باشه.
G gharebaghi کاربر سایت Jan 27, 2011 #83 من كسي رو ميشناسم كه داره و ميفروشه اگر بخواي برات ميپرسم فقط بگو تا چه قيمتي ميخواي ؟
P PREDATOR کاربر سایت Jan 27, 2011 #84 تشکر براتون پیام خصوصی فرستادم بقیه دوستان اگر جایی یا کسی را میشناسن من را از لطف و عنایتشون دریغ نکنند تا بلاخره خدا بخواد یک مورد مناسب پیدا بشه . با تشکر... Reactions: bazicon
تشکر براتون پیام خصوصی فرستادم بقیه دوستان اگر جایی یا کسی را میشناسن من را از لطف و عنایتشون دریغ نکنند تا بلاخره خدا بخواد یک مورد مناسب پیدا بشه . با تشکر...
E ef7778 کاربر سایت Jan 28, 2013 #85 بنده یه xbox 1 اکبنده اکبند دارم.کسی خواست یه زنگی بزنه 09179682868 Reactions: bazicon
A amirhossein95 کاربر سایت Aug 3, 2014 #87 سلام کسی بازی های اورجینال داره با قاب و دفترچه ی سالم؟ کنسول رو چطور؟البته کپی خور نننننننباشه Reactions: bazicon