Xbox 720 در E3 12 معرفی نخواهد شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
جدیدا شایعاتی منتشر شده که Xbox 720 و PS4 در E3 12 معرفی خواهند شد و اقای Kaz Hirai از سونی چند روز پیش این خبر رو تکذیب کردند به هرحال چون ماکروسافت واکنشی به این خبر نداد امیدی برای معرفی ان داشتیم ولی امروز ماکروسافت اعلام کرد
هیچ برنامه ای برای معرفی Xbox 720 در E3 ندارد

"در حال حاضر ما چیزی برای معرفی نداریم "این ها رو مدیر ارشد بازاریابی ماکروسافت در مصاحبه با Gamespot. گفت
چیزی که ما فهمیدیم این است که عمر Xbox 360 با عرضه کینکت بیشتر شده است"او ادامه داد : گذشت 6 یا 7 سال از عرضه کنسول باعث کاهش فروش می شود
ما با عرضه کینکت در حدود یک سال پیش باعث موفقیت بیشتر X360 شدیم. چیزی که باعث می شود X360 همیشه جدید و نو به نظر برسد عرضه داشبورد های مختلف است که اخرین ان در نوامبر عرضه شد"
ما وسیله ای را می خواستیم که تمام سرگرمی ها را با هم داشته باشد .مثل بازی کردن .فیلم دیدن .موزیک گوش دادن ووو
و فکر می کنم ما با 360 به این موفقیت رسیدیم

موافقم اصلا گفتنش معنایی نداره:دی اما جدا از اینا اصلا 2012 سال مناسبی حتی واسه معرفی کنسول هام نیست!
هرچند Micro کلا چیز خاصی نداره واسه رونمایی
micro اصلا هیچی نداره .
خوراکت از این نقدهای حرفه ایست تو .
انقدر از این حرفا زدی و میزنی که همه دیگه به پوچ بودن micro پی بردن ...
نیازی نیست از این پست ها بدی همه میدونن پلیدی micro رو !

آخرین ویرایش:
یه بنده خدایی بود همه رو پاره پوره میکرد و تیکه مینداخت وقتی میگفتیم امسال خبری از معرفی کنسول بعد نیست
الان پیداش نیست چرا!؟:d

الان شما باور كرديد؟
باو نميان سينه سپركنن بگن بله توي E3 همين امسال رونمايي ميكنيم بعد از اون طرف جلوي فروششون گرفته شه
من كه مطمئنم حداقل ايكس بعدي توي همين E3 رونمايي ميشه
گوله حرفهاي اينهارو هم نخوريد;)

وقتی کره زمین نابود شه دیگه کی میخواد رونمایی کنه =)) نابودی کره زمین تا سال 2022 به تاخیر افتاد :))

قبل اینکه کره زمین بترکه اونا اونجا تشریف دارن:d
و ما در حسرت کره زمین وهم ps vita داریم شهاب سنگهارو نگاه میکنیم که دارن به سمتمون میان:((

این یارو فکر کنم منظورش این بوده که تا وقتی فروش خوبی داریم خبری از نسل بعد نیست..

من موندم آخه کدوم آدم خنگی تو آمریکا تا حالا 360 نخریده که 7 میلیون تو یک سال فروش میکنه..؟ بعد هی میگن مردم آمریکا تو بحران اقتصادی هستن

اولین موردی که باید از معرفی نسل بعد حفظ بشه،سورپرایز بودنش واسه ملت هست! در غیر اینصورت توقعات و هایپ به شدت واسه E3 امسال بالا میگیره و در اخر هم شاهد کوبوندن نسل بعد توسط عده ای "ترول" خواهیم بود !

از اولش هم معلوم بود این حرف‌ها یک مشت شایعه هست. تازه موتور این نسل بی خاصیت(:d) گرم شده! حالا یک سؤال دارم، این اسم Xbox 720 رو خود مایکروسافت اعلام کرده یا یه چیزی همین جوریه؟

خب حرکت منطقی ای به نظر میرسه. 360 که بد نمیفروشه، بازار نرم افزار هم که بد نیست. چیزی که خیلی مهمه اتفاقی هست که احتمالا توی نسل بعد هم میتونه بیوفته و توی نسل پیش به سود مایکروسافت تموم شد. عرضه زودتر کنسولش که یک سال 360 رو جلو انداخت و معادلات سونی و فن بیس عظیم پلی استیشن رو که به نوعی موفقیت تظمین شده PS3 بود (اگر نینتندو رو از معادلات حذف کنیم) سستش کرد که به کلی دید تک محوری نسل پیش به این نسل نسبت به نسل دیگه تغییر کرده. مطمئنا هیچ کدوم نمی خوان نسل رو دیرتر از رقیب شروع کنن و به نظرم تا جایی که بتونن به این قضیه برسن با کنسول های فعلی به کارشون ادامه میدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or