سلام بر دوستان گلم،این دستگاه ماله خودم بوده و بسیار کم کارکرده،شاید برای بعضی از بازیهایی روشن شده که ارزش اوریج خریدن رو نداشتن یا خواستم اول امتحان کنم ببینم ارزش داشته بخرم یا نه،البته الان 1 ماهه دست برادرزادم بوده،اونم زیاد باهاش کار نکرده................
دستگاه به لایو وصل نشده،فلگ نشده،از رو شکم نمیگم،کارم اینه،روش Lt2 داره و دوباره تکرار میکنم دستگاه خیلی تمیزه و بسیار کم کارکرده((پارادوکس:d))
اینم عکس دستگاه،ببخشید دیگه نصف اسم کاربریم رفته پشته کاترین.....................
اینم عکس جعبه دستگاه،دیگه از اینا تو بازار پیدا نمیشه:
در ضمن موبو دستگاه جسپر هستش و هیچ چیز اضافی هم نداره..............................
قیمت پایه با توجه به شرایط دستگاه و بازار:
450
البته با مصرف کننده قدم نیز میزنیم،البته یه خورده......................
نکات:
1-با اسپم برخورد میشه در حد لیگ لیبرتادورس.
2-هر نظری در مورد قیمت یا هر چیزه دیگه دارید برای خودتون نگه دارید و وقت ما رو نگیرید.
3-برای خرید یا هر چیزه دیگه فقط PM بدید.
4-گفتم تخفیف میدم ولی خواهشا" قیمتای خنده دار PM نکنید واسم.
5-تهران حضوری با تست،شهرستان هم اول پول واریز میشه و بعد دستگاه تیپاکس میشه،در ضمن پول پست نصف،نصفه((حال دادم بهتون
))
6-به اولین خریداری که قیمت خوب و مدنظر منو بده فروخته میشه.
7-به دوستان نزدیک و کسانی که با هم معامله داشتیم تخفیف خوب میدیم.
ویرایش 1 :
به یک PS3 اسلیم نیاز دارم،320 یا 250،زیر این نمیخوام،با این دستگاه تعویض میشه،یا اگه خواستید نقد تقدیمتون میکنیم،فقط قیمت خوب بدید
یا علی............
دستگاه به لایو وصل نشده،فلگ نشده،از رو شکم نمیگم،کارم اینه،روش Lt2 داره و دوباره تکرار میکنم دستگاه خیلی تمیزه و بسیار کم کارکرده((پارادوکس:d))
اینم عکس دستگاه،ببخشید دیگه نصف اسم کاربریم رفته پشته کاترین.....................
اینم عکس جعبه دستگاه،دیگه از اینا تو بازار پیدا نمیشه:
در ضمن موبو دستگاه جسپر هستش و هیچ چیز اضافی هم نداره..............................
قیمت پایه با توجه به شرایط دستگاه و بازار:
450
البته با مصرف کننده قدم نیز میزنیم،البته یه خورده......................
نکات:
1-با اسپم برخورد میشه در حد لیگ لیبرتادورس.
2-هر نظری در مورد قیمت یا هر چیزه دیگه دارید برای خودتون نگه دارید و وقت ما رو نگیرید.
3-برای خرید یا هر چیزه دیگه فقط PM بدید.
4-گفتم تخفیف میدم ولی خواهشا" قیمتای خنده دار PM نکنید واسم.
5-تهران حضوری با تست،شهرستان هم اول پول واریز میشه و بعد دستگاه تیپاکس میشه،در ضمن پول پست نصف،نصفه((حال دادم بهتون
))6-به اولین خریداری که قیمت خوب و مدنظر منو بده فروخته میشه.
7-به دوستان نزدیک و کسانی که با هم معامله داشتیم تخفیف خوب میدیم.
ویرایش 1 :
به یک PS3 اسلیم نیاز دارم،320 یا 250،زیر این نمیخوام،با این دستگاه تعویض میشه،یا اگه خواستید نقد تقدیمتون میکنیم،فقط قیمت خوب بدید
یا علی............
Attachments
آخرین ویرایش: