Xbox 720 : AMD گرافیکی همانند Avatar خواهد داشت

Behrooz

کاربر سایت
360logo-july.jpg

کمپانی AMD ، که سابقه ی ساخت سخت افزار گرافیکی کنسول Xbox 360 را بر عهده داشته است،ادعا کرده است که Xbox بعدی قادر است سطح جزئیات و گرافیکی همانند فیلم Avatar ساخته ی جیمز کمرون ارائه بدهد.در حال حاضر حتی بر روی PC نیز همچنین تکنولوژی وجود ندارد اما AMD گفته است که کنسول Xbox 720 ماکروسافت به همراه همچنین تکنولوژی عرضه خواهد شد.

البته باید گفت که AMD این موضوع را تایید نکرد که آن ها بر روی Xbox 720 در حال کار هستند اما Neal Robison (مدیر روابط ISV در AMD) خاطر نشان کرد که گیمرها در این مورد بسیار هیجان زده خواهند شد.

Robison همچنین اشاره کرد قدرت و توانایی های A.I(هوش مصنوعی) و فیزیک در سخت افزارهای نسل آینده ی (کنسول ها) این قابلیت را به هر عابر پیاده ای در بازیهایی مانند GTA و یا Saints Row میدهد که یک طرز فکر کاملا منحصر به فرد و مجزا از بقیه ی NPC ها داشته باشد ،به این معنی که هنگامی شما در خیابان شلیک میکنید یا به کسی حمله میکنید تمام افراد یک عمل مشترک مانند جیغ کشیدن و فرار کردن انجام نمیدهند ، بلکه همان طور که گفته شد هر NPC یک طرز فکر منحصر به فرد دارد و عمل خاص خود را انجام میدهد.

Source

آ
خه مرد حسابی چرا حرفی میزنی که آدم به عقل بشریت شک کنه ؟
شما داری از سگا حرف میزنی که October 29, 1988 عرضه شده و 22 سال ازش میگذره و دیگه تولید هم نمیشه و ما داریم درباره x360 ی حرف میزنیم که هنوز داره تولید میشه و برای جمع کردن سیستمی که بتونه گرافیکی در حد بازیهای x360 رو اجرا کنه باید بیش از 199 دلار پول بدی . سال 1988 گرافیک سگا برای خودش شاخ بوده و یادت باشه اون موقع هم برای اینکه بتونی کامپیوتری رو جمع کنی که گرافیکی در حد بازیهای سگا رو اجرا کنه بازم باید بیش از پول خود سگا برای کیس خالی pc ت پول میدادی .
یادت باشه 22 سال پیش هارد کامپیوتر ها هنوز به گیگ نرسیده بودند و 20 مگ ظرفیت خیلی واسه خودش شاخ بود .
بفهم چی میگی آخه .
چرا بر میداری پست منو یه جوری نقل قول میکنی که همه فکر کنن جدی گفتم؟ حتما حالا امضاش هم می کنی.
و اما در مورد این مقایسه شما می گید با قیمت یه xbox360 نمیشه یه pc در حد خودش بست پس xbox از pc بهتره منم چون میخاستم بگم این استدلال اشتباهه گفتم بر اساس این استدلال چون pc گیر نمیاد که هم قیمت سگا باشه و ازش قویتر باشه پس سگا بهتره.

@aliatlas

سال 2005 و هنگام لانچ 360 در دو قیمت US$299.99 و US$399.99 فروخته شد 199$ بعد از cut های زیاد قیمت کنسول شد .

در ضمن یه 7600 یا 6800 ultra ( شاید حتی 6600 !)به راحتی GeoW روی 1280*720 روی بالاترین تنظیمات اجرا میکرد .
اون موقع قیمت سیستمی که بتونه اجرا کنه چقدر بود؟

@aliatlas

سال 2005 و هنگام لانچ 360 در دو قیمت US$299.99 و US$399.99 فروخته شد 199$ بعد از cut های زیاد قیمت کنسول شد .

در ضمن یه 7600 یا 6800 ultra ( شاید حتی 6600 !)به راحتی GeoW روی 1280*720 روی بالاترین تنظیمات اجرا میکرد .

دیگــه اینقدر مارو ...:d
من اون زمان سیستم این بود
8600 GTS
Ram 2g
dual core Cpu

روی High لگ پدرمو در اورد ! نمی دونم سیستم هاتون چطوره ولی نتونستم 20 فریم ثابت ازش بگیرم ..!

الان این بحث ها چه ربطی به تاپیک دارن؟

هیچ بحث تموم شده ... بچه ها پس لرزه ول می کنن ! :d کم کم داره می خوابه ! :d

دوستان اینقدر خودتون رو نکوبید به در دیوار !

من خودم اون زمان یه 7600 GT داشتم که به راحتی باهاش با بالاترین تنظیمات روی 720 ببا فریم بین 25 تا 30 بازی می کردم !، دوستان هم 6800 داشتن و خیلی راحت اجراش میکردند !

برای اطلاع من 2006 یه 7600 خریدم 140 هزار تومان .

گل نبود به سبزه نیز آراسته شد!
همین جوری بریم جلوتر کار به تیله بازی و هفت سنگ هم میرسه! میکرو جنیوس و سگا 16 بیت اینجا چی کار میکنن؟
محض اطلاع باید گفته بشه که تو چیزی که پول باشه پس وقت و هزینه هم صرف میشه.اونقدری که بازی ها روی کنسول بهینه سازی میشن و پولیش میشن که حد نداره. نمونه ها زیاده .... البته بازی هایی هم هستن که از پایه مشکل دارن و با توجه به چیزی که ارایه میدن اصلا درخور توجه نیستند و بسیار کند و بد روی کنسول اجرا میشوند مثل:
Bayonetta PS3-Brutal Legend-Fable 2 ,3-و چندین بازی دیگری که تو خاطرم نیست...

بچه ها یه سرچ تو گوگل بکنید از خودتون همینطوری سیستم اراعه ندید
این حداقلشه مگه حداکثرش چقدر از این بالاتره
حداقل سیستم:
Microsoft(R) Windows(R) XP/Vista (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
Microsoft DirectX(R) 9.0c (included)
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 2.8 GHz or AMD(R) Athlon(TM) XP 2800+ processor (Pentium 4 3.0GHz or equivalent for Windows Vista)
Memory: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
Graphics card: 128MB NVIDIA(R) Geforce(TM) 5700 or ATI(TM) Radeon(TM) 9700 (full list of supported chipsets below)
Sound card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Harddisk: 750MB of free hard drive space, plus 200MB for Windows swap file
Internet: Broadband connection and service required for full gameplay and downloads. Features may change without notice.
SUPPORTED VIDEO CHIPSETS
NVIDIA GeforceFX Series (5700 or higher, not including 5700LE and 5700VE)
NVIDIA Geforce 6 Series (6200 or higher) NVIDIA Geforce 7 Series (7300 or higher)
NVIDIA Geforce 8 Series
ATI Radeon 9700 or higher
ATI Radeon X700 or higher

شما دی وی دی رو گذاشتی رو کارت گرافیک بازیش کردی؟
شما پست منو دیدی اصلا ؟؟
من یادمه 5500 داشتم گیر گیری میشد اما در اون حد نبود و وقتی که 8800 گرفتم دیگه روون روون شده بود
بعد میگین با7600 GT اجرا نمیشه معلومه که میشه اتفاقا خوبم اجرا میشه

آخرین ویرایش:
دوستان اینقدر خودتون رو نکوبید به در دیوار !

من خودم اون زمان یه 7600 GT داشتم که به راحتی باهاش با بالاترین تنظیمات روی 720 ببا فریم بین 25 تا 30 بازی می کردم !، دوستان هم 6800 داشتن و خیلی راحت اجراش میکردند !

