Xbox 360's Crysis Killer? Warhound VIP Video Presentation!

Gartall

کاربر سایت
يا ابولفضل !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اول از همه اينو بگم كه اسم تاپيك را من درست نكردم همون مال اصل خبر هست .
ولي يجورايي راسته ! تقريبا دوربر يك سال پيش اين بازي Warhound يك نمايش داشت از بازيش اگه يادتون بياد و اونجور كه يادم مياد اين بازي فقط براي xbox360 و pc عرضه ميشه .
ولي الان يه ويدئو جديد مربوط به كنسول xbox360 از گيم پلي بازي نمايش داده شده كه بايد بگم خارقالعاده ! اين ويدئ را حتما ببينيد كه حداقل اوج گرافيك يك بازي را ببينيد .
تو اين ويدئو سعي شده همه چي را در بازي نمايش بدند تكسچرها , نورپردازي , حركت گلها و گياه ها . فزيك و گيم پلي .
بدون تعصب بگم crysisبايد جلوش خم بشه و بره كنار و پشتش را هم نگاه نكنه . حالا هرجور دوست داريد برداشت كنيد و بخنديد چون باورش براي خيلي ها سخته .
واقعا هرچي بگم كم گفتم نميدونم ازكجا شروع كنم
اول اينكه محيط بازي و رنگ بنديها هيچ دستكمي از crysis نداره خيلي بهتر هم هست نورپردازي و سايه ها خيره كننده زيبا .
تكسچرها بينهايت زيبا و فوق العاده بيشتر از هر بازي كه تا الان عرضه شده و فقط كافيه به سخره ها درخت ها و هرچيزي كه دلتون ميخواد نگاه كنيد حتي از نزديك هم بينهايت زيبا .
فزيك بازي فوق العاده همه چي تحت تاثير جريانات هست و شليك گلوله سمت هر چير تاثير پذير اونم به صورت بسيار واقعي اون چيزي كه من شخصا انتظارش را داشتم از يك بازي .
يه چيز ديگه كه واقعا من لذت بسيار بردم ازش گرد و خاك روي زمين با راه رفتن يا شليك خدا دادند چقدر واقعي !
تمام شاخ برگ هايي كه شما ازش رد ميشيد به صورت بسيار طبيعي ميرند كنار ديگه مثل اون يكي بازها نيست فقط يه تكون الكي بخورند واقعا نميدونم چطور شرح بدم فقط بگم كه تكون خوردنشون اند واقعيت! اينو بگم بهتره .
تمام درختها شكسته ميشه با نظم و فزيك خاصي . تو يه قسمت نارنجك ميندازه فقط اوج كار را ببينيد .
شليكها را نگاه كنيد با دقت ببينيد چيكار ميكنه .
فزيك بازي از فاصله هاي خيلي دور هم كامل ثاثير پذيره .
داخل هليكوپتر كه هستيد خود هليكوپتره !
نورپردازي و محيط ها از دور هم خارق العاده پر گرافيك .
گيم پلي بازي هم كه كاملا مشخصه .
اين بازي واقعا عظمت ميباره ازش .
فقط تو چند قسمت يه افت فريم جزئي ديدم كه مكنه تا عرضه بازي حل بشه .
منوي و داشبورد بازي هم كه باكلاس !
همه چي از crysis يك سرو گردن بهتره .
اميدوارم اين بازي بياد ببينم چطور crytek ميگفت گرافيكي در حد crysis روي كنسولها امكان پذير نيست حالا از اون خيلي گنده ترش هم امكان پذيره در هر صورت عكس العمل خيلي ها الان قابل پيشبينيه .
ويدئو را ببيني كيفيت sd ولي بازم كافي تا اوج كار و عظمت كار را ببينيد :
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/133461.html
http://www.n4g.com/News-87202.aspx

