Xbox 360 Slim 4 Gig

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hamed_1989

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام به دوستان

خوب از تاپیک مشخص هست قصد فروش Xbox رو دارم که برای دوستم هست و من وظیفه فروشش رو دارم چون خودش تهران نیست.
فبلا دستگاه رو از خودم خریده بود. دستگاه خام بود و خودم براش کپی خورش کردم. (درایو دستگاه 0225 هست.)
dvdkey هم روی سی دی ریخته شده و به خریدار محترم داده میشه.

دستگاه خیلی تمیزه چون دوستم دانشگاهش شهرستان هست و فقط آخر هفته ها که میومد تهران چند ساعت باهاش بازی میکرد. حدود یک ماه و نیم استفاده شده و کلا 3 تا بازی باهاش انجام داده که بازی رو هارو هم از خودم گرفته بود.
3 ماه اکانت لایوش هم استفاده نشده.
دلیل فروشش هم: عدم وقت برای بازی کردن و استفاده از دستگاه
تاریخ ساختش : 2010/08/05

قیمت پایه رو هم دوست من 455 گذاشته و گفته کمتر از این نفروشم(که فکر کنم قیمتش مناسب باشه)

دوستانی که مایل بودن پی ام بدن یا توی تاپیک اعلام کنن.

عکس های جدیتر رو فردا توی تاپیک آپ میکنم.

با تشکر از دوستان

25749d1331492080-img_0285-copy-.jpg

آخرین ویرایش:
آقا از جعبه در ـش بیار عکس بگیر بعد پیوست کن که جدیدا سریع پاک میشه این مدل تاپیک ها !

عکس جدید از دستگاه:)

فراموش کردم بگم از دسته و کابل تصویرش هم استفاده نشده و آک هست.

Attachments

• IMG_0429 (Copy).jpg
    IMG_0429 (Copy).jpg
    125.7 KB · مشاهده: 45
داداش L3Tروشه ديگه قيمت امرروز اك 585 من 30درصد كم ميكنم ميخرم ازت .من تهرانم.400تومن داداش ميشه خريدارم فردا قرار بزاريم؟بازي اينا چيزي نميدي به ما؟بعد اين سيدي كي واسه چي؟دستگاه كپي خور نيست مگه؟يه توضيحي ميدي؟

بله lt3 روش نصب هست.
جنس برای من نیست و قیمتش هم دست من نیست.:)
ولی با احتساب 30 درصد هم میشه 410 برای دستگاه کارکرده ایی که همه وسایلش استفاده شده در صورتی که دسته و کابل تصویر این آک هست و استفاده نشده.

ممنون

سلام دوست من . دستگاه رو فروختی؟

---------- نوشته در 11:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:06 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوست عزیز . دسگاه رو فروختین ؟

---------- نوشته در 11:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:11 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوست عزیز . دستگاه رو فروختید؟

سلام دوست من . دستگاه رو فروختی؟

---------- نوشته در 11:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:06 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوست عزیز . دسگاه رو فروختین ؟

---------- نوشته در 11:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:11 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوست عزیز . دستگاه رو فروختید؟

سلام
دستگاه هنوز موجوده و فروخته نشده.

میشه یه شماره بدین باهم صحبت بکنیم

---------- نوشته در 11:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:37 PM ارسال شده بود ----------

اگه ممکنه یه شماره بدین باهم صحبت کنیم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or