Xbox 720 : AMD گرافیکی همانند Avatar خواهد داشت

Behrooz

کاربر سایت
360logo-july.jpg

کمپانی AMD ، که سابقه ی ساخت سخت افزار گرافیکی کنسول Xbox 360 را بر عهده داشته است،ادعا کرده است که Xbox بعدی قادر است سطح جزئیات و گرافیکی همانند فیلم Avatar ساخته ی جیمز کمرون ارائه بدهد.در حال حاضر حتی بر روی PC نیز همچنین تکنولوژی وجود ندارد اما AMD گفته است که کنسول Xbox 720 ماکروسافت به همراه همچنین تکنولوژی عرضه خواهد شد.

البته باید گفت که AMD این موضوع را تایید نکرد که آن ها بر روی Xbox 720 در حال کار هستند اما Neal Robison (مدیر روابط ISV در AMD) خاطر نشان کرد که گیمرها در این مورد بسیار هیجان زده خواهند شد.

Robison همچنین اشاره کرد قدرت و توانایی های A.I(هوش مصنوعی) و فیزیک در سخت افزارهای نسل آینده ی (کنسول ها) این قابلیت را به هر عابر پیاده ای در بازیهایی مانند GTA و یا Saints Row میدهد که یک طرز فکر کاملا منحصر به فرد و مجزا از بقیه ی NPC ها داشته باشد ،به این معنی که هنگامی شما در خیابان شلیک میکنید یا به کسی حمله میکنید تمام افراد یک عمل مشترک مانند جیغ کشیدن و فرار کردن انجام نمیدهند ، بلکه همان طور که گفته شد هر NPC یک طرز فکر منحصر به فرد دارد و عمل خاص خود را انجام میدهد.

Source

خیلی جالبه هنوز کنسول ساخته نشده فن بوی های pc بحث مسخره رو شروع کردن بابا بذارید اصلا شاید تولید نشد

هرکی از کنسول مورد علاقه شما تعریف نکنه در نتیجه فن کنسول دیگس ؟؟؟؟؟ معلومه که ساخته میشه اما نه این زودیا و امیدوارم تو ساخت این یکی از مواد بازیافتی و محیط زیست و گرین و اینا استفاده نکنن.

آخرین ویرایش:
زمانی که کینکت معرفی شد همه با شک و تردید بهش نگاه میکردن . حتی حرف های دیوید کیج رو خیلی هاتون یادتون هست . تا کنسول ها عرضه نشن نمیشه با قاطعیت در موردشون نظر داد .

کاری به حرف اینو اون نداشته باشید
حداقل چیزی که در کنسول نسل بعد خواهید دید اختلافی به اندازه نسل پیش و این نسل خواهد داشت
حالا برید پالیگانهای فلان بازی رو بشمرید با یه مقاسیه با نسل قبل و تناسب میشه راحت فهمید حداقد قدرت کنسولهای نسل بعد چقدر خواهد بود!
سال 2005 کدوم کارت گرافیک میتونست گیرز 1 رو مث 360 اجر کنه؟
به نظر من چیپست گرافیکی رو کنسولهای نسل بعد از بهترین کارتهای حاضر بهتر خواهند بود
ساختارش+همکاری کمپانی ها با هم+فروش عمده سازنده گرافیک بتعث میشه قیمت تمام شده کارت گرافیک کنسول خیلی پایین تر از نمونه مشابه از نظر قدرت رو PC باشه!
نهایتا قیمت کنسول هم پایین تر میاد
الان کدومتون میتونید با 199 دلار سیستمی جمع کنید که بتونه گیرز 1 یا مثلا یه بازی مولتی پلت رو با کیفیت کنسول اجرا کنه؟

آخرین ویرایش:
این بابا یا خودش اسکله یا مردم رو اسکل فرض کرده اخه گرافیک در حد اواتار :)) این مطلب پائین رو راجع به اواتار بخونید میفهمید که این یارو کلا داره گل واژه میگه

The visual effects department at Weta comprises of some major processing power consisting of 34 racks, each with four chassis of 32 machines a piece. The combination of those machines comprises a total of 40,000 processors along with 104 terabytes of memory using 10 GB networking adapters. And if you are wondering what type of computers Weta Digital uses, during an upgrade back in the summer of 2008 their system was rebuilt with over 4,000 HP BL2x220c blade computers.

To tackle the task of helping create Avatar, it took the Weta Digital super computers processing up to 1.4 million tasks per day to render the movie, which consisted of processing 8 gigabytes of data per second running 24 hours for over a month. Often each of Avatar’s frames took several hours to render. And when you consider that is just one frame out of 24 for every second of film, you can imagine why the major processing power at Weta Digital was needed.

