XBOX 720 تفاوت چندانی با X360 ندارد - CD Projekt میگوید

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
CD Projektمیگوید X720 متفاوت تر از X360 نیست .

witcher2mzi_02.jpg

level artist بازی The Witcher 2: Assassins of Kings یعنی آقای Mark Ziemak میگوید " بدون شک XBOX بعدی همه چیزهایی که ما در مورد کنسول های بازی میدانیم را وارونه خواهد کرد"

Ziemak به مجله OXM میگوید " من فکر نمیکنم با ورود یک XBOX جدید برنامه های مولتی پلت فرم ما تغییر شدیدی داشته باشد "

کنسول یک کنسول است و نه چیز دیگری و بزرگترین تفاوتش که آن را پیروز میکند این است که یک PC نیست.

" من میتوانم برخی از تجربه هایی که شما در کنسول ها کسب کردید را حدس بزنم , با XBOX 360 و ما امیدواریم که این تجربه ها ما را در ساخت بازی برای نسل بعد کمک کند " او ادامه میدهد," اگر نسل بعد خیلی زود در راه باشد امیدواریم که تجربه هایمان در ساخت بازی برای کنسول های دیگر به ما کمک کنند , من فکر نمی کنم که تفاوت چندانی داشته باشند , امیدوارم که تغییرات زیادی در کنترلر ها و چیزهای شبیه به آن را نداشته باشد"

هدف CD Projekt عرضه بازیها به طور موازی (یکسان) برای تمامی پلت فرم ها است . ( با رجوع به منبع میتوانید از نظرات آقای Jakub Stylinski نیز مطلع شوید )

wiedzmin_3.jpg

بازی The Witcher 2: Assassins of Kings هفدهم آوریل برای پلت فرم XBOX 360 منتشر خواهد شد , همچنین CD Projekt دو سه گانه جدید ( که از همین الآن سبک بازی ها تایید شده (RPG) ) را برای سال های 2014 و 2015 لانچ خواهد کرد .

با توجه به آخرین شایعات XBOX بعدی دارای درایو Blu-Ray , و همچنین نیازمند به اتصال دائم به اینترنت است و برای لانچ در کریسمس 2013 برنامه ریزی شده است .

Last edited by a moderator:
باید ببخشید، ولی این جمله:

he doubts Xbox 720 will turn everything we know about videogame consoles upside down

رو شما ترجمه کردید: "بدون شک XBOX بعدی همه چیزهایی که ما در مورد کنسول های بازی میدانیم را وارونه خواهد کرد"، که ترجمه درستش این میشه:

ایشان گفتند که تردید دارند ایکس باکس 720 تغییرات گسترده ای در آن چه که ما از کنسول های بازی می دانیم ایجاد کند...

دلخور نشی یه وقت ها. این قسمتش گیج کننده بود باید حتما اصلاح می شد. اگر آنلاین بودی پیغام پروفایل یا پی ام می زدم... :)

مشکل کنترل های کلاسیک این هست که شما بیتحرک روی مبل میشینی و همین باعث مشکلات دیگه میشه اما کینکت باعث تحرک شما میشه که بزرگترین مشکل بازیها رو حل میکنه ..... از این دید نگاه کنید میفهمید که فایده اصلی کینکت چی هست.

مشکل کنترل های کلاسیک این هست که شما بیتحرک روی مبل میشینی و همین باعث مشکلات دیگه میشه اما کینکت باعث تحرک شما میشه که بزرگترین مشکل بازیها رو حل میکنه ..... از این دید نگاه کنید میفهمید که فایده اصلی کینکت چی هست.

شخصاً ترجیح میدم 200 کیلو وزنم باشه، ولی مجبور نباشم موقع بازی کردن Castelvania تو خونه غلت بزنم...!

امیدوارم نسل هر چی کنترلر حرکتیه از رو زمین برداشته شه...

یکی به اینا بگه اگه بخوایم ورزش کنیم، میریم باشگاه، جون مادرتون بیخیال شید.

پ.ن:امیدوارم شایعه 2 تا کنسول نسل بعد مایکرو به حقیقت بپیونده

اگه معنی عوش شدن کژوال شدن و انجام حرکات موزون جلوی TV هیچ میخوام 100 سال دیگه ام عوض نشه ما به همون دسته های خودمون راضی هستیم و باهاشون خیلی بیشتر از کینکت، موو و ......... لذت میبریم همون قدرت سخت افزاری، امکانات آنلاین و.........پیشرفت داشته باشه برای ما تو نسل بعد کافیه و نمیخوایم تغییر اساسی تو نحوه ی بازی کردنمون ایجاد بشه

من فقط شدیدا آرزو می کنم کنترلر کلاسیک یا مدرن یا حرکتی یا هر چیز دیگه ای که می خوان بدن فقط یه طوری باشه که همه سبک گیمی بشه باهاش بازی کرد! رودربایستی رو باید کنار گذاشت! واقعا این کنترلرها برای بازی کردن خیلی از سبک ها مناسب نیستند و متاسفانه این قضیه روی فروش بازی ها و تغییر و تحول ژانرها اثر می ذاره...

سال 2011 واقعا برای سبک استراتژی سال قحطی بود! یاد دوران طلایی سبک استراتژی به خیر، انگار همین دیروز بود که بالای 10 تا بازی RTS عالی در طول یه سال می اومد...
sigh.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or