نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

اینقدر راضی و خوشحالم که واقعا نمی خوام ترول کنم، سونی فنا لازم نیست غیب بشید، گیم خوب برای همه اس بیاید کنار هم از اینکه گیم خوب دیدیم لذت ببریم استارفیلد اگه روی ps هم بود ذره ایی برای من تفاوتی نداشت چون فن گیمم نه پلتفرم
امیدوارم در نمایش بعدی سونی هم چیزی ببینیم که بعدش بیایم توی تاپیکش و همش پشم ببینیم و از عظمتش تعریف کنیم

آقای محترم یادگرفتید وقتی مهمون دعوت میکنید باید چجوری پذیرایی کنید :D

اتفاقا شما اشتباه میکنی و جیمبو پذیرایی رو بهتر بلد بود، وقتی مهمون دعوت میکنی چی لازم داری؟ آفرین! کاسه بشقاب و قابلمه فضایی:دی

دوستان فراموش نکیند اینا تازه نصف توان استدیوهای داخلی مایکروسافت هست بتزدا با ان همه استدیو فقط یک بازی داشت هنوز اکتیویژن مانده هنوز بلیزارد مانده هنوز (خرید بعدی!!!!!)
همه ی اینا روی هم گیم پس منتظر هست

عزيزه من پلي فايو ديجيتال يه شكست تحاريه محضه
چرا ماكرو بايد همچين حماقتي بكنه؟
كسي كه ٥٠٠ دلار هزينه ميكنه يه كنسول كامل ميخواد و واسه صد دلار نمياد درايو رو ول كنه

اين سري اس يك ترابايتم يه اپگريده واسه سري اس كه كسي كه نميخواد هزينه بالا كنه مشكل حافظه هم نباشه و تقريبا جايگزين سري اس فعلي ميشه
شکست تجاری جیب بنده هست که از اوایل نسل هشت تا همین امروز که ۲-۳ سال از نسل نهم میگذره ۴ تا کنسول خریدم ولی حتی یک ثانیه هم از درایور کنسول هام استفاده نکردم با این که پولش رو دادم :D

کنسول series s رو مایکرو واسه این زد که ارزون باشه خب طرف اگر قرار باشه 350 دلار پول بده میره 400 دلار ps5 digital میخره دیگه چه کاریه
در ضمن چیزی که منو از آینده series s میترسونه قدرت پردازشی کمشه نه ظرفیت هاردش

• Like
Reactions: VICE
طرف اگر قرار باشه 350 دلار پول بده میره 400 دلار ps5 digital میخره دیگه چه کاریه
اون وقت بره ps5 بخره چطوری قراره استارفیلد و فیبل بازی کنه داش؟؟؟
الان بازی های XBOX رسما گیم چنجرن

میزان هیجانی که نمایش داشت بینظیر بود. استارفیلد برای من همه اون چیزیه که بعد ۱۲ سال میخوام. وقتی بیاد بقیه بازیارو میریزم روی هارد اکسترنال و فقط ایشونو پلی میدم.

چقدر شوکیس جمع و جور و خوب بود. حتی بازیهای 3rd party هم خوباشون بودن. بشخصه بعد از استارفیلد، برای بازی inxile و fable هایپ زیادی دارم. چقدر نمایششون خوب بود‌. فیبل بنظرم از لحاظ گرافیکی در نهایت بهتر هلبلید بشه حتی. هرچند اونم خوفه.

و راجع به avowed اگه کسی outer worlds دوست داشته احتمالا این رو هم دوست داره. گرافیکش هم خوبه. حداقل از ردفال بهتره. و خب جادوی ابسیدین رو مطمئنا داره.

توی بازیهای غیر انحصاری هم dlc مربوط به cyberpunk و اون بازی don't nod برای من خیلی جذاب بودن.

در کل ۱۰/۱۰. نمایش از جنس نمایشهای خیلی قدیم بود. پر سینگل پلیر به همراه چندتا gaas که خب اونا هم چندساله دارن محتوا میگیرن و جزو خوبای گس هستن.

ولی کاش همین فرمت رو برای سال های بعدی هم در نظر بگیرند،مراسم ۶۰ دقیقه ای با حضور ۴-۳ بازی مستقل با کیفیت.اگر همین مراسم ۹۰ دقیقه بود آن ۳۰ دقیقه باقیمانده با عناوین نهایتا معمولی باید پر می شد و به نظرم این بازخورد مثبت رو نداشت.به طور خلاصه کمیت و کیفیت باید در کنار یکدیگر باشند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or