K I 1 1 E R ناظم انجمن Mar 31, 2023 #1 [نحوه تماشا] آخرین ویرایش: Jan 9, 2025 Reactions: AmirPXP, milad.ps4, uriel و 90 کاربر دیگر
Destro Kevin Gold User Jun 9, 2024 #2,986 این DLC استارفیلد خیلی جذاب به نظر میاد Reactions: .:GHOST:., Amorfin, prop و 2 کاربر دیگر
prop کاربر سایت Jun 9, 2024 #2,988 پشمااااام expedition 33 چی بود، اونم دی وان گیم پس !!!!! Reactions: richard92, Irisviel Ackerman, dark souls و 6 کاربر دیگر
samijavid کاربر سایت Jun 9, 2024 #2,990 چقدر آرت بازی کامپالشن خوبه Reactions: richard92, Irisviel Ackerman, dark souls و 7 کاربر دیگر
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Jun 9, 2024 #2,991 Dragon Age وقتی لوگو جدیدش اومد گفتم چرا شبیه این بازیای خز آنلاین موبایلیه، الان تریلرشم اومد همون نظرو دارم استارفیلد چقد محیطا خفن بود، امیدوارم سر و صدای پلیرا جواب داده باشه و دیزاین DLC مشابه خود بازی نباشه. Reactions: Irisviel Ackerman, dark souls, .:GHOST:. و 6 کاربر دیگر
Dragon Age وقتی لوگو جدیدش اومد گفتم چرا شبیه این بازیای خز آنلاین موبایلیه، الان تریلرشم اومد همون نظرو دارم استارفیلد چقد محیطا خفن بود، امیدوارم سر و صدای پلیرا جواب داده باشه و دیزاین DLC مشابه خود بازی نباشه.
Big Band کاربر سایت Jun 9, 2024 #2,992 Tahm Kench چی میگه این وسط؟ Reactions: ariamehr1111, ferod and Scαrface
METRO_2034 کاربر سایت Jun 9, 2024 #2,994 پول این همه گیم رو فقط با همین همستر میشه درآورد Reactions: alisuun, pouria.sh, .:GHOST:. و 3 کاربر دیگر
fire emblem کاربر سایت Jun 9, 2024 #2,995 expedition 33 زیبا بود Reactions: Los Galacticos, dark souls, pedram_sad و 9 کاربر دیگر
mobile1199 _-[ BE THE BATMAN ]-_ Gold User Jun 9, 2024 #2,996 Expedition 33 هم جالب میزد باشه تا اینجا که پیشبینی بچه ها درست دراومد و نمایش بسیار فک برانداز بوده خود من بعد اون افتضاح دو شب پیش انتظارمو رسوندم به کف، ولی فعلا که نظر من یکیو واقعا جلب کرده شوکیس امسال ایکس باکس! Reactions: richard92, Irisviel Ackerman, dark souls و 7 کاربر دیگر
Expedition 33 هم جالب میزد باشه تا اینجا که پیشبینی بچه ها درست دراومد و نمایش بسیار فک برانداز بوده خود من بعد اون افتضاح دو شب پیش انتظارمو رسوندم به کف، ولی فعلا که نظر من یکیو واقعا جلب کرده شوکیس امسال ایکس باکس!
Morgoth Bauglir The Fallen Vala کاربر سایت Jun 9, 2024 #2,997 نوشته شده توسط Cloud Strife: از درگن ایج اصلا خوشم نیومد! کسی حال کرد باهاش؟ بیشتر... خیلی ضایع بود پروژه اول مولتی پلیر بوده . Reactions: fire emblem
نوشته شده توسط Cloud Strife: از درگن ایج اصلا خوشم نیومد! کسی حال کرد باهاش؟ بیشتر... خیلی ضایع بود پروژه اول مولتی پلیر بوده .
prop کاربر سایت Jun 9, 2024 #2,998 این واقعا مایکروسافته؟ South of midnight طراحی هنری ۱۰ از ۱۰ Reactions: hunter76, richard92, Irisviel Ackerman و 16 کاربر دیگر
Rohshen کاربر سایت Jun 9, 2024 #2,999 این بازیه داره نشون میده چقدر خوبه. Reactions: dark souls, .:GHOST:., E3 fan and 1 other person