آخرین ویرایش:
هیچکس اینجا به عشق kill zone 2 نرفته ps3 بخره مطمئن باش چون ps3 انقدر بازیهای بزرگ داره که این بازی توش گمه :biggrin1: در مورد kill zone 2 هم مثل اینکه شما در جریان نیستید که اون دموی اولیه cg بود و خود بازی زمین تا آسمون فرق داره . بله اگه اون دموی اولیه بود از نظر فنی هنوزم نه کرایسیس نه این بازی به گرد پاش نمی رسید. اگه بود:-"

ولی خودمونیم جو کرایسیس بد جوری شمارو گرفته ها :laughing::-"

بابا بس كن تو رو خدا تكاوچ جان تو هم با اين فن بوي بازيت اعصاب همو رو خورد كردي بابا خوبه ادم يكم هم شده واقع بين باشه هر جا بحث ميشه مي خواي فقط ps3 رو بزرگ جلوه بدي
ديگه اينو قبول داري كه خيلي ها چشم به kill zone 2 بستن و يه جورايي هم ابروي سوني پاش هست پس الكي نگو اين بازي اهميتي نداره ديديم هم چطوري توي e3 سرش بحث شد حتما چون مهم نبود اره
بعدشم اصلا نفهميدم منظورت از دموي cg چي بود خوب اون كه واقعي نبود پس حرفي هم سرش نيست
شرمنده كه بحث منحرف شد ما رفتيم دمو رو ببينيم:blushing:

بازم xbox360 گريتونو در اورد چقدر دلم ميسوزه واسه اين ps3 فن ها بازم تو كف موندن بابا ما هزارتا دليل مياريم xbox360 از ps3 بهتره شما فقط 2تا دليل بيارين ps3 از xbox360 اونوقت ما قبول ميكنيم اخه چرا خودتونو گول ميزنين (خداي كنسول ها=xbox360):cool:

بازم xbox360 گريتونو در اورد چقدر دلم ميسوزه واسه اين ps3 فن ها بازم تو كف موندن بابا ما هزارتا دليل مياريم xbox360 از ps3 بهتره شما فقط 2تا دليل بيارين ps3 از xbox360 اونوقت ما قبول ميكنيم اخه چرا خودتونو گول ميزنين (خداي كنسول ها=xbox360):cool:
ببخشید اینجا یه سوتفاهمی پیش اومده کسی اینجا فکر می کنه من 360 ندارم :confused:
محض اطلاع دوستان هر سه ورژن u و j و pal رو دارم :biggrin1: پس اصلاَ ناراحت نباشید بازی می کنم من فقط گفتم اون دوستمون اشتباهاَ دارن مقایسه می کنن در مورد بازیهای خوب هم به موقش قیافه همه رو بعد از بازیهایی مثل mgs4 و god of war3 میبینم . سر 2 یادم نمیره قبله چه جوری عوض شده بود:laughing::biggrin1:.

noxj360 عزیز فکر کنم منظور آقای تکاوچ و بد گرفتی منظورشون این بود بازیهای دیگری هم هستند که فقط دلمون به killzone 2 خوش نکنیم . ( این بحث از اینجا منتفی اعلام میشه و ادامه ندین )

اما در مورد خود بحث اما من فکر کنم موتور گرافیکی 360 با pc تفاوت داره . من دانلود کردم و دیدم .
نظر من درباره این تریلر : خوب طراحی و درست شدن زمین و دریا ( اما میتونست دریا بهتر باشد )
موقع انفجار هلی کوپتر انفجار و دود عالی کار شده . اما بهتر است روی هلی کوپتر و تانک کار کنند و همینطور خانه . حرکت و قیافه آدمها کمی مصنوعی بنظر می آید که بهتر است روش کار شود . و اسلحه ها هم کمی بد طراحی شدند .
اگه من قرار باشه با این اوصاف نمره بدهم 9.0 است هنوز داستان و موارد دیگرو نمیدونم . بازی عالی نیست اما خیلی خوبه .
آخر باید اضافه کنم این نظر شخصی من بود . ( نیاین از پست من بحث درست کنین ) . ;)

noxj360
اما در مورد خود بحث اما من فکر کنم موتور گرافیکی 360 با pc تفاوت داره . من دانلود کردم و دیدم .
نظر من درباره این تریلر : خوب طراحی و درست شدن زمین و دریا ( اما میتونست دریا بهتر باشد )
موقع انفجار هلی کوپتر انفجار و دود عالی کار شده . اما بهتر است روی هلی کوپتر و تانک کار کنند و همینطور خانه . حرکت و قیافه آدمها کمی مصنوعی بنظر می آید که بهتر است روش کار شود . و اسلحه ها هم کمی بد طراحی شدند .
اگه من قرار باشه با این اوصاف نمره بدهم 9.0 است هنوز داستان و موارد دیگرو نمیدونم . بازی عالی نیست اما خیلی خوبه .
آخر باید اضافه کنم این نظر شخصی من بود . ( نیاین از پست من بحث درست کنین ) . ;)

من واقعا موندم چرا بعضي از ادم دوست دارن روي يه چيز زود قضاوت كنن .
قبل از اين كه اين قضاوت هاي طلايي در مورد بازي كنيد همين ويدئو را ببينيد .
شما صحبت از كدوم دريا ميكنيد اخه كدوم تانك ؟! اخه مگه هليكوپتري منفجر ميشه ؟!من تو اين ويدئو هيچ ادمي از نزديك نديدم كه بخوام به قيافه هاش نظري بدم كدوم قيافه ؟!!!
شما كدوم ويدئو را ميگي ؟ مال يك سال پيش منظورته ؟
شما فقط لطف كن همين ويدئو را ببين و بعد نظرت را بده ok و با اين اوصاف بهش 9 نده ؟:laughing:
چيه چشت نديد چنين بازي روي xbox360 مياد ميخواي مثلا كوچيك جلوش بدي ؟!
هيچي نميتونم بگم جزء:sick:
-------------------------------------------------------------------------------------
بعد كساني كه تصوير ميزارن لطف كنن مال چندين ماه پيش را نزارن .

فقط تو چند قسمت يه افت فريم جزئي ديدم كه مكنه تا عرضه بازي حل بش
مطمئنی شما افت فريم داشت؟ من فکر کنم به خاطر بالا و پايين رفتن کيفيت سرور شما و سايت gametrilers يه مقدار بعضی جاها گير میکنه ، در کل
افت فريم بعيد میدونم داشته باشه ، شما يباره ديگه از اول ببين ويديو رو اگر دقيقاً همونجا گير کرد که افت فريم از بازيه
اگر نه که مشکل از جای ديگست

شما صحبت از كدوم دريا ميكنيد اخه كدوم تانك ؟! اخه مگه هليكوپتري منفجر ميشه ؟!من تو اين ويدئو هيچ ادمي از نزديك نديدم كه بخوام به قيافه هاش نظري بدم كدوم قيافه ؟!!!
شما فقط لطف كن همين ويدئو را ببين و بعد نظرت را بده ok و با اين اوصاف بهش 9 نده ؟:laughing:
-------------------------------------------------------------------------------------
يک این که هنوز هيچ تزمينی وجود نداره که این بازی برايه ps3نمیيد بدم شما متمعن باش این قدر ازين بازی ها برايه ps3تو راه هس که تا يه بازيه نسبتن خوب ديديم خدمون رو مسله شما ..... نديم

مطمئنی شما افت فريم داشت؟ من فکر کنم به خاطر بالا و پايين رفتن کيفيت سرور شما و سايت gametrilers يه مقدار بعضی جاها گير میکنه ، در کل
افت فريم بعيد میدونم داشته باشه ، شما يباره ديگه از اول ببين ويديو رو اگر دقيقاً همونجا گير کرد که افت فريم از بازيه
اگر نه که مشکل از جای ديگست
مسئله گير كردن نيست يا افت فريم بازي مثل اين به نظر مياد كه با فريم كم اجرا ميشه مثلا دوربر 25 . مثلا همون اگه شكستن درختها را نگاه كني خيلي اهسته ميفتن زمين .
حالا مونده براي عرضه بازي و ممكنه حل بشه اگه خدا بخواد وگرنه مجبورن از گرافيك بازي كاهش بدن .

يک این که هنوز هيچ تزمينی وجود نداره که این بازی برايه ps3نمیيد
والا تضمينش كه از دهن خود سازنده Techland شنيده شده Dead Island و Warhound گفته شده فقط براي pc و xbox360 مياد و من چند بار هم خوندم كه پلتفرم اصليشون xbox360 هست .

بدم شما متمعن باش این قدر ازين بازی ها برايه ps3تو راه هس که تا يه بازيه نسبتن خوب ديديم خدمون رو مسله شما ..... نديم
مثلا اين سبك بازيهايي كه ميگي اينقدر براي ps3 در راهه ميتوني يكي دوتاش را نام ببري :)
يعني همين سبك .

آخرین ویرایش:

اولا من هیچ وقت الکی حرف نمیزنم شاید تو راست میگی ویدیوئی که من دیدم قدیمی باشه اگه میشه لطف کنید یه تریلر ازش بذارید من دانلود کنم ببینم همونه یا نه .
بعد دوست عزیز من هر دو کنسول و دارم و بازیهای اورجینال تهیه میکنم و کپی نکردم . اگه به منه برام فرقی نداره رو کدوم کنسل بیاد . بعد چه ربطی داره . اگه ویدیو جدید منظورت هست چون اولش یجور بود نقشه نشون میداد فکر کردم همونه . اینترنت منم که خدارو شکر تا میاد نشان بده ویدئو قطع میشه . لینک بده ببینم و در آخر دوست من تا چیزی و مطمئن نیستی نگو چشم نداری و از این حرفا :sick: . که اگه بخوام من بگم تاپیک به کل کل میکشه . :mad:

چرا نميشه قضاوت كرد چون من همين sd هم چشم ادمو در مياره چه برسه به hd .

ببين اخرش ميتونين اين ويدئو را بنام ps3 جا بدين :biggrin1: بابا خدا بزاره تو خبر اعلام شده مال كدوم پلتفرمه و درضمن تا اينجا كه خبري از نسخه ps3 نيست بخوان بسازن .

پسر خوب ، توی این SD که از صفحه تلویزیون با دوربین موبایل گرفته شده نمیشه راجع به جزئیات گرافیکی دقیق نظر داد ... اگه HD بود و از روی LCD هم نبود خیلی راحت تر میشد صحبت کرد ، چون همه چی مشخص بود . شما طوری راجع بهش صحبت کردی که انگار خودت الان داری Full HD بازی میکنی !! فقط گفتم چیزی که میشه یقین داشت اینه که فیزیک بازی فوق العاده ست .

شما تو این مدت با بچه ها زیاد راجع به Crysis کل کل کردی ، الان هم که یه بازی دیدی که درخت داره و سبک گرافیکش تو مایه های Crysis هست ، دیگه نتونستی خودتو کنترل کنی و اینجوری زدی به صحرای کربلا ... احتمالا هم نو که اومد به بازار ، کهنه میشه دل آزار !! از فردا زیر نوشته های بلند بالای شما باید بخونیم :

یک بازی واقعی را زمانی تجربه میکنیم که .... !؟ ( Warhound )

در ضمن کسی نخواست به PS3 نسبت بده ، محض اطلاع شما اگه خوب دقت کنی میبینی که وقتی توی منو هست سمت چپ دکمه قرمز ( B ) برای Back هست و سمت راست هم دکمه سبز رنگ ( A ) ... پس خیالت راحت باشه که این ویدئو مربوط به Xbox 360 هست .
برای من یکی هم اصلا فرقی نمیکنه روی چی بیاد ، چون در هر صورت اگه بازی خوبی باشه میگیرم و بازی میکنم ، اتفاقا اگه واسه 360 باشه بهتره ، چون به جای 80 تومن فقط 5 تومن ار جیبم میره ...
ولی اگه فقط یکبار منوی PS3 یا PSP رو دیده باشی مطمئنا متوجه میشدی من چی میگم ...

این حرف رو اشکان هم گفت ، ولی به صرفه بود مال منو نقل قول کنی !

