Xbox 720 : AMD گرافیکی همانند Avatar خواهد داشت

Behrooz

کاربر سایت
360logo-july.jpg

کمپانی AMD ، که سابقه ی ساخت سخت افزار گرافیکی کنسول Xbox 360 را بر عهده داشته است،ادعا کرده است که Xbox بعدی قادر است سطح جزئیات و گرافیکی همانند فیلم Avatar ساخته ی جیمز کمرون ارائه بدهد.در حال حاضر حتی بر روی PC نیز همچنین تکنولوژی وجود ندارد اما AMD گفته است که کنسول Xbox 720 ماکروسافت به همراه همچنین تکنولوژی عرضه خواهد شد.

البته باید گفت که AMD این موضوع را تایید نکرد که آن ها بر روی Xbox 720 در حال کار هستند اما Neal Robison (مدیر روابط ISV در AMD) خاطر نشان کرد که گیمرها در این مورد بسیار هیجان زده خواهند شد.

Robison همچنین اشاره کرد قدرت و توانایی های A.I(هوش مصنوعی) و فیزیک در سخت افزارهای نسل آینده ی (کنسول ها) این قابلیت را به هر عابر پیاده ای در بازیهایی مانند GTA و یا Saints Row میدهد که یک طرز فکر کاملا منحصر به فرد و مجزا از بقیه ی NPC ها داشته باشد ،به این معنی که هنگامی شما در خیابان شلیک میکنید یا به کسی حمله میکنید تمام افراد یک عمل مشترک مانند جیغ کشیدن و فرار کردن انجام نمیدهند ، بلکه همان طور که گفته شد هر NPC یک طرز فکر منحصر به فرد دارد و عمل خاص خود را انجام میدهد.

Source

هرکی از کنسول مورد علاقه شما تعریف نکنه در نتیجه فن کنسول دیگس ؟؟؟؟؟ معلومه که ساخته میشه اما نه این زودیا و امیدوارم تو ساخت این یکی از مواد بازیافتی و محیط زیست و گرین و اینا استفاده نکنن.
به نظرم شما اول پست رو بخون بعد نظر بده

کاری به حرف اینو اون نداشته باشید
حداقل چیزی که در کنسول نسل بعد خواهید دید اختلافی به اندازه نسل پیش و این نسل خواهد داشت
حالا برید پالیگانهای فلان بازی رو بشمرید با یه مقاسیه با نسل قبل و تناسب میشه راحت فهمید حداقد قدرت کنسولهای نسل بعد چقدر خواهد بود!
سال 2005 کدوم کارت گرافیک میتونست گیرز 1 رو مث 360 اجر کنه؟
به نظر من چیپست گرافیکی رو کنسولهای نسل بعد از بهترین کارتهای حاضر بهتر خواهند بود
ساختارش+همکاری کمپانی ها با هم+فروش عمده سازنده گرافیک بتعث میشه قیمت تمام شده کارت گرافیک کنسول خیلی پایین تر از نمونه مشابه از نظر قدرت رو PC باشه!
نهایتا قیمت کنسول هم پایین تر میاد
الان کدومتون میتونید با 199 دلار سیستمی جمع کنید که بتونه گیرز 1 یا مثلا یه بازی مولتی پلت رو با کیفیت کنسول اجرا کنه؟
باور كن گيرز وقتي اومد من با 8600 جي تي 265 مگابايت بهترين تنظيمات بازيش كردم !!! :d:d

کاری به حرف اینو اون نداشته باشید
حداقل چیزی که در کنسول نسل بعد خواهید دید اختلافی به اندازه نسل پیش و این نسل خواهد داشت
حالا برید پالیگانهای فلان بازی رو بشمرید با یه مقاسیه با نسل قبل و تناسب میشه راحت فهمید حداقد قدرت کنسولهای نسل بعد چقدر خواهد بود!
سال 2005 کدوم کارت گرافیک میتونست گیرز 1 رو مث 360 اجر کنه؟
به نظر من چیپست گرافیکی رو کنسولهای نسل بعد از بهترین کارتهای حاضر بهتر خواهند بود
ساختارش+همکاری کمپانی ها با هم+فروش عمده سازنده گرافیک بتعث میشه قیمت تمام شده کارت گرافیک کنسول خیلی پایین تر از نمونه مشابه از نظر قدرت رو PC باشه!
نهایتا قیمت کنسول هم پایین تر میاد
الان کدومتون میتونید با 199 دلار سیستمی جمع کنید که بتونه گیرز 1 یا مثلا یه بازی مولتی پلت رو با کیفیت کنسول اجرا کنه؟
باور كن گيرز وقتي اومد من با 8600 جي تي 265 مگابايت بهترين تنظيمات بازيش كردم

منم موافقم یادمه اون زمان یه 8600 داشتم منم رو X360 فامیلمون گیرز رو بازی کردم رو کامپیوتر خودمون هم بازی کردم به جرات می تونم بگم حتی PC بهترم بود
خوبه خودتونم دارید میگید خوب هر چی پول بیشتری بدی بیشتر کیفیت میگیری برا همین معلومه کنسول هیچ وقت به PC نمی رسه

اولین اسکرین شات از نسل آینده(سبک بازی TPS)
نکته:HUD بازی به دلایل محکمه پسندی مخفی است .

