xbox 720 و halo و nc soft و.............

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
خب شايعه هاي زيادي در طول اين هفته مطرح شدند و حالا سايت VideoGamer در بخش شايعه كشش اين خبر ها رو گذاشته و راجع به درستي انها سخن گفته
1- new Xbox 360 :
شايعه : در هفته پيش گفته شد كه ماكروسافت قصد داره يك پك جديد 360 همراه HD DVD بيرون بده در طول نمايشگاه CES كه در Vegas هم معرفي ميشه اما به خاطر خبر وارنر مبني بر پشتيباني Blu-ray اين پروژه كنسل شد
حكم : بدي اينتر نت اينه كه خبر هاي بي پايه اساس زيادي رو به نمايش ميذاره و ما ميدونيم اين يك شايعست . ماكروسافت قصد داشت راجع به HD DVD بحث كنه اما قصد دادن يك پك جديد رو نداشت
ميزان حقيقت 2/5
2- دمو Halo: Chronicles در Halo Wars
شايعه : انجمن دختران موج سوار شايعه رو پخش كرده بود كه در هنگام پخش بازي Halo Wars
دمو بازي Halo: Chronicles { پروژه پيتر جكسون } همراه اون قرار داره
حكم : Halo Wars ميتونه بيزينس خوبي باشه با توجه به استفاده از اسم Halo اما معمولا بازي هاي rts بر روي كنسول خوب فروش نميكنن البته اين ايده جديدي نيست و ماكروسافت قبلا در مورد بازي Crackdown همين كار كرده بود كه باعث پر فروش شدن اون شد
ميزان حقيقت 3/5
[3- Xbox 720 در حال ساخته شدن
شايعه : EGM شايعه اي قرار داده بود كه اولين بازي Xbox 720 در حال ساخته شدنه
حكم : اين شايعه يكم زود به وجود امد و همين باعث اشك وناراحتي طرفداران 360 به خاطر كشتن كنسول محبوبشون شد اما كجاي اين شايعه غلط . ما ميدونيم اين بازي در حال ساخته
شدن اما اون در مداحل اوليست و ساختنش كمتر از 2 سال طول نميكشه و مطمين باشيد ماكروسافت زودتر از 3 سال كنسولشون بيرون نميدن . اونها فعلا در حال تحقيق بر روي Xbox
بعدي هستند
ميزان حقيقت 5/5
4-
بازي در حال ساخت nc soft بر روي ps3 از روي فيلم star ship troopers هست
شايعه : اين شايعه در هفته پيش گفته شد كه اين بازي اولين عنوان nc soft بر روي كنسول
ps3 است
5- هممون ميدونيم nc soft از اين به بعد در انحصار سوني و ps3 هستش و ميدونيم قراره يك
mmo جديد براي ps3 عرضه كنه ولي ما فعلا مطمين نيستيم اين شايعه درست و يا غلط
ميزان حقيقت 3/5
موفق باشيد

مثلا واسه جمله نسبتا طنزت گفتي

سال 2030 هر شرکتی 3 سال یک بار کنسول میده بیرون.
سال 2050 هر شرکتی 2 سال یک بار کنسول میده بیرون.
سال 2070 هر شرکتی 1 سال یک بار کنسول میده بیرون.
سال 2090 هر شرکتی 180 روز یک بار کنسول میده بیرون.
و.......
از اين به بعد سعي كن درست صحبت كني و وقتي منظورت غلط رسوندي الكي توجيه نكني
غلط رسوندم یا شما بد متوجه منطور من شدی ؟ ایرادش کجا بود
چرا شما دوست داری از موزعه بالا بر خورد کنی

غلط رسوندم یا شما بد متوجه منطور من شدی ؟ ایرادش کجا بود
چرا شما دوست داری از موزعه بالا بر خورد کنی
من ديگه بحث نميكنم چون الان خيلي عصبانيم { كلا اين وقت شب عصبي ام }
اما شما بهتره هر كدوم از دو مورد بالا بود درست صحبت كني
ok

بازي در حال ساخت nc soft بر روي ps3 از روي فيلم star ship troopers هست
شايعه : اين شايعه در هفته پيش گفته شد كه اين بازي اولين عنوان nc soft بر روي كنسول
ps3 است
5- هممون ميدونيم nc soft از اين به بعد در انحصار سوني و ps3 هستش و ميدونيم قراره يك
mmo جديد براي ps3 عرضه كنه ولي ما فعلا مطمين نيستيم اين شايعه درست و يا غلط
ميزان حقيقت 3/5
موفق باشيد
ای وای .. ! ncSoft هم ؟
ابن شایعه نویس .. یک جوری نوشته در انحصار هست انگار Sony اومده و ncSoft رو خریده :دی
حالا یک قراردادی بستند. دیگه ncSoft که نمیاد Lineage و Guild Wars رو ول کنه بره ...
البته یک نکته ای هم هست .. اگه بخواد استراتژی GW را هم در روی PS3 اجرا کنه (GW حق اشتراک ماهیانه نداره) .. Sony که برای استفاده از سیستم آنلاین اش حق اشتراک نداره، اگه بازی MMO شون هم حق اشتراک نداشته باشه .. اونوقت هر شش ماه یک بار مثل GW روش Content های جدید میفروشند.

البته اصلا معلوم نیست که MMO میتونه روی کنسول محبوب باشه یا نه .. یا اصلا چجوری میخوان پیاده سازی اش کنند (قضیه سرور مرکزی و این صحبت ها).

الان باز شروع میشه، با یک خبر MMO روی کنسول، "وای PC مرد .. وای MMO هم دیگه اومد روی کنسول " .. هر وقت یک بازی MMO تونست روی کنسول یک میلیون کاربر دائمی داشته باشه (این تو مایه های یک دوازدهم/سیزدهم کل کاربران دائمی MMO روی PC است) میتونیم بگیم نسبتا" موفق بوده.

آخرین ویرایش:
ای وای .. ! ncSoft هم ؟
ابن شایعه نویس .. یک جوری نوشته در انحصار هست انگار Sony اومده و ncSoft رو خریده :دی
حالا یک قراردادی بستند. دیگه ncSoft که نمیاد Lineage و Guild Wars رو ول کنه بره ... :)
البته یک نکته ای هم هست .. اگه بخواد استراتژی GW را هم در روی PS3 اجرا کنه .. Sony که برای استفاده از سیستم آنلاین اش حق اشتراک نداره، GW هم حق اشتراک نداره. اگه بازی MMO شون هم حق اشتراک نداشته باشه، محبوب میشه .. اونوقت هر شش ماه یک بار مثل GW روش Content های جدید میفروشند.
منظور از انحصار همون قرار داد شايد من بد نوشتم
اون قسمت جز حكم و نه شايعه

من ديگه بحث نميكنم چون الان خيلي عصبانيم { كلا اين وقت شب عصبي ام }
اما شما بهتره هر كدوم از دو مورد بالا بود درست صحبت كني
ok

دوست عزیز من هم دیگه ادامه نمیدم فقط یک مطلب را بگم که اگر به تمام پستهای من از اول تا حالا نگاه کنی من اول با کاربر ها خوب صحبت میکنم و کوچکترین بی احترامی نمیکنم ولی اگر کسی...... کنه سریع از کوره در میرم و...... به مرور LEVEL عصبانیتم زیاد میشه :biggrin1:ولی این را بدون هر کسی نظری برای خودش دارد هر چقدر هم که غلط باشد و نظر هر کس قابل احترام است. ما هم به نظر شما در مورد نوشته من احترام میگذاریم
با این حال من از شما کاربر عزیز عذر میخواهم

ای وای .. ! ncSoft هم ؟
حالا یک قراردادی بستند. دیگه ncSoft که نمیاد Lineage و Guild Wars رو ول کنه بره ...
البته یک نکته ای هم هست .. اگه بخواد استراتژی GW را هم در روی PS3 اجرا کنه (GW حق اشتراک ماهیانه نداره) .. Sony که برای استفاده از سیستم آنلاین اش حق اشتراک نداره، اگه بازی MMO شون هم حق اشتراک نداشته باشه .. اونوقت هر شش ماه یک بار مثل GW روش Content های جدید میفروشند.

البته اصلا معلوم نیست که MMO میتونه روی کنسول محبوب باشه یا نه .. یا اصلا چجوری میخوان پیاده سازی اش کنند (قضیه سرور مرکزی و این صحبت ها).

الان باز شروع میشه، با یک خبر MMO روی کنسول، "وای PC مرد .. وای MMO هم دیگه اومد روی کنسول " .. هر وقت یک بازی MMO تونست روی کنسول یک میلیون کاربر دائمی داشته باشه (این تو مایه های یک دوازدهم/سیزدهم کل کاربران دائمی MMO روی PC است) میتونیم بگیم نسبتا" موفق بوده.

آره دیگه یه بازی استرتژیک روی کنسول اومد گفتن pc دیگه به چه درد میخوره و این مسایل دیگه چه برسه اگه یه mmo هم واسه کنسول بیاد اون وقت دیگه pc رو چال میکنن

اقا من تا حالا ندونستم اين قضيه Halo: Chronicles چيه يعني نخواستم بدونم .
يكم برام عجيب مياد .
چيه ميخواد بازي باشه يا فيلم باشه اين پيترجكسون توش چيكار ميكنه كه بخواد بسازدش ميگن پروژه پيترجكسون؟
مگه halo3 نسخه اخر نبود اگه بخواد halo ديگه ساخته بشه كه اسمش را ميزارن halo4 پس اين Halo: Chronicles چيه ؟!
ماكه اول اخرش نفهميديم . يكي توضيح كامل بده ممنون ميشيم .

اقا من تا حالا ندونستم اين قضيه Halo: Chronicles چيه يعني نخواستم بدونم .
يكم برام عجيب مياد .
چيه ميخواد بازي باشه يا فيلم باشه اين پيترجكسون توش چيكار ميكنه كه بخواد بسازدش ميگن پروژه پيترجكسون؟
مگه halo3 نسخه اخر نبود اگه بخواد halo ديگه ساخته بشه كه اسمش را ميزارن halo4 پس اين Halo: Chronicles چيه ؟!
ماكه اول اخرش نفهميديم . يكي توضيح كامل بده ممنون ميشيم .
بعد از اتمام halo 3 مسولان بانجي گفتند ما روي halo4 كار نميكنيم اما دنياي هيلو ادامه پيدا ميكنه با دو تا بازي
يكي halo wars و ديگري پروژه پيتر جكسون كه روند كاريش تا چند ماه اينده معلوم ميشه
اين Halo: Chronicles هخمون پروژه پيتر جكسون و بازي اكشن و اول شخص نيست و اين اسم هم هنوز تاييد رسمي نشده Chronicles} اما انجمن دختران موج سوار گفت اسم بازي اينه و يه دمو اون همراه halo wars
هستش { فعلا در حد شايعست } اما ممكن بازي همزمان با فيلم halo يهعني در 2009 بياد

اين Halo: Chronicles هخمون پروژه پيتر جكسون و بازي اكشن و اول شخص نيست و اين اسم هم هنوز تاييد رسمي نشده Chronicles} اما انجمن دختران موج سوار گفت اسم بازي اينه و يه دمو اون همراه halo wars

شما از كجا مگيد كه پروژه پيترجكسون نست چون تو هر خبري شنيدم كه پروژه ي اين شخصه .
دوما از كجا ميدونيد كه بازي اول شخص نيست !؟
يه بازي كه كوچكترين اطلاعاتي ازش نيست از كجا گفتي ؟!

شما از كجا مگيد كه پروژه پيترجكسون نست چون تو هر خبري شنيدم كه پروژه ي اين شخصه .
دوما از كجا ميدونيد كه بازي اول شخص نيست !؟
يه بازي كه كوچكترين اطلاعاتي ازش نيست از كجا گفتي ؟!
من گفتم همونه
پروژه پيتر جكسون با بانجي خودشونم گفتند
در مورد سبك تو هر سايتي بري زده Action
اسم بازي هم هنوز مشخص نشده و un named peter jackson halo project جلوي اسم بازي

حالا واقعا چه ربطی بین 36 کشور و 360 میتونه وجود داشته باشه؟!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++

360 تو Xbox 360 به این معنی هست که همه نوع سرگرمی رو دربرمیگیره؛ از بازی گرفته تا فیلم و موسیقی و تلویزیون و...
یعنی به قولی جامع الاطراف هستش...
والا من يك مصاحبه همان زمان عرضه 360 خوندم كه مصاحبه كننده گفته بود چرا 360 و پيتر مور گفت چون كنسول در 36 كشور جهان عرضه ميشه و ما به همين دليل اسم 360 رو انتخاب كرديم.
يك سري دلايل هم آورده بود كه من متاسفانه يادم نيست.
ولي 360 تلويزيون در بر نميگيره ، كتاب رو هم همين طور پس نميشه بگي همه سرگرمي هارو! تازه با 360 نميتوني بري تو اينترنت و گشت بزني پس نميتوني بگي همه سرگرمي هارو در بر ميگيره :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or