K I 1 1 E R ناظم انجمن Mar 31, 2023 #1 [نحوه تماشا] آخرین ویرایش: Jan 22, 2025 Reactions: AmirPXP, milad.ps4, uriel و 90 کاربر دیگر
m.d.makan کاربر فعال Jun 11, 2023 #1,666 این نمایش با نمایش سال قبل خیلی تفاوت داره یعنی اون بیلد چقدر قدیمی بوده؟ واقعا جهش داشتن اینا. مخصوصا ویژوال Reactions: .:GHOST:., Irisviel Ackerman, a.messi10 و 10 کاربر دیگر
این نمایش با نمایش سال قبل خیلی تفاوت داره یعنی اون بیلد چقدر قدیمی بوده؟ واقعا جهش داشتن اینا. مخصوصا ویژوال
Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن Jun 11, 2023 #1,667 آقا بسه چقدر میخواید آدم رو ارضا کنید Reactions: .:GHOST:., Eli2000, Irisviel Ackerman و 8 کاربر دیگر
Madridista کاربر سایت Jun 11, 2023 #1,668 عظمت استارفیلد قابل درک نیست حقیقتا. عجب چیزی ساختن. چه کیفی بکنیم سپتامبر! Reactions: .:GHOST:., Eli2000, Irisviel Ackerman و 13 کاربر دیگر
earendilist کاربر سایت Jun 11, 2023 #1,669 عجب کامبتی داره چه میلی اتک باحالی )))) Reactions: Eli2000
big marty s کاربر سایت Jun 11, 2023 #1,670 همون طور که گفتم و پیشبینی میکردم شوکیس بهترین چیزی بود که میتونستیم ببینیم Reactions: .:GHOST:., Eli2000, Mostafa CJ و 23 کاربر دیگر
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Jun 11, 2023 #1,671 Melee رو ببین Reactions: .:GHOST:., Eli2000, Irisviel Ackerman و 9 کاربر دیگر
reach usa کاربر سایت Jun 11, 2023 #1,672 فیبل چقدر خوبه چند بار دیدم تریلرشو چی ساخته playground Reactions: .:GHOST:., Irisviel Ackerman, alisuun و 15 کاربر دیگر
graywolf کاربر سایت Jun 11, 2023 #1,673 استارفیلد از اون بازی هاست که چند صد ساعت سرگرمت میکنه و برای ما پیرمردها با ضیق وقت میتونه خطرناک باشه. Reactions: .:GHOST:., Mostafa CJ, Irisviel Ackerman و 19 کاربر دیگر
استارفیلد از اون بازی هاست که چند صد ساعت سرگرمت میکنه و برای ما پیرمردها با ضیق وقت میتونه خطرناک باشه.
prop کاربر سایت Jun 11, 2023 #1,674 باور نمیشه استارفیلد از چیزی که فکر میکردم هم بهتره Reactions: .:GHOST:., Eli2000, Irisviel Ackerman و 19 کاربر دیگر
Arman Sensi کاربر سایت Jun 11, 2023 #1,675 واقعا همه چی عالیه فقط نمی دونم چرا احساس می کنم گان پلی میتونه بهتر باشه
Need-More-Speed Gold User Jun 11, 2023 #1,676 توی این بخش های آخر افت فریم ندیدم فکر کنم بعضی از بخش های نمایش از بیلد های قبل بودن واقعا پشمام ریخته برای منه که از بچگی شیفته فضا بودم عین به واقعیت پیوستن ی رویاس Reactions: .:GHOST:., Eli2000, Mostafa CJ و 16 کاربر دیگر
توی این بخش های آخر افت فریم ندیدم فکر کنم بعضی از بخش های نمایش از بیلد های قبل بودن واقعا پشمام ریخته برای منه که از بچگی شیفته فضا بودم عین به واقعیت پیوستن ی رویاس
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Jun 11, 2023 #1,677 اون 7 میلیارد دلار رو حلال کردن Reactions: John-117, .:GHOST:., Eli2000 و 17 کاربر دیگر
Wolff کاربر سایت Jun 11, 2023 #1,678 اصلا عجيب بود روياييي بود همه فرست پارتيهاي حاضر؟ چه كردن با استارفيلد؟؟ چقدر واقعي و ايمرسيو چه گيمپلي و گرافيكي نينجا تئوري بازي رو به كجا رسونده غرق ميشي تو محيط اوود يه ار پي جي عجيب غريب فالاوت و اسكاريم رو با هم اشنا كرده بي نظير بود فيبل؟؟؟ نميتونم توضيح بدم كه مرزهاي فانتزي رو كجا بردن و ووو برايان فارگو يهو اومد وسط گفت تاج پادشاهي كجاست ؟؟؟؟ بي نظير بودن فرست پارتيها اصلا وقتي براي ثرد پارتي نذاشتن ١٠ از ١٠ بود براي من بي نظير . Reactions: Gotham Knight, .:GHOST:., aha2012 و 9 کاربر دیگر
اصلا عجيب بود روياييي بود همه فرست پارتيهاي حاضر؟ چه كردن با استارفيلد؟؟ چقدر واقعي و ايمرسيو چه گيمپلي و گرافيكي نينجا تئوري بازي رو به كجا رسونده غرق ميشي تو محيط اوود يه ار پي جي عجيب غريب فالاوت و اسكاريم رو با هم اشنا كرده بي نظير بود فيبل؟؟؟ نميتونم توضيح بدم كه مرزهاي فانتزي رو كجا بردن و ووو برايان فارگو يهو اومد وسط گفت تاج پادشاهي كجاست ؟؟؟؟ بي نظير بودن فرست پارتيها اصلا وقتي براي ثرد پارتي نذاشتن ١٠ از ١٠ بود براي من بي نظير .
graywolf کاربر سایت Jun 11, 2023 #1,680 لعنت بهشووون این بازی چقدر وسعتش زیاده. اصلا عجیب غریبه. Reactions: .:GHOST:., Natural Killer, big marty s and 1 other person