======================================

الان اینو به شوخی گفتی؟!!
از همین الان دهنم اب افتاد

آخرین ویرایش:
باور كن گيرز وقتي اومد من با 8600 جي تي 265 مگابايت بهترين تنظيمات بازيش كردم !!! :d:d
عزیز دل:d
تو چه تاریخی واسه PC اومد؟2007 دیگه:d
تو تاریخی که برای 360 نمایش دادن 2005 بود فک کنم کدوم کارت میتونس اجرا کنه؟:d
قیمت همچین سیستمی که میتونس رون اجراش کنه چند در میومد؟:d
منم موافقم یادمه اون زمان یه 8600 داشتم منم رو X360 فامیلمون گیرز رو بازی کردم رو کامپیوتر خودمون هم بازی کردم به جرات می تونم بگم حتی PC بهترم بود

خوبه خودتونم دارید میگید خوب هر چی پول بیشتری بدی بیشتر کیفیت میگیری برا همین معلومه کنسول هیچ وقت به PC نمی رسه

از همین الان دهنم اب افتاد
دوست عزیز منظورم اینه نبود که پول بیشتری بدی بهتر بازی میکنی!
منظورم اینه که کنسول در مقایسه با یه PC با همون قیمت خیلی قدرتش بیشتره!
کارتهای سری 8 سال 2006 عرضه شدن که هر چیزی اوایل عرشه قیمتش بالاس
اوایل نسل بعد شما ممکنه کنسول رو بخری 500 دلار بعد با یه PC دو هزار دلاری نتونی کیفیتی مشابهش بگیری!
جدا از بحث قدرت پردازشی کنسول ها عناوین خوبی دارن که PC ازشون محرومه
وگرنه چیزی که تابلو هست اینکه که بعد مدتی از عرضه کنسولهای نسل بعد PC ها میتونن قدرتی خیلی بیشتر داشته باشن
چون مدام آپ میشه سخت افزارشون وئلی ماله کنسول ثابته
نظر من اینه که آدم هر دو رو کنار هم داشته باشه
دیگه وقتی به آخر یه نسل میرسی بازی کردن با PC بیشتر حال میده چون کیفتی به مراتب بالاتر میگیری

آخرین ویرایش:
پس خودتم معتقدی که می تونست
خب بله!
ولی نمی ارزه!
ببین الان ممکنه مثلا شبیه ساز پلی 3 رو بسازن ولی بگن سیستمی میخواد با قیمت 5 میلیون تومن مثلا
شما خودت کنسول میخری یا پی سی؟
همه جنبه ها رو باید در نظر گرفت دوست عزیز!

• Like
Reactions: CriRo7
يکم ساده بگيم شايد بعضيها بتونن متوجه بشن..

ببينيد سخت افزار الان xbox360 مال سال 2005 هست ..الان سال 2011 هستيم..پس تفاوتی که دارن در حال حاضر میشه چقدر ؟؟ 6 سال...بعد از 6 سال هنوز که هنوز گرافيک بعضی از بازيها بسيار خوب کار شده و قابل قبول هست تا حدودی..

2- حالا نکته دوم اين هست که قرار نسل بعدی گيريم 2 3 سال بعد بياد..در واقع ما میگيم 2013 هم بياد پس بازه زمانی 2005 تا 2013 میشه حدود 8 سال...حالا به نظر شما بعد از 8 سال گرافيک يه کنسول نسل بعد نمیتونه يه گرافيک خارق العاده در حد آواتار داشته باشه ؟؟ اصلاً تصور چنين چيزی سخت نيست من نميدونم چرا بعضی ها به خودشون سخت میگيرن !!!

خب بله!
ولی نمی ارزه!
ببین الان ممکنه مثلا شبیه ساز پلی 3 رو بسازن ولی بگن سیستمی میخواد با قیمت 5 میلیون تومن مثلا
شما خودت کنسول میخری یا پی سی؟
همه جنبه ها رو باید در نظر گرفت دوست عزیز!
ببین دوست من خیلی ها اصلا قیمت براشون مهم نیست و بخاطر علاقه به یه چیز شاید با هزار قرض اینجور چیزا این کارو بکنه مثلا شاید تو همون دوران کم نبودن برای این که بهتر بازی کنن خرج کنن همین الان هم ادم کم نیست بعد از پچ DX 11 کراسیس دارن پولاشون جمع میکنن فقط واسه این که بازی رو روون تر از کنسول و با گرافیکو کیفیت بیشتر بازی کنن یکیشونم خودم

اره شاید اون زمان هم کسانی باشن که برای با موس و کیبورد بازی مردن حاضر شن 5 میلیون خرج کنن

اوایل نسل بعد شما ممکنه کنسول رو بخری 500 دلار بعد با یه PC دو هزار دلاری نتونی کیفیتی مشابهش بگیری!
این حرفتون رو کاملا قبول می کنم اما این حربه خود شرکت ها واسه فروش کنسول هاست و گرنه همون pC رو اگه بخوان روش کار کنن و کیفیتی چند برابر همون کنسول بگیرن اما این کارو نمی کنن یک برای فروش کارت های گرافیکی جدیدشون 2.برای سوق دادن مردم به سوی کنسول ها

در کل بهت بگم مثلا یه بازی رو طوری میسازن که هم برای X360 بیاد هم PC در صورتی که PC یه از لحاظ سخت افزاری قویتره از X360 ولی بازی رو روی PC طوری میسازن که اجرا نشه یا فریم خیلی بیاد پایین که وسایل جدیدشون رو بفروشم

میخوام بگم که قدرت همون PC فرا تر از اون کنسول 500 دلاریه اما عمدا ازش استفاده نمی کنن و گرنه حرفت کاملا درسته

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aliatlas
دوستان،amd یه اصطلاح به کار برده چرا سرش دعوا میکنید.مگه خودتون نمیگید گرافیک فلان بازی در حد خداست،اینم میخواسته بگه گرافیک خیلی بالاس گفته در حده آواتاره.:d

ببین دوست من خیلی ها اصلا قیمت براشون مهم نیست و بخاطر علاقه به یه چیز شاید با هزار قرض اینجور چیزا این کارو بکنه مثلا شاید تو همون دوران کم نبودن برای این که بهتر بازی کنن خرج کنن همین الان هم ادم کم نیست بعد از پچ DX 11 کراسیس دارن پولاشون جمع میکنن فقط واسه این که بازی رو روون تر از کنسول و با گرافیکو کیفیت بیشتر بازی کنن یکیشونم خودم

اره شاید اون زمان هم کسانی باشن که برای با موس و کیبورد بازی مردن حاضر شن 5 میلیون خرج کنن

این حرفتون رو کاملا قبول می کنم اما این حربه خود شرکت ها واسه فروش کنسول هاست و گرنه همون pC رو اگه بخوان روش کار کنن و کیفیتی چند برابر همون کنسول بگیرن اما این کارو نمی کنن یک برای فروش کارت های گرافیکی جدیدشون 2.برای سوق دادن مردم به سوی کنسول ها

در کل بهت بگم مثلا یه بازی رو طوری میسازن که هم برای X360 بیاد هم PC در صورتی که PC یه از لحاظ سخت افزاری قویتره از X360 ولی بازی رو روی PC طوری میسازن که اجرا نشه یا فریم خیلی بیاد پایین که وسایل جدیدشون رو بفروشم

میخوام بگم که قدرت همون PC فرا تر از اون کنسول 500 دلاریه اما عمدا ازش استفاده نمی کنن و گرنه حرفت کاملا درسته
آره دیگه!
خوشبختانه یا متاسفانه مبنای ساخت بازی کنسوله!
PC قربانی میشه اینجا
مثلا همین کرایسیس 1 که کنسولی در کار نبود هنوزم بهترین گرافیکه!
کسی نمیتونه منکر قدرت PC بشه!
ولی به قول هر دومون نشه ازش استفاده کرد در عمل چه فایده!

@aliatlas

سال 2005 و هنگام لانچ 360 در دو قیمت US$299.99 و US$399.99 فروخته شد 199$ بعد از cut های زیاد قیمت کنسول شد .

در ضمن یه 7600 یا 6800 ultra ( شاید حتی 6600 !)به راحتی GeoW روی 1280*720 روی بالاترین تنظیمات اجرا میکرد .

آخه اين چه حرفيه! با اين استدلال ميشه گفت كه هيچ كس نميتونه يه pc با 15 هزار تومن جمع كنه كه بازى هاى كنسول سگا رو بهتر از خودش اجرا كنه در نتيجه سگا از pc بهتره و به نفع هممونه pc روبفروشيم بريم سگا بخريم.

يکم ساده بگيم شايد بعضيها بتونن متوجه بشن..