برای اطلاع من 2006 یه 7600 خریدم 140 هزار تومان .
شما دی وی دی رو گذاشتی رو کارت گرافیک بازیش کردی؟

حداقل سیستم:
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 2.8 GHz or AMD(R) Athlon(TM) XP 2800+ processor (Pentium 4 3.0GHz or equivalent for Windows Vista)
Graphics card: 128MB NVIDIA(R) Geforce(TM) 5700 or ATI(TM) Radeon(TM) 9700 (full list of supported chipsets below)
Internet: Broadband connection and service required for full gameplay and downloads. Features may change without notice.
SUPPORTED VIDEO CHIPSETS
NVIDIA Geforce 6 Series (6200 or higher) NVIDIA Geforce 7 Series (7300 or higher)
NVIDIA Geforce 8 Series
این الان سیستم چی هست؟:-/

حداقل سیستم:
SUPPORTED VIDEO CHIPSETS
NVIDIA Geforce 8 Series
برای بهترین حالتش هم اینه :
برای اجرا روی بهترین تنظیمات :
1- شما باید روی ویستا نصب کنید .
2-cpu شما باید کمتر از این نباشه : Any Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2
3- رم 2 گیگ به بالا
4-nVidia GeForce 7600یا ATI X1900 یا بالاتر
میبینی که خیلی فرق داره ..
هر چند اون موقع 7600جی تی بالای 100 تومن بود و من دقیقا یادمه بعدها روی 8600 اجراش کردم با بالاترین مشخصات که اصلا روون نبود چیزی حدود 20 فریم میگرفتم البته سی پی یو دوال 4200 ای ام دی داشتم و رم 1.5 گیگی .
در کل

برای بهترین حالتش هم اینه :
برای اجرا روی بهترین تنظیمات :
1- شما باید روی ویستا نصب کنید .
2-cpu شما باید کمتر از این نباشه : Any Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2
3- رم 2 گیگ به بالا
4-nVidia GeForce 7600یا ATI X1900 یا بالاتر
میبینی که خیلی فرق داره ..
خوب از صب تا الان اقای Isildur داره میگه روی7600 اجرا کردم دوستان مگه باور میکنن برا من که رو 8800 بود راحت راحت اجرا میشد

آ
چرا بر میداری پست منو یه جوری نقل قول میکنی که همه فکر کنن جدی گفتم؟ حتما حالا امضاش هم می کنی.
و اما در مورد این مقایسه شما می گید با قیمت یه xbox360 نمیشه یه pc در حد خودش بست پس xbox از pc بهتره منم چون میخاستم بگم این استدلال اشتباهه گفتم بر اساس این استدلال چون pc گیر نمیاد که هم قیمت سگا باشه و ازش قویتر باشه پس سگا بهتره.

بازم میگم استدلال شما بی ربطه .
اون بنده خدایی که گفت با 199 دلار نمیشه سیستمی سر هم کرد که بازیهایی در حد x360 رو اجرا کنه حرفش کاملا درسته دیگه لازم نیست که شما استدلال سگا رو بکشی وسط که ربطی به x360 نداره حالا میگی شوخی بود باشه تو درست میگی .
قبول کنین :
با 199 دلار نمیشه سیستمی در حد بازیهای x360 بست پس اگر هدف بازی باشه خب x360 به صرفه تره و اگر هدف صرفا بازی نباشه خب هیچی نمیتونه جای کامپیوتر رو بگیره .
طور دیگه ای میگم تا جا بیفته :
اگر شما فقط و فقط 199 دلار دارین و قصدتون گیم های نسبتا سطح بالاست باید x360 بخرین و الا با 199 دلار

آ

بازم میگم استدلال شما بی ربطه .
اون بنده خدایی که گفت با 199 دلار نمیشه سیستمی سر هم کرد که بازیهایی در حد x360 رو اجرا کنه حرفش کاملا درسته دیگه لازم نیست که شما استدلال سگا رو بکشی وسط که ربطی به x360 نداره حالا میگی شوخی بود باشه تو درست میگی .
قبول کنین :
با 199 دلار نمیشه سیستمی در حد بازیهای x360 بست پس اگر هدف بازی باشه خب x360 به صرفه تره و اگر هدف صرفا بازی نباشه خب هیچی نمیتونه جای کامپیوتر رو بگیره .
طور دیگه ای میگم تا جا بیفته :
اگر شما فقط و فقط 199 دلار دارین و قصدتون گیم های نسبتا سطح بالاست باید x360 بخرین و الا با 199 دلار دستتون به گرافیک کرایسیس نمیرسه . تمام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or