راستی پس به نظر شما ، منو و داشبورد PS3 هم باید با کلاس باشه
:);)

شما اول برو یه تعریف درستی از ماه پیدا کن بعد...
دوما 20 روز پیش نباید با بازیهای آینده مقایسه میشد بازی ای ولی الان جایزه؟
اگه خودت هم متوجه شدی که مشکل داری بیا بگو چیزی از دست نمیدی چون صدی نود این سایت کاملا به این قضیه واقفن.حداقل میومدی یه دلیل چرت میگفتی واسه این پارادوکس،میدونم که خوب بلدی آسمون ریسمون ببافی.
من بنت نمیکنم چون آب در هاون کوبیدنه نصیحتت هم نمیکنم چون علاوه بر اینکه من اصلا صلاحیت اینکارو ندارم این کار حتی از بن کردن هم بیهوده تره؛ولی تا اونجایی که به من مربوط میشه و مسئولیت منه باید بهت بگم که به سطح کیفی سایت لطمه وارد میکنی،جنبه های دیگه ت نه به من مربوطه و نه علاقه ی دارم که باشه.

شما اول برو یه تعریف درستی از ماه پیدا کن بعد...
دوما 20 روز پیش نباید با بازیهای آینده مقایسه میشد بازی ای ولی الان جایزه؟
اگه خودت هم متوجه شدی که مشکل داری بیا بگو چیزی از دست نمیدی چون صدی نود این سایت کاملا به این قضیه واقفن.حداقل میومدی یه دلیل چرت میگفتی واسه این پارادوکس،میدونم که خوب بلدی آسمون ریسمون ببافی.
من بنت نمیکنم چون آب در هاون کوبیدنه نصیحتت هم نمیکنم چون علاوه بر اینکه من اصلا صلاحیت اینکارو ندارم این کار حتی از بن کردن هم بیهوده تره؛ولی تا اونجایی که به من مربوط میشه و مسئولیت منه باید بهت بگم که به سطح کیفی سایت لطمه وارد میکنی،جنبه های دیگه ت نه به من مربوطه و نه علاقه ی دارم که باشه.

اصلا بحث اين نيست كه بخوايم بازي الان با اينده بررسي كنيم خيلي ها گفتن بازي با كيفيت كرايسيس براي كنسول نسل حاضر ممكن نيست(در هر زماني) حالا ظاهرا داره يه همچين بازي اي مياد كه ثابت كنه اينطوريا هم نيست هنوزم هيچي معلوم نيست بايد توي يه كنفرانسي درست و حسابي نشون داده بشه تا معلوم بشه هست يا نيست

من نمیدونم چرا همتون ريختيد سره اين بد بخت ، حالا اين به کنار comment هايی که افراد به اين بازی دادن رو هم نگاه بندازيد
بيشتريام تعريف و تمجيد کردن از بازی ، من نميدونم چرا بعضی چشم ندارن ببينن يه بازی به اين قشنگی داره رو xbox360 مياد
اين بازی از لحاظ فيزيک مشخصه که کاملاً يه شاهکاره ولی از لحاظ گرافيکی الان نمیشه نظر داد ، البته به نظر من هم اين بازی به گرافيک crysis نخواهد رسيد
چون اگر اينجوری بود رسماً خوده سازنده بازی میيامد برای تبليغ بيشتر و فروش بيشتر اين بازی به صراحت اعلام میکرد که بازی میسازه که از crysis هم سر تر باشه نه اين که با يه دوربين موبايل بياد از صفحه record بگيره بده بيرون
که توشم هيچی از جزئيات گرافيکی معلوم نيست
آخه crysis رو که کارتهای گرافيک 8800gtx که تقريباً 2 الی 3 برابر کارت گرافيک 360 قدرت داره يعنی يه چيزی حدوده 300 مليون ترانسزيستور بيشتر از 360 داره ( کل ترانزيستور دستگاه 360 جم کنيد بعد میدونم به 8800 برسه:) ) نمیتونه اين بازيرو رو high quality اجرا کنه بعد اين بازی رو 360 بياد از crysis سرتر ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or