Xbox 720:OXM در E3 2012 معرفی نخواهد شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
هر روز شایعه های نسل بعد بیشتر می شوند ولی مجله رسمی xbox گفته که تمام شایعاتی که درباره معرفی xbox 720 در
e3 2012 بود نادرست هستند
xbox_720.jpg
در این مجله امده:تمام شایعاتی که منتشر شده بودند در رابطه با معرفی xbox بعدی در e3 2012 اشتباه هستند
این ها نشان می دهد که شایعاتی که می گفتند xbox 720 تا 2 سال دیگر عرضه خواهد شد اشتباه هستند

برای من جالبه همش یه عده خوشحال میان میگن نسل بعد بیاد داستان بازی ها فراموش میشه همه چیز میشه گرافیک و بس!
عزیزم نکنه فکر میکنید نسل بعد که شروع بشه همه ی نویسنده ها میرن میخوابن؟ مگه یک نفر میشینه بازی میسازه که جوگیر گرافیک بشه داستان بازی فراموش شه!؟ هر کسی وظایف خودشو داره. اتفاقاً با نسل بعد همه چیز میتونه پا به پای گرافیک پیشرفت کنه. با کمی تامل میشه فهمید.
اولا ما خوشحال نیستیم و نظره خودمونو بیان کردیم و شاید یکم تند رفته باشم ولی من اصلا نیازی به ورود به نسل جدید نمیبیم هنوز خیلی از بازی های تاپ برای کنسول های مختلف و کینکت موندن و تات سال 2014 یا 2013 اصلا بنظرم معقولانه نیست این کار
نخیر به خواب زمستانی نمیرند ولی خیلی کار داره تا بتونن بازی های با پتانسیلی از نظر داستانی تو نسل بعد بسازند (همون اتفاقی که تو این نسل افتاد )
پیشرفت میکنه ولی زمان میبره و خیلی طول میکشه

اولا ما خوشحال نیستیم و نظره خودمونو بیان کردیم و شاید یکم تند رفته باشم ولی من اصلا نیازی به ورود به نسل جدید نمیبیم هنوز خیلی از بازی های تاپ برای کنسول های مختلف و کینکت موندن و تات سال 2014 یا 2013 اصلا بنظرم معقولانه نیست این کار
نخیر به خواب زمستانی نمیرند ولی خیلی کار داره تا بتونن بازی های با پتانسیلی از نظر داستانی تو نسل بعد بسازند (همون اتفاقی که تو این نسل افتاد )

همین مونده بود که شما نیاز ندونی وقتی شرکت هایی مثل کرایتک و دایس میگن که ما نیاز به سخت افزارها جدید داریم دیگه حرفشون سنده
اما گویا متخصص های اینجا فعلا نیازی به نسل جدید نمی بینن =))

شما نیاز نمی دونی نخر. بشین نسله بعد که اومد رو 360 با 3rd پارتی ها حال کن.

آخرین ویرایش:
جمع نبند عزیزم

البته متن خبر خود وبسایت هم خیلی کوتاهه

فقط گفته که این انفاق نخواد افتاد و به هیچ منبع یا فرد خاصی هم در مورد خبر استناد نکرده. یعنی حرفش همون قدر ارزش داره که کامنت های اینجا داره:d

ولی منطقی هم به نظر نمیرسه که مایکرو بخواد یه کنسول جدید بده بیرون وقتی این یکی خیلی خوب براش میفروشه. اصلا این صنعت همش پوله دیگه دلشون برا گیرما که عشق گرافیکن نسخوته که

فقط گفته که این انفاق نخواد افتاد و به هیچ منبع یا فرد خاصی هم در مورد خبر استناد نکرده. یعنی حرفش همون قدر ارزش داره که کامنت های اینجا داره:d

ولی منطقی هم به نظر نمیرسه که مایکرو بخواد یه کنسول جدید بده بیرون وقتی این یکی خیلی خوب براش میفروشه. اصلا این صنعت همش پوله دیگه دلشون برا گیرما که عشق گرافیکن نسخوته که
حرف OXM یعنی ارزش در حد کامنته ؟!
سایت فقط چکیده خبر OXM رو گذاشته

2013 بیاد با سخت افزار عالی که بتونه 7-8 سال جوابگو باشه + لانچ تایتل های جذاب، خیلی بیتره تا 2012 بیاد و با بازیهای پورت شده 360 با رزولیشن بالاتر.

قربونت برم اخه oxm حرفش در حد یه کامنته
حالا خوبه اسمش مجله رسمی xbox

خب این کجله راست گفته کنسول 720 تو E3 معرفی نمیشه چون اولا اسمش 720 نیست که معرفی بشه :lol: دوما همین CES معرفی میشه :lol: کار برای e3 نمیمونه :دی
یادم میاد یبار همین مجله EDGE اومد گفت بازیه GEARS 3 ماه بعد معرفی میشه و بعد خود اپیک گفت خبر دروغه و شایعست و گیرز 3 میره نسل بعد ! ولی همون یک ماه بعدش گیرز 3 معرفی شد :lol:
من فقط موندم که چرا اینجا بعضی ها اینهمه ساده اندیشند ؟! این خبر را یه بار دیگه بخونید خبره و شایعه نیست ! ظاهرا استادیوها براش دروغ گفتن ؟!
اون که معلوم بود همین نسل میاد چیز عجیبی نبود ماکرو قراردادش برای این نسل بسته بود نه نسل بعد فرخ :d
ولی این که تو CES معرفی بشه بعید نیست ولی اومدنش تو 2012 بعیده ولی قبول دارم از الان لانچ هاش داره ساخته میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or