باب شما چرا اینقدر بحث میکنین بنظرِ من آواتار هم زیاد فیلم شاخی نبود ، راستی یه سوال اگه کامپیوتر هنوز به این تکنولوژی نرسیده که سطح جزئیات این فیلم مثلاً شاخ رو ارائه بده پس این فیلمه چطوری ساخته شده ؟؟!! مگه اکثر صحنه های این فیلم کامپیوتری نیست ؟! /:)

یعنی کوچکترین تصوری راجع به نسل بعد ندارید واسه همین اصلا باورتون نمیشه که پیشرفت گرافیکی در حد این نسل تو نسل بعدم وجود داشته باشه حق دارید تقصیره این کنسولا و از اون بیشتر تقصیر سونی و مارکو زبون نفهمه که حرف تو گششون نمیره
به 30 برابر و 1 دهم کار ندارم فقط اینو میدونم نسل بعد بیاد یکی دوسالم ازش بگذره بعد که بازی های این نسلو بازی کنیه شرط میبندم بگه اَه اینارو چه هچل هفتایین ما به چه هویجایی دل بسته بودیم! مخصوصا اگر 2014-2015 بیاد که با یه پیشرفت عظیم روبرو میشیم
من فقط نگران قیمت بازی تو نسل بعدم فکر کنم تا 80 دلار بره بالا شایدم بیشتر اونبخته که باید واسه هر بازی 100 به بالا بسُرفیم بعد اونبخته که همه به بابا بزرگ PC پناه میبریم:d
تا وقتی 2 3 تا بازی انحصاری PC مثه کرایسیس که سال 2007 اومد نیاد نمی شه نظر داد نسل بعد چه ریختیه :biggrin1:
اما یه جا خونده بودم از PS2 به PS3 40 برابر یا 50 برابر افزایش قدرت داشتیم :biggrin1: یادم نمیاد کجا بود .
تو گرافیک GOW2 رو با GOW3 مقایسه کن خودت میفهمی بالای 100 برابر افزایش قدرت داشته:biggrin1:

آخرین ویرایش:
باب شما چرا اینقدر بحث میکنین بنظرِ من آواتار هم زیاد فیلم شاخی نبود ، راستی یه سوال اگه کامپیوتر هنوز به این تکنولوژی نرسیده که سطح جزئیات این فیلم مثلاً شاخ رو ارائه بده پس این فیلمه چطوری ساخته شده ؟؟!! مگه اکثر صحنه های این فیلم کامپیوتری نیست ؟! /:)

تنها پیشنهادی که میتونم بهت بکنم اینه که چند صفحه قبل رو با دقت بخونی !!

تا وقتی 2 3 تا بازی انحصاری PC مثه کرایسیس که سال 2007 اومد نیاد نمی شه نظر داد نسل بعد چه ریختیه :دی
اما یه جا خونده بودم از PS2 به PS3 40 برابر یا 50 برابر افزایش قدرت داشتیم :دی یادم نمیاد کجا بود .

دوستان به نظر من از یک طریقی میشه فهمید نسل بعد چقدر کیفیت بازی ها بالا میره .

دوستان منتظر باشن ببینن WII U چقدر کیفیت کلی بازی هاش هستش نه بازی های لانچ یکم بگزره بعد میشه فهمید دقیقا از نسل بعد چقدر بیشتر میشه انتظار داشت .

به خاطر این که WII U از کنسول های الان قوی تر هستش . 100% کنسول های نسل بعد از WII U خیلی قدرت مند تر هستن تا بتونن WII U رو نزارن مانوری بده بعد از عرضه کنسول هاشون .

برای همین به نظر من هم 30 % قوی تر امکانش هستش چیز محالی نیست .

من نسل بعد موخوام :d
فکر کنم همچین گرافیکی رو(منظورم همون آواتاره) در اواخر نسل بعد ببینیم.
چون همیشه شرکتا همه چیز رو رو نمی کنند و نگه می دارند وقتی دیدند کنسول هاشون همه گیر شد و معمولی اونوقت جو گیر میشن از اینا رو می کنند :d مثلا بازی های اوایل همین نسل چقدرخوب بودند! ولی اصلا قابل مقایسه با بازی های الان و اواخر این نسل نخواهند بود.
نتیجه می گیریم:
سونی مغلوب مایکروسافت شد(شوخی :d )

مگه این نسل نسبت به نسل قبل چقدر (چند برابر) جهش داشته که از 30 برابر جهش احتمالی این نسل به نسل بعد نتونه باهاش برابری کنه جناب ؟
30 برابررررررررررررررررر ؟؟؟؟
نسل قبل كنسول نهايت يك دهم اين نسل قدرت داشت !! نهايت !!!
30 برابر خيلي حرفه هااا دوست عزيز

نسل قبل با این نسل فکر کنم همین حدود 20 تا 30 برابر تفاوت داره شایدم بیشتر با این تفاوت که توی حدود 6 سال نه حدود 9 سال...
شما برو یکم در مورد cpu و gpu ی ps2 بخون بعد این ها رو روی هم بزاری می بینی ه حدود 20 الی 30 برابر توی همین نسل تقویت شدند.
این جوری نیای حساب کنی که مثلا سی پی یو40برابر قوی شده ولی gpu حدود 17 برابر بعد میانگین بگیری...
مثلا cpu ps2 اون اوایل 294.912مگاهرتز بود الان cpuی ps3 می دونی که چقدر قوی تره حداقل فکر کنم 30 الی 40 برابر این قدرت داشته باشه....
اینم لینک ویکی پدیا!!
اصن رقم 20 یا 30 برابر برای 9 سال رقم زیادی نیست!!

اولین اسکرین شات از نسل آینده(سبک بازی TPS)
نکته:HUD بازی به دلایل محکمه پسندی مخفی است :d.

======================================

الان اینو به شوخی گفتی؟!!:d

عکسه بسیار جالبیه دیگه اگه نسل بعد در این حد هم نباشه نیاد بهتره(از تکسچر و پلیگانش که بگذریم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or