سلام به دوستان
خوب از تاپیک مشخص هست قصد فروش Xbox رو دارم که برای دوستم هست و من وظیفه فروشش رو دارم چون خودش تهران نیست.
فبلا دستگاه رو از خودم خریده بود. دستگاه خام بود و خودم براش کپی خورش کردم. (درایو دستگاه 0225 هست.)
dvdkey هم روی سی دی ریخته شده و به خریدار محترم داده میشه.
دستگاه خیلی تمیزه چون دوستم دانشگاهش شهرستان هست و فقط آخر هفته ها که میومد تهران چند ساعت باهاش بازی میکرد. حدود یک ماه و نیم استفاده شده و کلا 3 تا بازی باهاش انجام داده که بازی رو هارو هم از خودم گرفته بود.
3 ماه اکانت لایوش هم استفاده نشده.
دلیل فروشش هم: عدم وقت برای بازی کردن و استفاده از دستگاه
تاریخ ساختش : 2010/08/05
قیمت پایه رو هم دوست من 455 گذاشته و گفته کمتر از این نفروشم(که فکر کنم قیمتش مناسب باشه)
دوستانی که مایل بودن پی ام بدن یا توی تاپیک اعلام کنن.
عکس های جدیتر رو فردا توی تاپیک آپ میکنم.
با تشکر از دوستان
خوب از تاپیک مشخص هست قصد فروش Xbox رو دارم که برای دوستم هست و من وظیفه فروشش رو دارم چون خودش تهران نیست.
فبلا دستگاه رو از خودم خریده بود. دستگاه خام بود و خودم براش کپی خورش کردم. (درایو دستگاه 0225 هست.)
dvdkey هم روی سی دی ریخته شده و به خریدار محترم داده میشه.
دستگاه خیلی تمیزه چون دوستم دانشگاهش شهرستان هست و فقط آخر هفته ها که میومد تهران چند ساعت باهاش بازی میکرد. حدود یک ماه و نیم استفاده شده و کلا 3 تا بازی باهاش انجام داده که بازی رو هارو هم از خودم گرفته بود.
3 ماه اکانت لایوش هم استفاده نشده.
دلیل فروشش هم: عدم وقت برای بازی کردن و استفاده از دستگاه
تاریخ ساختش : 2010/08/05
قیمت پایه رو هم دوست من 455 گذاشته و گفته کمتر از این نفروشم(که فکر کنم قیمتش مناسب باشه)
دوستانی که مایل بودن پی ام بدن یا توی تاپیک اعلام کنن.
عکس های جدیتر رو فردا توی تاپیک آپ میکنم.
با تشکر از دوستان
آخرین ویرایش: