MaTrix PouYa ! The Berserker کاربر سایت Rating - 100% 12 0 0 Dec 11, 2012 #1 سلام خریدار این محصول هستم لطفا هر کسی داره یا میتونه پیدا کنه یه خبری به من بده
oldsnake کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 11, 2012 #3 من یک پک آکبند با دسته دارم. از دوبی خودم دوتا گرفتم یکیشو استفاده کردن یکیش نو مونده برای خودم اون موقع 125 تومان تموم شد
من یک پک آکبند با دسته دارم. از دوبی خودم دوتا گرفتم یکیشو استفاده کردن یکیش نو مونده برای خودم اون موقع 125 تومان تموم شد
WILD GOAT کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 11, 2012 #4 درود من یکی دارم. خودم از یکی از بچه های همین سایت خریدم ولی تا حالا استفاده نکردم (چون هیچ وقت کنترلرش رو نگرفتم) چند میخری؟
درود من یکی دارم. خودم از یکی از بچه های همین سایت خریدم ولی تا حالا استفاده نکردم (چون هیچ وقت کنترلرش رو نگرفتم) چند میخری؟
A amin734mo کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 11, 2012 #5 قیمتش 30 دلار نمیشه ها. قیمت خوب بدید من هم مشتریم ($=1500)
MaTrix PouYa ! The Berserker کاربر سایت Rating - 100% 12 0 0 Dec 11, 2012 #6 نوشته شده توسط oldsnake: من یک پک آکبند با دسته دارم. از دوبی خودم دوتا گرفتم یکیشو استفاده کردن یکیش نو مونده برای خودم اون موقع 125 تومان تموم شد بیشتر... دسته 360 خودم دارم فقط کابلش را میخوام در ضمن قیمش با دسته حدودای 80 هست ---------- نوشته در 11:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:48 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط WILD GOAT: درود من یکی دارم. خودم از یکی از بچه های همین سایت خریدم ولی تا حالا استفاده نکردم (چون هیچ وقت کنترلرش رو نگرفتم) چند میخری؟ بیشتر... pm شد
نوشته شده توسط oldsnake: من یک پک آکبند با دسته دارم. از دوبی خودم دوتا گرفتم یکیشو استفاده کردن یکیش نو مونده برای خودم اون موقع 125 تومان تموم شد بیشتر... دسته 360 خودم دارم فقط کابلش را میخوام در ضمن قیمش با دسته حدودای 80 هست ---------- نوشته در 11:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:48 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط WILD GOAT: درود من یکی دارم. خودم از یکی از بچه های همین سایت خریدم ولی تا حالا استفاده نکردم (چون هیچ وقت کنترلرش رو نگرفتم) چند میخری؟ بیشتر... pm شد
ravi کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Dec 12, 2012 #7 من چند روز پیش تو بازار کامپیوتر توی تهران پرسیدم و دسته و رسیور رو 145 قیمت داد و نکست جن هم قیمت گرفتم گفت 130 البته دسته با رسیور.... رسیور خالی پیدا نکردم.... آپ....
من چند روز پیش تو بازار کامپیوتر توی تهران پرسیدم و دسته و رسیور رو 145 قیمت داد و نکست جن هم قیمت گرفتم گفت 130 البته دسته با رسیور.... رسیور خالی پیدا نکردم.... آپ....
oldsnake کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Dec 12, 2012 #8 نوشته شده توسط amin734mo: قیمتش 30 دلار نمیشه ها. قیمت خوب بدید من هم مشتریم ($=1500) بیشتر... شما اگه خود دلارو با این قیمت داری من ازت خریدارم ( خیلیم خریدارم)
نوشته شده توسط amin734mo: قیمتش 30 دلار نمیشه ها. قیمت خوب بدید من هم مشتریم ($=1500) بیشتر... شما اگه خود دلارو با این قیمت داری من ازت خریدارم ( خیلیم خریدارم)