سلام دوستان عزیز
یه 360 اسلیم دارم 4 گیگ
این دستگاه به شدت تمیزه game score کلا 750 تا شده تا این پایه
تا همین امروز صبح از همون باطری های اورجینال رو خود دستگاه استفاده میکردم که امروز به خاطر اینکه یه خورده NFS RUN بازی کردم مجبور شدم براش باطری بگیرم.
دستگاه یک بار به لایو وصل شد و باعث شد فلگ شه و مشکل خاصی نیست چون که بازی ها رو هم همون طور که تو عکس مشخصه میاره بالا(با آپدیت های هوریزون )
واقعا با آک مو نمیزنه دستگاه.
یه کینکت هم دارم که خیلی کم باهاش بازی نشده.شما بزارین به اسم آک چون واقعا تمیزه
جعبه و آداپتور داره با یه بازی اورجینال و 6 تا بازی کپی کاملا سالم و بدون خط و خش
اما در مورد قیمت :
قیمت ها پایه هستن یعنی امکان نداره زیر این قیمت فروخته بشه هرکی هم پیشنهاد بالاتری داشت مال اون (واسه هر افزایش 5 هزار تومان )
هزینه ارسال به طور کامل با مشتریه که با تی پاکس میفرستم 8500 تومن موقع تحویل جنس پرداخات میکنین .
قیمت واسه 360 = 370 هزار تومان . فروخته شد
قیمت واسه کینکت = 180 هزارتومان.
بازی های کینکت هم = 6 عنوان با کاور و قاب 10 هزارتومان.
دوستای کرمانشاهی هم میتونن حضوری تحویل بگیرن.
در ضمن هرکی راجع به قیمت مشکل داره به خودش مربوط میشه .
یه 360 اسلیم دارم 4 گیگ
این دستگاه به شدت تمیزه game score کلا 750 تا شده تا این پایه
تا همین امروز صبح از همون باطری های اورجینال رو خود دستگاه استفاده میکردم که امروز به خاطر اینکه یه خورده NFS RUN بازی کردم مجبور شدم براش باطری بگیرم.
دستگاه یک بار به لایو وصل شد و باعث شد فلگ شه و مشکل خاصی نیست چون که بازی ها رو هم همون طور که تو عکس مشخصه میاره بالا(با آپدیت های هوریزون )
واقعا با آک مو نمیزنه دستگاه.
یه کینکت هم دارم که خیلی کم باهاش بازی نشده.شما بزارین به اسم آک چون واقعا تمیزه
جعبه و آداپتور داره با یه بازی اورجینال و 6 تا بازی کپی کاملا سالم و بدون خط و خش
اما در مورد قیمت :
قیمت ها پایه هستن یعنی امکان نداره زیر این قیمت فروخته بشه هرکی هم پیشنهاد بالاتری داشت مال اون (واسه هر افزایش 5 هزار تومان )
هزینه ارسال به طور کامل با مشتریه که با تی پاکس میفرستم 8500 تومن موقع تحویل جنس پرداخات میکنین .
قیمت واسه کینکت = 180 هزارتومان.
بازی های کینکت هم = 6 عنوان با کاور و قاب 10 هزارتومان.
دوستای کرمانشاهی هم میتونن حضوری تحویل بگیرن.
در ضمن هرکی راجع به قیمت مشکل داره به خودش مربوط میشه .
آخرین ویرایش: