داش خداوکیلی مطمئنی فن مایکرو هستی؟؟؟
من از شما کاملا یادمه
پست های شما و ترول های شما کاملا موجوده
الان چطوری شدی XBOX فن
منطقی هم بخوای حساب کنی وضعیت ماکروسافت و فنهاش همینه که شما میگی چون این شوکیس تقریبا آخرین شوکیسیه که ماکروسافت میتونه دل فنهای خودش و بقیه رو به دست بیاره که اگه موفق نشه گزینه پریدن وجود نداره و همه ته دره ایم.ما سونی فن ها یه قطار سوار شدیم هنوز که هنوزه داریم کابوسشو می بینیم. دوستان ماکرو فن که تانک و زیر دریایی و جت جنگنده و .... سوار شدید خواستم بگم میشه از قطار پرید و زنده موند ولی جت و زیر دریایی رو .....
View attachment 417dc5bfaf7ae69e6f05e04d301c3bea14343191-480p.mp4من نمیدونم چطور شد اینطور شد ولی رفقا بصورت افسارگسیخته ای هایپ شدن
بهترین شوکیس تاریخ هم نمیتونه این میزان از هایپ پاسخگو باشه.
در مورد فیبل هم بعیده گیم پلی ببینیم به نظرم یه تریلر سینماتیک ببینیم که بیشتر با حال و هوای گیم آشنا بشیم.
منم میخوام انتظاراتم کف کف بخوابونم ولی ناخوداگاه به طور افسارگسیخته ای خودش اوج میگیره!من نمیدونم چطور شد اینطور شد ولی رفقا بصورت افسارگسیخته ای هایپ شدن
بهترین شوکیس تاریخ هم نمیتونه این میزان از هایپ پاسخگو باشه.
در مورد فیبل هم بعیده گیم پلی ببینیم به نظرم یه تریلر سینماتیک ببینیم که بیشتر با حال و هوای گیم آشنا بشیم.
امیدوارم تهش جوری نشه اسپنسر مثل اون بنده خدا خودکشی کنه9 روز ماندع تا شوكيس
و هايپ هم خيلي نرماله
فعلا نيروي زميني داره نزديك به مواضع ميشه
و نيروي هوايي هم قراره شروع كننده حمله باشه
با حملات برق اسا نيروي هوايي موضع دشمنان رو بمبارون كرده و با نيروي زميني منطقه رو تصرف ميكنيم
(از كتاب خاطرات ادولف هيتلر و نقش ماكروسافت در جنگ جهاني دوم)
اسم عملیات رو هم بزاریم D-day9 روز ماندع تا شوكيس
و هايپ هم خيلي نرماله
فعلا نيروي زميني داره نزديك به مواضع ميشه
و نيروي هوايي هم قراره شروع كننده حمله باشه
با حملات برق اسا نيروي هوايي موضع دشمنان رو بمبارون كرده و با نيروي زميني منطقه رو تصرف ميكنيم
(از كتاب خاطرات ادولف هيتلر و نقش ماكروسافت در جنگ جهاني دوم)
کویتی پور عرصه کنسول وار خودتی بچه ها رو شیر نکن نفرست جلوآقا بد به دلتون راه ندین
لحظه ای رو تصور کنید که ارم کوالیشن و صدای لنسر به گوش میاد و گیرز فنیکس کالکشن به نمایش میاد
دوباره مارکوس دوباره گروه دلتا دوباره رفتن به دل اژدها دوباره لنسر
:::::::::::::::::::::::::::::::::
بلازکوویچ پیر و نقش بستن ولفنشتاین ۳
نمیتونم ادامه بدم دستام به لرزه افتاده