ببينيد سخت افزار الان xbox360 مال سال 2005 هست ..الان سال 2011 هستيم..پس تفاوتی که دارن در حال حاضر میشه چقدر ؟؟ 6 سال...بعد از 6 سال هنوز که هنوز گرافيک بعضی از بازيها بسيار خوب کار شده و قابل قبول هست تا حدودی..

2- حالا نکته دوم اين هست که قرار نسل بعدی گيريم 2 3 سال بعد بياد..در واقع ما میگيم 2013 هم بياد پس بازه زمانی 2005 تا 2013 میشه حدود 8 سال...حالا به نظر شما بعد از 8 سال گرافيک يه کنسول نسل بعد نمیتونه يه گرافيک خارق العاده در حد آواتار داشته باشه ؟؟ اصلاً تصور چنين چيزی سخت نيست من نميدونم چرا بعضی ها به خودشون سخت میگيرن !!!

کاملا موافقم این پیشرفتی که من تو گرافیک دیدم با دیدن تریلر BF3 هیچ چیزو غیر ممکن نمیسازه .البنه ساخت یه بازی به سنگینی گرافیک آواتار سالها وقت میبره و هزینه ی فوق العاده زیاد . چی میشه اگه یه رزیدنت اویل با اون کیفیت درست بشه.:x

امکانش هست چنین گرافیکی رو ببینیم.
هنوز که هنوزه سازندگان دارن میگن میشه از سخت افزار فعلی کار بیشتری کشید و گرافیک بهتری رو دید. در صورتی که بازی های عرضه شده ی اخیر واقعاً چشمگیر هستند. و باز هم در حالی که این سخت افزارها واسه 6 سال قبل هستند. کنسول نسل بعد اگر در 2014 یا 2015 بیاد یعنی سخت افزارش 8-9 سال جلوتر از نسل قبله. با یه حساب کوچولو و در نظر گرفتن پیشرفت تکنولوژی میشه به این نتیجه رسید که این بابا بی راه نگفته.

@aliatlas

در ضمن یه 7600 یا 6800 ultra ( شاید حتی 6600 !)به راحتی GeoW روی 1280*720 روی بالاترین تنظیمات اجرا میکرد .
شما این اطلاعات رو از خودت در آوردی ؟ با 6600 شما gears of war رو با بالاترین تنظیمات بازی کردی ؟ ( بابا تو دیگه کی هستی ؟ )
به قول ninja_gaiden محض اطلاع
برای اجرا روی بهترین تنظیمات :
1- شما باید روی ویستا نصب کنید .
2-cpu شما باید کمتر از این نباشه : Any Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2
3- رم 2 گیگ به بالا
4-nVidia GeForce 7600یا ATI X1900 یا بالاتر
میدونید پول این سیستم اون موقع چند بود ؟
ضمن اینکه خودتون هم میدونید همین الان مثلا یک کارت گرافیک 9600 رنج و مشخصات متفاوت و قیمتهای متفاوتی هم داره که این رو هم در نظر بگیرید که همشون یه قدرت یکسان ندارند مثلا 8600gs با 8600gt با 8600 gts قدرتشون یکیه ؟ یا مثلا 8600 با رم 512 با 8600 با رم 256 یکیه ؟ یا سرعت رمای کارت گرافیکها مثلا dd2 و ddr3 یکی هست ؟
-------------------------------------------------------------------------------
با اين استدلال ميشه گفت كه هيچ كس نميتونه يه pc با 15 هزار تومن جمع كنه كه بازى هاى كنسول سگا رو بهتر از خودش اجرا كنه در نتيجه سگا از pc بهتره و به نفع هممونه pc روبفروشيم بريم سگا بخريم.
335px-Japanese_Mega_Drive_%2B_Mega_.png

آخه مرد حسابی چرا حرفی میزنی که آدم به عقل بشریت شک کنه ؟
شما داری از سگا حرف میزنی که October 29, 1988 عرضه شده و 22 سال ازش میگذره و دیگه تولید هم نمیشه و ما داریم درباره x360 ی حرف میزنیم که هنوز داره تولید میشه و برای جمع کردن سیستمی که بتونه گرافیکی در حد بازیهای x360 رو اجرا کنه باید بیش از 199 دلار پول بدی . سال 1988 گرافیک سگا برای خودش شاخ بوده و یادت باشه اون موقع هم برای اینکه بتونی کامپیوتری رو جمع کنی که گرافیکی در حد بازیهای سگا رو اجرا کنه بازم باید بیش از پول خود سگا برای کیس خالی pc ت پول میدادی .
یادت باشه 22 سال پیش هارد کامپیوتر ها هنوز به گیگ نرسیده بودند و 20 مگ ظرفیت خیلی واسه خودش شاخ بود .
بفهم چی میگی آخه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or